2777
2789
عنوان

خانوما عروسی دعوتم بیاین

104 بازدید | 15 پست

بعد حدودا ۱۰ سال عروسی دعوت شدم برای هفته ی بعد صد خودمو گذاشتم کانسیلر عالی لوازم ارایش عالی لباس عالی کفش عالی حتی مدل مو و میکاپمم مشخصه منتها یه مشکلی هست یه مقدار اضافه وزن دارم تا هفته ی دیگه هم نمیتونم زیاد وزن کم کنم یه گن میخوام که پهلوهامو بپوشونه چون خیلی شکم ندارم بیشتر پهلو دارم ، میخوام توی لباس مجلسی خوش هیکل باشم خواهشا ایده بدین

گن شورتی عالیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

گن ساعت شنی بخر

مارک لوازم ارایشیاتو میگی ؟ منم چند روز دیگه عروسی دعوتم خودم میخوام ارایش کنم نمیدونم چی بخرم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
گن ساعت شنی بخرمارک لوازم ارایشیاتو میگی ؟ منم چند روز دیگه عروسی دعوتم خودم میخوام ارایش کنم نمیدون ...

وای عزیزم به سلامتی ، حتما ، کانسیلر تارت گرفتم یه مقدار گرون بود اما کانسیلر این لی هم دارم عالیه ، ریمل حجم دهنده بنفش کالیستا عالییییه ، کرم پودر هم بی بی کرم میشا خیلیم ارزونه ولی به پوست من خیلی میسازه با یه مقدار کرم پودر مک مخلوطش میکنم ، سایه هم پلت نوت و پودر فیکس تورکاور خط چشم تایلامی و رژ لب او تو او 

وای عزیزم به سلامتی ، حتما ، کانسیلر تارت گرفتم یه مقدار گرون بود اما کانسیلر این لی هم دارم عالیه ، ...

مرسی عشقم

برند پنکک هم معرفی میکنی که کاور بالایی داشته باشه 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
مرسی عشقمبرند پنکک هم معرفی میکنی که کاور بالایی داشته باشه

بیلیارد خیلی خوبه ولی شماره هاش انگار اشتباهه حتما باید رو پوست تست کنی همرنگ پوست باشه

2810