2777
2789
سلام بچها زعفرون ‌شما از فروشگاه خاصی میخرید؟من یه سری خریدم رنگ داشت اصلن عطر نداشت عطاریاهم دارن؟م ...

ما مسافرت که میریم مشهد از همون بازارا میخریم یکی دو گرم برای یه سالمون کافیه.

تا جایی که من متوجه شدم دوستان گل زعفرانو گفتن.یعنی بخری بیاری پاک کنی.خیلی وقت گیره

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام وقت بخیر  منم یه گزارش بدم شاید به درد کسی خورد 

خواهرم برام گل کلم آورد خودم همه مدل ترشی درست کردم بد دیدم شوری ندارم آوردم سه رنگ شوری درست کردم زرد با زردچوبه .صورتی با پودر لبو.سفید 

بد سه بسته بامیه فریز شده آورد دیدم داخلش پر دانه اصلا قابل خوردن نیست🤭🤭آورد قشنگ دانه هاش درآوردم رپی بخاری گزاشتم خشک کردم یه پودر عالی بهم دادم

کابینت ادویه هام مرتب کردم دیدم سبزی کوهی زیاد دارم  همینجور بلا استفاده موندن رفتم یه سری وسایل که کم بود خریدم آوردم کفلمه یه پودر دل درد عالی درست کردم ازبیرون فقط ۱۰۰ هزار خرید داشتم که ۵۰ تومن نبات بود بقیش کامل تو خونه داخل کابینت داشتم که اگه میموند کهنه میشد😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خواهرا سلام. دندان عقلم خیلی اذیتم و درد میکنه. بیمه تامین اجتماعی دارم. کجا کم هزینه میکشن ؟ باید ح ...

کلینیک دندونپزشکی دانشگاه تهران انتهای امیرآباد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ببینید همه جای دنیا نوع ارتباط ادم ها تغییر کردهتنهایی به تعداد خواهر و برادر ربطی ندارهاصلا هیچ تضم ...

بهترین کامنتی که تو این صفحات اخیر خوندم درباره فرزند آوری👏

آفرین به شما چقدر پخته و عاقلانه و در عین حال منطقی نظر دادید 😘

دوستان با کمال احترام فکر نکنید تو زندگیتون همه چیز بر طبق چیدمان شما پیش میره گاهی اوقات اتفاقاتی میفته که فرسنگها با پیش بینی ما فاصله داره😒

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام بچه ها من تو حساب ویپادم‌ 70میلیون گذاشتم الان 18600سکه داره چقد طول می‌کشه بشه 45000تا سکه و ب ...

سلام..عزیزم ۷۰ملیون فکرمیکنم ۱ماه ونیم بمونه ۳۵تومن واگرفکرکنم ۷۰روز بمونه میتونید۵۰ملیونی بگیرید..

البته شما۱۸۶۰۰تاسکه دارید اینم کمکتون میشه۴۰روز۷۰ملیون بمونه بحسابتون میتونیدوام۵۰تومنی روبگیرید.

انقدر در مورد بچه صحبت کردید من ک کلا علاقه ای به بچه ندارم تصمیمم عوض شد و میخوام ۲ تا بیارم   

و یه اتفاق نادر افتاد برخلاف داستان های اینجا در مورد برادر همسرم ۷ سال ازدواج کرده ۳ تا بچه داره و خونه مادر همسرش میشینن درامد خوبی داره 

همیشه خانواده همسرم پسرشون و تحت فشار میذاشتن که خونه بخر که اگه از اونجا بیرونت کردن یه جا داشته باشی ک این اتفاق افتاد پارسال گفتن باید از اونجا بلند شی و مادر همسرم ما رو مجبور کرد که از اونجا بریم تا اون پسرش چون بچه داره و تو اولویت بیاد بشینه که دیدن ما راضی نیستیم نیمدن ( ما نزدیک ۲ سال اونجا هستیم و این چندین سال اونجا خالی بود )

همسرم افتاد دنبال خونه و وام مسکن براشون 

پول نقد هم داشت چندین بار براش طلا خریده بود 

زن و شوهر بسیار ولخرج خب طبیعتا خرج ۳ تا بچه زیاد و به خودشون هم میرسیدن مسافرت و...

تا اینکه چند وقت پیش خبردار شدیم اقا هر چی پول داشته داده یه خونه نزدیک ۲ تومن خریده البته خیلی جزییات و نمیدونیم 

خلاصه که خانم اصلا از خرج خودش تو این چند سال نزد و الانم مثل خانما میره تو خونه ش میشینه

در ضمن شاغلم هست و تمام طلا ها و کارکردش دست خودش

خیلی برا خودم ناراحت شدم چرا ما باید به خودمون فشار بیاریم و فداکاری کنیم

بعید میدونم بی خیال تر از برادرشوهرم ادم تو دنیا باش خیلی راحت خونه خرید

انقدر در مورد بچه صحبت کردید من ک کلا علاقه ای به بچه ندارم تصمیمم عوض شد و میخوام ۲ تا بیارم و یه ...

خب عزیزم خونه دوتومنی توتهران فکرنکنم خونه جالبی باشه من شهرستانم وخونم دوتومان اصلاراضایت انچنانی ندارم ودوست دارم بزرگترش کنم توتهران که دیگه فکرنکنم انچنانی باشه ولی شمارومن یادمه گفتین خونتون 7تومن اگه اشتباه نکنم گرفتین خب خونه شماکجاوخونه اونهاکجا

سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ...

سلام عزیزم شما میخواید مدیریت کنید اما همسرتون ناراضیه عزیزم شما باید از نبود گوشت تو غذا دلخور باشید نه همسرتون

پس رویه تون رو عوض کنید.شما اگر خرج واجبات نکنید خرج غیر لازم ها میشه لیست کامل از لوازم مور نیاز رو بدین همسرتون بگید تامین کنن اینطوری خرج چیز دیگه نمیکنن.خرج خودتونم بگیرید ازشون و اگر تونستین از اون پس انداز کنید مثلا خرج لوازم ارایشی بهداشتی ارایشگاه و امثال اینها.از اونها اگر تونستین مخفی نگه دارید.

چون بااین روش اصلا موفق نمیشید همسرتون فکر میکنه پول زیاد داره راحت خرج میکنه تفریح میره اونوقت شما از گوشت میزنید..و ایشونم اعتراض میکنه،واقعا عجیبه...

هیچوقت یجوری رفتار نکنید که بهتون انگ خساست بزنن،یا شوهراتون فکر کنن بهتون لطف میکنن..نمیگم شوهراتون سرخورده کنید اما یجور رفتار کنید که تلاششونو چند برابر کنن تا شما راضی باشین....

الان از شوهر من بپرسن خانمت ولخرجه یا قانع  میگه همسرم خیلی قانع و مدیر هستش اونه که مدیریت میکنه وگرنه ما الان دوقرون پولم نداشتیم..بااینکه من در حد خودم و یا حتی بیشتر از اطرافیانم خرج دارم..

مثلا هفته ی پیش ۵تومن پول جدای حقوق اومد دستمون گفت بریم سر تا پا لباس بخریم من گفتم فعلا لباس احتیاج نداریم این پولو بزار روی اون کاری که سرمایه گزاری کردیم..

الان که یه هفته گذشته میگم حقوقتو گرفتی حتما لباس احتیاج داریم باید بریم خرید کنیم..میگه اون موقع نزاشتی بخرم.گفتم اون پول برای کار دیگه بود و حساب نشده بود پس بهتر بود پس انداز بشه

اونو خرید میکردیم مطمئن باش از حقوق چیزی اضافی نمیزاشت بمونه برای پوشاک..

عزیزم شما خودتونو دست بالا بگیرید تا بقیه ام بهتون احترام بزارن

فقط با تغییر رویه خودتون میتونید افسار زندگیو دست بگیرید

حالا یه مدت به خودتون شل بگیرید به همسرتون سخت، فوقش هدفتون دوسه ماه عقبتر میفته اما همسرتون میفهمه شما لطف میکنید بهش 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
دوستای خوبم لطفا یک راهنمایی بدین برای کسایی که ماه به ماه حقوق مشخص نمی گیرن و هر چند وقت یکبار که ...

عزیزم شما بهتره از روش معصومه جون که باکس بندی و درصد بندی هستش استفاده کنید

یه مدت حسابی بنویسید همه چیز رو و دوسه ماه به خودتون سخت بگیرید پول درشت که اومد دستتون باکس بندی کنید و برای خوراک پوشاک تفریح پس انداز پول توجیبی خودتون و همسرتون همینطور قبوض جداگانه باکس بزارید و با درصد پول بزارید داخلش

اینجوری همیشه باکسهاتون پر میمونه و دخل هاتون از خرج هاتون جلوتر میفته

بهتره برای دو سه ماه اول رستوران و تفریح رو حذف کنید یا خیلی کم کنید تا جلوتر که افتادین به اونام به اندازه برسید.

مثلا ما اینماه خرج کافه و رستورانمون زد بالا‌اما از پس اندازرخرج نشد از پول تو جیبی هامون خرج شد...

پس فعلا دندون رو جیگر میزاریم تا حقوق بدن چون تفریح زیاد کردیم اینم باشه تنبیه مون😁😆

من همونطور که به خودم جایزه میدم وقتی خوب پس اندار میکنم  و به همه چیز خوب میرسم.. 

وقتی ام همه چی از دستم در بره تنبیه میکنم خودمو😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
از کجا معلوم طلا فروش آشنا حقیقت رو گفته باشه شاید خودش خواسته بخره زده تو سر مال از خرید طلای ریز ش ...

عریزم بازار زرگر ها تک هم میفروشن بنظرت اونجا بهتره یا سبزه میدان 

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
2810