سلام عزیزم شما میخواید مدیریت کنید اما همسرتون ناراضیه عزیزم شما باید از نبود گوشت تو غذا دلخور باشید نه همسرتون
پس رویه تون رو عوض کنید.شما اگر خرج واجبات نکنید خرج غیر لازم ها میشه لیست کامل از لوازم مور نیاز رو بدین همسرتون بگید تامین کنن اینطوری خرج چیز دیگه نمیکنن.خرج خودتونم بگیرید ازشون و اگر تونستین از اون پس انداز کنید مثلا خرج لوازم ارایشی بهداشتی ارایشگاه و امثال اینها.از اونها اگر تونستین مخفی نگه دارید.
چون بااین روش اصلا موفق نمیشید همسرتون فکر میکنه پول زیاد داره راحت خرج میکنه تفریح میره اونوقت شما از گوشت میزنید..و ایشونم اعتراض میکنه،واقعا عجیبه...
هیچوقت یجوری رفتار نکنید که بهتون انگ خساست بزنن،یا شوهراتون فکر کنن بهتون لطف میکنن..نمیگم شوهراتون سرخورده کنید اما یجور رفتار کنید که تلاششونو چند برابر کنن تا شما راضی باشین....
الان از شوهر من بپرسن خانمت ولخرجه یا قانع میگه همسرم خیلی قانع و مدیر هستش اونه که مدیریت میکنه وگرنه ما الان دوقرون پولم نداشتیم..بااینکه من در حد خودم و یا حتی بیشتر از اطرافیانم خرج دارم..
مثلا هفته ی پیش ۵تومن پول جدای حقوق اومد دستمون گفت بریم سر تا پا لباس بخریم من گفتم فعلا لباس احتیاج نداریم این پولو بزار روی اون کاری که سرمایه گزاری کردیم..
الان که یه هفته گذشته میگم حقوقتو گرفتی حتما لباس احتیاج داریم باید بریم خرید کنیم..میگه اون موقع نزاشتی بخرم.گفتم اون پول برای کار دیگه بود و حساب نشده بود پس بهتر بود پس انداز بشه
اونو خرید میکردیم مطمئن باش از حقوق چیزی اضافی نمیزاشت بمونه برای پوشاک..
عزیزم شما خودتونو دست بالا بگیرید تا بقیه ام بهتون احترام بزارن
فقط با تغییر رویه خودتون میتونید افسار زندگیو دست بگیرید
حالا یه مدت به خودتون شل بگیرید به همسرتون سخت، فوقش هدفتون دوسه ماه عقبتر میفته اما همسرتون میفهمه شما لطف میکنید بهش