2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم از خانومی خرید کردم وبا اسنپ پی هم قسطی کردم.( تخفیف های خوبی داره)

از گر، دو، نه خانومی کد 70% برنده شدم که انگار سقف داره تا 150 تومنه و من اینو نمیدونستم و فکر میکردم رو کل خریدم هست

مردبازارمیگه اگه طلا۴۷۶۰روردکنه دیگه پروازمیکنه😔

من می خوام ۴۰ گرم طلا بفروشم ماشین بخرم  یک ماهه این دست اون دست  می کنم  الانم که ماشبن  گیرون شد  کلا نقد ۷۰  داریم 

سلام عزیزمممنونمکدوم مدل از ژانومه رو بخرم؟

802 خیلی عالیه مال خودم 802عه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
قربونت عزیزم وظیفمه ❤️ ما باید مراقب وقتی که دیگران برای خوندن این تاپیک میزارن باشیم نه فقط بفکر حر ...

عزیز دلین این لطف شمارو میرسونه 🙏🙏راستشو بخوایین چند روزه بی خبرم از ایشون  انشالله که خودشون سر میزنن تا فردا اگر نه حتما باهاشون تماس میگیرم و احوالشون رو جویا میشم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دوستان بایک میلیاردنقدینگی طلامستعمل خریده بشه بهتره یا وام اوراق مسکن وخریدملک؟

بستگی به هدفتون از پس انداز داره

اگر نقدشوندگی براتون مهمه فقط طلا بخرید

ملک رو بخواید برای هدف دیگه ای هر موقع نیاز بود بفروشید ممکنه بخاطر رکود بازار ضرر کنید یا اصلا نتونید به موقع به پولش برسید اما طلا در لحظه نقد میشه

طلا بره بالا میره بالا طلا بره پایین میاد پایین لازم نیست کاری کنیبازدهی یه ماهه عیار فعلا منفی دو و ...

ممنون دوستم

من چون بلدش نبودم ریسک نکردم ۵۵۰تومن گذاشتم، به نظرت الان که طلا داره میره بالا مخفیم بذارم روش ۵تومن بشه؟؟

خانوم های باتجربه ❓❓❓❓❓❓❓❓❓

الان من نزدیک نه میلیون مخفی از همسرم برای اولین بار پس انداز کردم 

جدا از اون مبلغ زیادی دستم که نمی‌دونم قرار همسرم باهاش چیکار کنه حدس میزنم شاید بخواد ماشین عوض کنیم

بنظرتون پول نگه دارم بزارم سر نتیجه اصلی 

یا طلا بگیرم❓❓❓❓❓❓❓❓❓

سوال دوم❓❓❓❓❓❓❓❓

طلا گرفتم یا سکه یا هرچی تا کی از همسرم مخفی کنم یا استفاده نکنم 

خانوما شما چقدر نقد مخفی نگه میدارید؟؟الان من نه تومن مخفی دارم بذارم کلا تو حسابم بمونه یا یه کاریش ...

چه جالب شما و پست بالایی تون نفری 9 تومن نقد مخفی دارین 

راستش من در حد تا 1 تومن در حد نقد خونه نگه میدارم 

یه 3 تا 4 تومنم تو کارت 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام همگی خوبین 

امیدوارم همیشه ایام بکامتون باشه ☘️🌿

کن از صفحه ۲۲۰۰ و خورده ای ببعد نبودم متاسفانه ینی چیزی حدودا ۵۰۰ صفحه عقبم 

مث خونوادم میمونین و همش حس میکردم چیزی گم کردم 

اگر کسی حوصلشو داشت بطور خلاصه محبت کنه این صفحات مهمشو برای بکارگرفتن 💚

سوال مهم دومم اینه که خانوما 

من ویپاد ۲۰ تومن وام‌گرفته بودم 

بدهکار بانکی خورده چنروزه و‌ من اون سیمکارتم‌خاموش بود نفهمبده بودم