2777
2789
امسال برای من هزاران مرتبه خداروشکر سال پر پس اندازی بود چون من از پارسال تابستون که اینجا رو پیدا ک ...

عزیزم میشه لطف کنی درمورد وام فوری مهر و رسالت توضیح بدید؟چنددرصد بودو چجوری گرفتین؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
من شمارو چقدر دوست دارم اخه❤خیلی براخودتون و افکارتون ارزش قائلم

قربونت برم عزیزم❤️ چه سعادتی بالاتر از محبت و دوستی شما عزیزان 😍 خدا حافظ و نگهدار خودتون و خانوادتون باشه انشاالله 🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرخ کرده از بیرون نمیخرم هیچوقتخودم چرخ میکنم

منم گوسفندی خریدم از کوروش چرخ کردم.یه مقدار خیییلی کم بو میده و یه کوچولو سفته اگر حساس باشی مثل من متوجه میشی، ولی برای من زننده نبود 

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2805
سلام دوستان روزتون بخیر و خوشی امیدوارم همگی خوب باشین و پر پول درگیر پسر کلاس اولیم هستم وقت نمیکنم ...

سلام عزیزم

چقدر عالی که مشغول کارای جشن بودی چی بهتر از این😍

عزیزم یادمه قبلا گفتی خونتون ۴۰ متره،ما هم خونه ای که گرفتیم ۴۵ متره،یک خواب خیلی گیجم نمیدونم وسایلمو چیکار کنم.من رو تخت فقط میتونم بخوابم فعلا هم شرایط هزینه نداریم بخوام تخت تاشو و... بخرم.تخت و کمدای بچمم هست.انباری هم نداریم

شما راضی هستی از خونت؟منم احتمالا ۵ سالی نتونم جا بجا بشم

میشه بگی چکار کنم.از خونت میتونی برام عکس بفرستی ایده بگیرم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستان پارسیان 500سوتی 2380میده اسنپ خوبه بگیرم؟

عزیز میشه عکس بدی 

من الان چک کردم خیلی گرون تر بود پارسیان هاش 

همین که ۵۰۰ سوت هست  و پیدا کرید رو عکس اش رو اگر میشه بفرس 

منم میخوام سفارش بدم ۲ تومن اعتبار دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از باتجربه های گل تایپیک سوال کنم چطوری دخترم بتونه پولشونو مدیریت کنه؟ باهم جمع کنن؟؟ جدا جدا خرج کنن؟ شوهرش چطور میتونه از حقوق دخترم سواستفاده کنه خدایی ناکرده

عزیز میشه عکس بدی من الان چک کردم خیلی گرون تر بود پارسیان هاش همین که ۵۰۰ سوت هست و پیدا کرید رو ع ...

گلم برو قسمت فروشگاه سرچ کن سکه پارسیان امین زر

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از ...

سلام من یه چیزی که اینجا از خانوما شنیدم و همش میگم کاش اول زندگیم کسی بود اینو بهم یاد میداد این بود که خانوما نباید جور خرج ریز و خرد زندگی رو بکشیم من خودم حقوق میگرفتم سیب زمینی پیاز میگرفتم و میرفتم سوپری گاری پر میکردم آخرشم خودمم یادم نمیاد پولام چی شد وای به حال همسرم.بنظرم یه جوری باید باشه که از اول قرار بذارن حقوق یکنفر که دختر شما باشه برای سرمایه گذاری استفاده بشه،وام بگیره قسط بدن، طلا بخرن فاکتور به اسم خودشون بگیرن،چیزیکه در آینده از همسرشون ادعایی نکنن خدایی نکرده.و دخترتون بگن مثلا اگر ۸۰۰ تومن وام گرفتیم کل اقساطش رو من دادم،هزینه های جاری زندگی هم با همسرشون باشه،خریدای خونه و لباس و...

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستان روزتون بخیر و خوشی امیدوارم همگی خوب باشین و پر پول درگیر پسر کلاس اولیم هستم وقت نمیکنم ...

شیدا جون جشن آب پسر قشنگت مبارک باشه انشاالله 

موفقیت هاشو پی در پی جشن بگیری ❤️❤️

علیرغم تذکرات مکرر در مورد عدم خرید طلا از پلتفرم های مجازی و کانال های مربوط به طلافروشی های حتی م ...

من از اپلیکیشن طلایین خرید میکردم موقع هایی که طلا شارپی بالا میرفت به هیچ عنوان نمیتونستم بفروشم یعنی به محض اینکه وارد برنامه میشدم منو مینداخت بیرون و دوباره باید شماره موبایل وارد میکردم تا کد برام بیاد و کلی طول میکشید کد بیاد شاید بیشتر از ده پونزده بار اینطوری منو بیرون مینداخت تا جایی که شارپ طلا تموم میشد و بازار پایین میومد 

از طلایین هم کسی خرید نکنه به شدت دغل بازن 

آها چقدر خوب باهاتون کنار اومده

درستش همینه. باید 10 درصد نگه داری واسه سند. ولی چون ما پولمون کم بود یذره بیشتر نگه داشتیم. یعنی 660باید نگه می‌داشتیم 960نگه داشتیم. 

از خداش بود چون بقیه پولمون تقریبا نقد بود. 

خونرو هم تجهیز کرد واسمون. کابینت و پکیج و شیرآلات و یه کمد دیواری

عزیزم منظور منو درست متوجه نشدیدمن گفتم برای سرمایه گذاری طلا خوبه طی تمام این سال ها هم امتحانشو پس ...

متوجهم ...

این روزا ذهن هممون اشفته است

اینقد قیمتها نوسان داشته و داره که هیچ کس نمیتونه بگه اگه فلان تاریخ فلان کارو میکردیم درسته

هر چیزی تو زمان خودش سنجیده میشه❤️

2810