2777
2789
خجالت میکشم برم کفش بخرماستخون بندیمم میگن چهارشونه ای هی بدم میاد

چهارشونه خیییلی جذابه ک اسی

اگه وزنت متعادل باشه و چهارشونه باشی خیلی خفنه من تنها چیزی ک از خودم دوست دارم همینه:(😆

تلخ ولی عمیق..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا خداتو شکر کن سالمی اینقدر که خانمها الکی از خودشون ایراد میگیرن . آقایان با اون هم پشم همشخدای اعتماد به نفس اند. متاسفانه در ایران همین خانمها خودشون با این ایرادهای الکی از خودشون  به مردها رو میدن. البته در این مواقع همین خانمها خودشون عامل بدبختی خودشون هستند.

2805
39.40

عزیزم من از سایز پام ناراضی بودم ۴۰,۴۱به پام میخوره

یه دوستی دارم پاهاش ۴۲,۴۳هست باید بره مرکز استان برگرده تا کفش گیرش بیاد دیگه واقعا متوجه شدم پاهام خوبه اگر خوب نبود که تا سایز چهل همه جا گیر نمیومد معادله عزیزم

ن🥲استخون بندیم ک درشت هستسرشونه هامم میگن بزرگه خودم نمیفهمم

خوبه دیگه

مشکلش چیه

اکثرا همینن

طبیعیه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2810