2777
2789
خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از ...

سلام 

اصلا خرج خرد ریزه نشه

اگر وام درشت گرفتن برا سرمایه گزاری یا خونه یا ماشین و زمین 

می تونه تو پرداخت وامش کمک کنه

و حتما سند ب اسم دختر تون باشه با زبون خوش نه با دلخوری و ناراحتی

و حتما ی مقداری هم سعی کنه برا خودش طلا بگیره

خرج لباس هم گاهی کارت خودش 

گاهی همسرش 

ک گاهی  همسرش فراموش نکنه خانم داره خرج داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به معصومه جان @masumehjoon    و اعضای تاپیک🌱

به پس انداز ربطی نداره اما نکته های مهمی داره 

چند وقتی میشه بشدت بد خلق ، عصبی و افسرده شده بودم به دلیل یسری اتفاقات🥲حتی رابطه ی بین خودم و همسرم به هم ریخته بود . 

هر چقدر بنده خدا میگفت زندگیمون داره بهم میریزه انگار ن انگار حالم تغییری نمیکرد😕تا اینکه دیشب باهم حرف زدیم و خیلی یهویی رفتارم تغییر کرد 

پر انرژی شدم ، حس های منفیم از ذهنم ، روحم و جسمم دور شد 

خلاصه امروز ناهار خوردیم و همسرم گفت خیلی وقته نرفتم پیش دوستم میرم اونجا با مهربونی بدرقه اش کردم که رفت ، زمانی که رفت شروع کردم رسیدن ب خونه ( خانما میدونن که حال آدم بد باشه ب هیچی نمیرسه ) خونه رو مرتب کردم و لباسای روشنم رو آماده کردم رفتم حموم🌸

بعد مدت ها به موهام ، بدنم و صورتم رسیدم ماسک زدم و لایه برداری کردم ، لباسامو تنم کردم گیره سرهایی که تازه گرفته بودم زدم به سرم 

چندمدته که اصلا به فرم ناخن هام نرسیده بودم مانیکور کردم و فرمشونو درست کردم و بعدشم لاک زدم🌞

و بالم لب با رنگِ صورتی ملیح هم زدم

حالِ دل خودم و همسرم خیلیییی خوب شد از دیشب تا امروز 

خاستم بگم عزیزان هیچ چیز و هیچکس اونقدر مهم نیست که بخواهیم اعصاب و روان خودمون رو به هم بریزیم اعصاب و روان آروم و سلامتی بزرگترین سرمایه ست تو زندگی هیچوقت خودتون رو بخاطر حرف دیگران و آزارهای دیگران اذیت نکنید🦋

خیلی پشیمونم که سلامتیم رو به خطر انداخته بودم 🥺 اما پشیمونی سودی نداره برام تجربه شد که تکرار نکنم این وضع رو و برای خودم زندگی کنم♥️🌹

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
@goli8080 سلام عزیزم میشه بگید چه کفش ورزشی بخرم که خوب باشهمی‌خوام کم کم باشگاه رفتن و شروع کنم کف ...

سلام عزیزم سخت نگیر برای باشگاه 

حتما نباید همه چی داشته باشی بعد شروع کنی 

اگر کتونی داری بشور همون رو با خودت ببر باشگاه 

لباس هم اگر داری بپوش اگر نه لباس های خوب با قیمت مناسب تو بازار زیاد هست 

شیکر که لازم نداری فعلا یک بطری آب معدنی کارت رو راه میندازه 

کیف هم اگر کوله داری یا کیف بزرگ تو همون بذار وسایل رو 

من باشم فقط شروع می کنم بعد کم کم وسایل می خرم 

اگر سخت بگیری خرج تراشی میشه برات زده میشی 

اگر کتونی کلا نداری یک کفش با قیمت مناسب بگیر 

تو باشگاه خیلی کفش حرفه ای نمی خواد 

2805
سلام عزیزم سخت نگیر برای باشگاه حتما نباید همه چی داشته باشی بعد شروع کنی اگر کتونی داری بشور همون ر ...

ممنون عزیزم 😘😘

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
دوستان وام بانک کارگشایی چه جوریه ؟ بعضی از کاربرها گفتن 20 تومن وام میده بعضی گفتن 50 گرفتن ، ممنون ...

لطفا اگ جواب گرفتی منو روی جواب تگ کن مرسی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خب بفرمایید اینم دستبند و ساعت 😍بیشترین اش سهم دلای خودتون 😍12/5گرم

منم از این ساعت دارم

دقیقا همین مدلش 😁

این با کارتیه لاو هم خیلی قشنگ میشه. من همین کارتیه لاو رو دارم

اما ب نظر میاد که با کارتیه هم خیلی خوب میشه

خیلی مبارکت باشه.

خسته هم نباشی برای فرش. از فرشت هم اگه مقدوره عکس بده عزیزم

هزاران افرین بهت😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب بفرمایید اینم دستبند و ساعت 😍بیشترین اش سهم دلای خودتون 😍12/5گرم

اخه چقدر خوش سليقه اي خواهر 

يدونه اي نمونه اي 

بيگ لايك

من عاشق ساعت طلايي هستم خيلي زيباست

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
@goli8080 سلام عزیزم میشه بگید چه کفش ورزشی بخرم که خوب باشهمی‌خوام کم کم باشگاه رفتن و شروع کنم کف ...

سلام عزیزم من شیکر خریدم ۴۵ تومن قمقمه سه تایی هم ۲۷۰ تومن

قمقمه تکی هم ۱۳۰ تومن

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام به معصومه جان @masumehjoon و اعضای تاپیک🌱به پس انداز ربطی نداره اما نکته های مهمی داره چند وق ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

خیلی خوشحالم که بهترین تصمیم رو گرفتی 

دقیقا عزیزم هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره که حال آدمو خراب کنه ...چه برسه که این تنش باعث بشه به روابط زندگی امون لطمه وارد کنه ❤️

من تو خونه ام از اول یه قانونی برداشتم که حرف هیچ کس تو زندگی ام باز نشه ...حرف جاری و حرف خواهرش شوهر ..حرف مادرشوهر ..حرف فلانی و فلانی ... عرضه داشته باشم خودم با احترام جوابشون رو میدم همونجا 

عرضه نداشته باشم دیگه به هیچ عنوان نمیام برای همسرم چغولی کنم ...پشتشون حرف بزنم ...یا همسرم رو پر کنم ...همسرم چه گناهی داره ؟صبح تا شب بره کار کنه بیاد ... شب هم کن مغزشو بخورم ...که مادرت چرا به من این حرفو گفت ...جاری چرا این رفتار و کرد ...اصلا و ابداااا 

یعنی اصلا اهمیت نمیدیم و نمیذارم که با حرفاشون بازی مون بدند .....اکثرا هم یه گوشم رو در میکنم یه گوشم رو دروازه 

و بیشتر نود درصد صحبت های خاله زنک بازی رو به همسرم نمیگم 

و بازم هم میگم که به هیچ کس اجازه نمیدم که تو زندگی ام نقش منفی بذاره 

تو هم عزیزم ❤️ تو رو خودت زیاد کار کن 

تا برات حرف کسی مهم نباشه ....

خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از ...

عزیزم خب واقعا نمیشه دخترتون همه حقوق رو جدا کنه. بهرحال زندگی مشترک یعنی هزینه کردن ها وقتی خانم شاغل هست هم باید مشترک باشه. البته این نظر منه. هرکسی میتونه مخالف باشه

اما باید باکس بندی کنه حقوقش رو. به نظر من همون اول ۱۲ ۱۳ تومن حقوقش رو طلا بخره و یک مقدارش رو به همسرش بگه که نگه پولت کو. بخش دیگه اش رو مخفی کنه.

۸ ۷ تومن باقی مونده رو بیاد برای خودش و هزینه های مشترک هزینه کنه. 

مثلا برای جهیزیه اش چون الان هنوز نامزده. 

برای سوپرایز و هدیه

برای سفر پس انداز کنه.

بعد هم حتما یک طوری بگه که حقوقم تا آخر ماه نموند و اینا که ازش توقع هزینه کردن های زیاد نکنن.

یعنی در عین حال که نشون میده حقوقش رو برای همسرش هزینه میکنه مراقب باشه هزینه های اساسی مثل خرید لباس یا هزینه های مراسم عروسی رو همسرش بده. چون متاسفانه بعضی آقایون با اینکه پول دارن اما از حقوق خانم سواستفاده میکنن 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810