2777
2789

سلام به همه خانمای مقتصد یه مشورت میخواستم ازتون ما ی خونه تو جنوب تهران داریم ویدونه ماشین نزدیکای ۷۰گرم طلا که همش در طی چند سال زندگی خریدم ینی پس انداز خودم هست الان دوست دارم یدونه ماشین واسه خودم بخرم ولی دو دلم میگم هر سال باید هزینه استهلاک ماشین رو و بیمه رو بدم که اگه ماشین نباشه اون پول استهلاک بازم پس انداز میشه  ی دلم میگه وسیله راحتی هست ی دلم میگه پولامو رو جمع کنم به صورت طلا تا هر وقت که خواستم خونه عوض کنم کمک حالمون باشه چند وقته خیلی ذهنم درگیر شده خواهش میکنم راهنماییم کنید

بچه هادارم روی دخترم کارمیکنم وهدف گذاری روبهش یادمیدم 🌼🌼

خیلی ذوقشودارم عزیزدلم ازموقعی که باهاش صحبت کردم راجب اهدافش اینکه برای خودش یه هدف بزاره واون دنبال کنه تاتیکش بزنه خیلی پرانرژی تردرسهاشومیخونه وخیلی بیشترازقبل وقت میزاره 

امروزخودمعلمش بهم گفت این مدت خیلی پیشرفتش خوب بوده 🥺

امروزبهم میگفت مامان من اگه تونستم دندون پزشک بشم چطوری مطب بزنم بهش گفتم مامان تودیگه به اینش فکرنکن مهم اینه که بتونی به هدفت برسی درسهات خوب بخونی مطب زدن واینهاروبه من وبابات بسپارشده خونمون هم بفروشیم ازت حمایت میکنیم تابتونی برسی به اون چیزی ک میخواهی دخترم بهم گفت اخی خیالم راحت شد🌼🤭🤭

من دوست نداشتم راجب پس اندازومدیریت پول باهاش صحبت کنم زیادواین مسئله روزیادبراش بازکنم البته تاحدودی بهش گفتم ک بایدمدیریت داشته روپول توجیبیت چون مقداری که میگریی میتونی یه روزه خرجش کنی میتونیم تااخرهفته برسونی به مدیریتت برمیگرده دوست نداشتم راجب مسائل مالی بچه هاحساس بشن اونهاالان هدف دیگه ایی دارند(نظرکاملاشخصی البته وممکن خیلیهاقبولش نداشته باشن)

ولی بنظرم الان مهمترین مسئله پیش روی بچه هادرسهاشون هست 

انشالله همه مادرهای سرزمینم موفقیت بچه هاشون وببین که خیلی شیرین 🌼

یکی ازاقواممون همسرش درگیرحبس و...هست 

وضعیت مالیشون عالی بودولی خب اقابه خطارفت وفقط دوتاخونه گذاشت براخانوم وبچه هاش که بنام خانومش بودن یکی رواجاره دادن وتویکی ازخونه هاخودشون نشستن وبابای خانم خوردوخوراک وهمه چیزخانم وبچه هاش وتهیه میکردمیدادخانم هم به هیچ وجه اهل پس اندازوقناعت نبودخیلی خوب به خودش وبچه هاش میرسیدتمام توان وهزینه هاروبرای بچه هاوکلاس هاشون وخوراک وپوشاکشون میدادیعنی بچه هاازبقیه همسن وسالهاشون بهترتامین بودن 

خلاصه کنم براتون حالااین خانم بعدبیست سال که ازحبس همسرش میگذره وتک تنهامسولیت این بچه هاگردنش بودتونست به بهترین شکل ممکن بچه هاروبزرگ کنه ماشالله یکشون الان مهندس شدن وشاغل دربهترین شرکت شهروبه دارن ارشدشومیگرن که دفترمهندسی هم بزنندیکیشون هم پزشکی قبول شدن بارتبه ی خیلی عالی دربهترین دانشگاه های کشوردولتی دارندتحصیل میکنندچه موفقیتی بالاترازاین که نتیجه سالهازحمتاش ودیدنمیدونیدوقتی پسرش خبرقبولی پزشکی روبهش دادچه حالی داشت مامانش🥺🥺

ازاقوام خیلی نزدیک منن وشاهدهمه مراحل زندگیشون بودن والان هم بزرگترین الگوبرام هستن نه فقط برامن خیلیهاتوشهرمون مثال میزنندموفقیت بچه هاش 

ببخشیدپرگویی کردم حرفهام کاملادلی بودن 🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم گلای کاربلد 

عزیزانی که ساکت آپارتمان هستن یا حیاط یا پشت بوم در دسترس ندارن روتختی های سنگین دونفره رو چیکار پیکنید چجوری میشورید؟

من الان این سالایی که ازدواج کردم کلا ۳ بار روتختی دونفره تخت رو که خیلی بزرگ و سنگین بوده دادم خشکشویی شسته .بغیر اون زمان تقریبا هر چندماه روتختی رو هرجوری بوده تو حموم شستم گذاشتم تو سبد آبش بره بعد تو خونه پهن کردم خشک بشه.واقعا بخاطر مسئله ی اقتصادیشم بوده الان میدونم ۸۰ تومن رو میگیرن.حالا میخوام بدونم عموما شما چیکار میکنید کار من  میکنید یا دل میزنید به دریا و میدید خشکشویی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
کل مبلغ میاد قسطی نمیشه وای موقع خرید نوشته توی چهار قسط

شما محصول رو که به سبد خریدتون اضافه کنید. زمان ارسال رو تعیین کنید و ثبت سفارش رو بزنین وارد یه صفحه میشه. گزینه اول نوشته درگاه بانکی. گزینه دوم نوشته پرداخت قسطی با اسنپ پی 

عزیزم اصلا بهتون اعتبار داده؟ چون این پرداخت در ۴ قسط رو برای همه مینویسه

عزیزم وام بلو راسته که باید از اول ماه بزاریم تا امتیاز وام محسوب بشه یا ربطی نداره

دقیقا راسته برای من سری اول اینطور شد چون از وسط ماه گذاشته بودم۸۵۰۰دادن درصورتی که من۱۰میلیون فیکس تو حسابم بود.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام جراحی کردی چیشد

سلام عزیزم ، بله ۳۰ مهر جراحی کردم، اتفاقا میخواستم بیام اینجا بگم  دیگه فرصت نشد، یکی گفته بود پس انداز کنید اگه نیاز داشتید جراحی زیبایی انجام بدین کلی اعتماد بنفس تون بالا میره، یکی هم گفته بود جراحی فک خیلی سخته و دوستش انجام داده بود بعد افسردگی گرفت و مجبور شد بره پیش روانشناس ، خواستم بگم منم اون موقع که داشتم هزینه جراحی رو واریز میکردم یکم مردد بودم که آیا دارم کار درستی میکنم ! خب بهر حال پول کمی که نبود ! ولی الان خوشحالم و همیشه میگم خدایا شکرت که منو به یکی از آرزوهای بزرگم رسوندی ، بزرگ ازین بابت که خیلی وقت بود که دوست داشتم جراحی کنم و نمیشد

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏