2777
2789
و کیک دختر پاییزیو شام مهمونمون کرد به باغچه سبز 😍دوستان تبریزی میدونن که غذاهای باغچه سبز خیلی گرو ...

سلام مبارک باشه 

دستبند و ساعت بقیه خریداتون انشاالله بیشتر کنی

یه سوال دارم معصومه خانم اگه مقدروه راهنمایی کنید

یادمه شما گفتید یه دوره خونه ساختید 

اولا زندگیتون عزیزم اون دوره هر چی شما وشوهرتون درمیاوردین میرفت پای ساخت خونه؟

یا پس انداز طلا هم داشتین؟ البته از درامد خودتون منم درامد ماهیانه دارم زیاد نیس دحد ۵ تا ۷ حالا گاهی وام بگیرم میدم شوهرم برای خونه ولی درامد بیشتر طلا کم اجرت میگیرم 

بنظرتون بدم شوهرم یا همون طلا بگیرم 

که خب طلا کم بیش شوهرم میدونه ولی کاری نداره 

من این ۵ بدم در حد ۲۰ درصد تو روند خونه زودتر درس بشه تاثیر داره نظر شما چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
و کیک دختر پاییزیو شام مهمونمون کرد به باغچه سبز 😍دوستان تبریزی میدونن که غذاهای باغچه سبز خیلی گرو ...

جون دلم خوش اومدي دستبندت ،ساعتت، تولدت گل دخترت ،لباسات همه و همه مباركت باشه هميشه خوش باشي 

دلم باز شد اسمتو ديدم و ذوق در كردم كه رو من ريپلاي زدي باعث افتخاره🤭😍❤️😘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیش بالاخره تموم شدم 😍سلامم و صد سلام خدمت دوستای جان و جانانحال دلتون خوبه دیگه انشالله بر قرار ه ...

سلام عزیزم میخوام منم یه کاری رو تو خونه شروع کنم خواستم بپرسم یه فرش تو چه تایمی معمولا تموم میشه و اینکه هنر سختیه؟ و اینکه ما مثل شما تبریز نیستیم آیا فروش میره؟

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
2805
عزیزم یکی از آشناهای ما وسایل و کمد و تخت بچه رو تو اتاق گذاشت. مبل ها و تخت خودشون و وسایل غیر کارب ...

ممنون عزیزم

خودم تخت دیواری مد نظرم بود ولی فعلا بودجه ای نداریم اصلا،چون ماشینمونم فروختیم اولویتم خرید ماشینه تخت خودم نوش الان بالای ۲۰ تومن هست قیمتش ولی ۴ تومنم نمیخرن.

با فروش وسایلم بازهم فکر نکنم پول زیادی دستمو بگیره بخوام مبل و کاناپه جدید بخرم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم اتفاقا نبودت حس میشد منم کم میام ولی میومدم دنبال پیامهات میگشتم.منم خیلی وسایل تو انباری ...

من کالسکه ی خارجی که ۲۵تومن بود رو ۵ دادم کاملا نو بود سه بار استفاده شده بود

رانو پلاس ۸۰۰ تومن روروئک ۱۴۰تومن من مفت دادم همه رو که بره🤭

ممنون عزیزمچقدر خونتون حس خوبی داره.پیامتو سیو کردم بخونم دوباره❤شاید خودتون ندونید ولی وقتی میخواست ...

قربونت برم عزیزم مبارکتون باشه ایشالا بزرگتر بخرین😍اینم عکس اتاق خواب که گفته بودی برات بفرستم

تمام وسایلمون تو همین چنتا کمد جا شد 

قربونت برم عزیزم مبارکتون باشه ایشالا بزرگتر بخرین😍اینم عکس اتاق خواب که گفته بودی برات بفرستمتمام ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی،خونه منم دقیقا همین پنجره رو داره😍یه تراس کوچیک داره و سالن یه ۹ متری میخوره

ما یک سال دادیم مستاجر انشالا سال بعد میریم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی،خونه منم دقیقا همین پنجره رو داره😍یه تراس کوچیک داره و سالن یه ۹ متری میخ ...

بسلامتی عزیزم

متراژ خونه مهم نیس دل خوش مهمه😍

حالا نمیخوام تعریف کنم کار درستی نیس اما هر کی میاد خونمون از غریبه و آشنا همه میگن خونتون انرژیه خوبی داره و گرمه

ایشالا به هر چی که میخواین برسین😍😍

2810