بچه هادارم روی دخترم کارمیکنم وهدف گذاری روبهش یادمیدم 🌼🌼
خیلی ذوقشودارم عزیزدلم ازموقعی که باهاش صحبت کردم راجب اهدافش اینکه برای خودش یه هدف بزاره واون دنبال کنه تاتیکش بزنه خیلی پرانرژی تردرسهاشومیخونه وخیلی بیشترازقبل وقت میزاره
امروزخودمعلمش بهم گفت این مدت خیلی پیشرفتش خوب بوده 🥺
امروزبهم میگفت مامان من اگه تونستم دندون پزشک بشم چطوری مطب بزنم بهش گفتم مامان تودیگه به اینش فکرنکن مهم اینه که بتونی به هدفت برسی درسهات خوب بخونی مطب زدن واینهاروبه من وبابات بسپارشده خونمون هم بفروشیم ازت حمایت میکنیم تابتونی برسی به اون چیزی ک میخواهی دخترم بهم گفت اخی خیالم راحت شد🌼🤭🤭
من دوست نداشتم راجب پس اندازومدیریت پول باهاش صحبت کنم زیادواین مسئله روزیادبراش بازکنم البته تاحدودی بهش گفتم ک بایدمدیریت داشته روپول توجیبیت چون مقداری که میگریی میتونی یه روزه خرجش کنی میتونیم تااخرهفته برسونی به مدیریتت برمیگرده دوست نداشتم راجب مسائل مالی بچه هاحساس بشن اونهاالان هدف دیگه ایی دارند(نظرکاملاشخصی البته وممکن خیلیهاقبولش نداشته باشن)
ولی بنظرم الان مهمترین مسئله پیش روی بچه هادرسهاشون هست
انشالله همه مادرهای سرزمینم موفقیت بچه هاشون وببین که خیلی شیرین 🌼
یکی ازاقواممون همسرش درگیرحبس و...هست
وضعیت مالیشون عالی بودولی خب اقابه خطارفت وفقط دوتاخونه گذاشت براخانوم وبچه هاش که بنام خانومش بودن یکی رواجاره دادن وتویکی ازخونه هاخودشون نشستن وبابای خانم خوردوخوراک وهمه چیزخانم وبچه هاش وتهیه میکردمیدادخانم هم به هیچ وجه اهل پس اندازوقناعت نبودخیلی خوب به خودش وبچه هاش میرسیدتمام توان وهزینه هاروبرای بچه هاوکلاس هاشون وخوراک وپوشاکشون میدادیعنی بچه هاازبقیه همسن وسالهاشون بهترتامین بودن
خلاصه کنم براتون حالااین خانم بعدبیست سال که ازحبس همسرش میگذره وتک تنهامسولیت این بچه هاگردنش بودتونست به بهترین شکل ممکن بچه هاروبزرگ کنه ماشالله یکشون الان مهندس شدن وشاغل دربهترین شرکت شهروبه دارن ارشدشومیگرن که دفترمهندسی هم بزنندیکیشون هم پزشکی قبول شدن بارتبه ی خیلی عالی دربهترین دانشگاه های کشوردولتی دارندتحصیل میکنندچه موفقیتی بالاترازاین که نتیجه سالهازحمتاش ودیدنمیدونیدوقتی پسرش خبرقبولی پزشکی روبهش دادچه حالی داشت مامانش🥺🥺
ازاقوام خیلی نزدیک منن وشاهدهمه مراحل زندگیشون بودن والان هم بزرگترین الگوبرام هستن نه فقط برامن خیلیهاتوشهرمون مثال میزنندموفقیت بچه هاش
ببخشیدپرگویی کردم حرفهام کاملادلی بودن 🌼