2777
2789

@goli8080    

سلام عزیزم میشه بگید چه کفش ورزشی بخرم که خوب باشه

می‌خوام کم کم باشگاه رفتن و شروع کنم 

کفش و ساک و شیکر از اسنپ پی می‌خوام بگیرم ،،خیلی وقته می‌خوام برم باشگاه ولی لوازم ورزشی ندارم و عقب میندازم

تصمیم گرفتم از اسنپ پی قسطی بگیرم

ممنون میشم کفش خوب بگید بخرم

اگه فروشگاه هم توی اسنپ پی میشناسید و راضی هستید معرفی کنید لطفا

نمیدونم درست تگ کردم goli8080

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
منم مثل شماتقریبن چندماهه که شلوارومانتواحتیاج دارم وهمش میگم صبرکن پولت بیشتربشه بمونه توحساب وام ب ...

اینم اضافهذکنم که خونه وماشین پدرشوهرم به همین برادرشوهرم که باهاشه میرسه خودپدرشوهرم گفته پاداش اینکه باهاش موندن واینها

برادرشوهرم که بهش ماشین سنگین دادن همش میگه نبایدازبابام توقع کمک داشته باشیداون فقط خرج خودشومیده خولامصب تویی که ماشین 6میلیاردی بهت دادن بایدم اینوبگی ماچی بگیم که تاحالایه کمک کوچیکم ندادن بهمون بااینکه دکتررفتن واینهاشون همه باشوهرمنه 🙁🙁🙁جای من بودین چه میکردین

شوهرمم میگه تاوقتی بابام هست من نمیتونم چیزی بگم

ولی خب من خیلی دلم میگره ورابطموباهاشون خیلی خیلی کم کردم براارامش خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم همین الان با پولتون متراژ کوچیکتر نمیشه بخرین؟ یا یه محله پایین تر؟ این کار ریسک خیلی بزرگیهه ...

کاملا درست میگی عزیزم .همین الان خونم ۶۰ متر یک خابه است . پسرم ۱۸ سالشه اون یکی هم ۸ سالشه ، یک سره بخاطر اتاق مجزا کشمکش داریم . محله پایین تر هم قبلا بودم . سر کوچمون مواد فروشی میکردن ، وسط کوچه معتادا خونه اجاره داشتن ، ته کوچه هم خانمهای ....

خودت میدونی برای تربیت بچه اصلا و ابدا محله های پایین شهر مناسب نیستن . محله خودمون هم الان متوسطه ،، من فقط از خودم میترسم ۱۰ سال دیگه ۵۰ سالگی نتونم پله هارو بالا پایین کنم . الانم شوهرم راضی نمیشه خونه رو بفروشیم بقول شما میگه ریسکه . ولی حساب کنی میبینی ملکی که اپشنهای اولیه رو نداره مثل آسانسور یا پارکینگ پیشرفتش خیلی کنده .بازم دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دوستان یه برنامه ای به اسم میلی گلد امده خیلی خوبه 

هرکی با کد من وارد بشه ۲۳ هزار میاد براش حتی میتونید همون لحظه برداشت بزنید همینش خوبه 

بعد اینکه کد منو زدین کد خودتونو بدین بقیه که به دوطرفتون پول بده 

کسب درآمد خوبیه بنظرم 

هرچه کم اما میتونید با فعالیت کردنتون بیشترش کنید و یک راه درآمدی مخصوصا دانشجوها و خانم ها که خانه دارن 

اینم کدمه 

milli-zdjpv

اینم‌خریدآبانم ، خیلی قدرت انتخاب نداشتم چون بدون‌اجرتا امروز اکثرا سنگین بودن ومن تا پنج نهایت میخ ...

مبارکت باشه نیایش♥️😍آخ اسم این انگشتر میاد من نثل طغرل برره میشن🤣🤣🤣🤣🤣چنددرصد حساب کرد؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان یکنفر گفته بود ۵۰ تومن از کارگشایی وام گرفته . من امروز رفتم پرسیدم ، گفتن ۲۰ تومن میدن باید ۶۰ گرم بزاری . اگ کسی بلده لطفا راهنمایی کنه مرسی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

درود 🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوب باشه دوستان يه نكته بگم اگه همسرتون از اين جملات احيانا استفاده كرد ...

آخیش بالاخره تموم شدم 😍
سلامم و صد سلام خدمت دوستای جان و جانان
حال دلتون خوبه دیگه انشالله بر قرار هستین ؟
ظهر همگی به خیر و نیکی باشه ❤️

خب بالاخره موفق شدم کارم رو به نحو احسنت اون تاریخی که در نظر داشتم تموم کنم ...
تو برنامه ای که ریخته بودم برای آخر همین ماه قرار بود در بیارم قالی نازنین ام رو 😍
چرا حالا ناازنین ؟چون با این نگرش و بینش همیشه پولم برکت داشته

همکارام رو میشناسم که به نصف فرش می‌رسند هی آه و ناله میکنن که ایوای خسته شدیم ...فرش لعنتی کی میخواد در بیاد ...نفرت میگیرم تموم نمیشه 😕عزیزان دیگه این کار چه برکتی برات خواهد داشت ؟

خلاصه که بیست و پنجم تموم کردم 😍پولش رو هم گرفتم یه دستبند خوشگل موشگل گرفتم که الان اومدم
برای زیبایی به آرایشگاه 😍به ناخن هام برسم به پوستم یه دستی بکشه .آهان داخل پرانتز بگم براتون عزیزان

قبلا اکه یادتون میومد من میگفتم برای ناخن من هزینه نمیکنم ....نه فقط به خاطر هزینه اش
به خاطر اعتقاداتم که غسل ام در نمیاد رو دوشم میمونه 🙂

یکی از روزها ی گذشته  زهرا گفت بیار واست تتو بزنم
گفتم
من تتو؟؟؟اصلاا😀فکرشو هم نکن
گفت واااا چرا آخه ؟,
گفتم زهرا رو من حساب نکن من اصلا اهل تتو نیستم
خیلی چونه زد که چرا ؟؟الان مد و فلان
اکثر جوونا میزنن ...تو چرا نمیخوای بزنی ؟
دیدم دست بر نمیداره...هی زنگ میزنه

میدونم که ایشون به من محبت دارند ❤️ ولی من نمیتونم قبول کنم که بدنم رو نقاشی کنن
گفتم نه جاااانم من نمی‌خوام ....یه بار که باز تو جمع دوستانه باهم بودیم باز مطرح کرد
گفتم خب عزیزم می‌رفتی یه کار زیبایی دیگه یاد می‌گرفتی
من اولین مشتری ات خودم میشدم 😍

گفت مثلا چی ؟گفتم ناخن ...همون لحظه ناخن اومد به زبونم
گفتم  می رفتی دوره ی ناخن می دیدی خودم مشتری پرو پا قرصت میشدم ...چون نخواستم ناراحت بشه
اینطوری گفتم
که اونم گفت تو ناخن هات رو بیار دوستم بهش برسه
که یک بار رفتم تا حرفش رو زمین نیوفته

بعد اون همسرم گفت معصومه به دستات میاد هر ماه برو به ناخن هات برس 😍 من دوست دارم
منم چون دیدم همسرم خودش میگه دیگه میرم هر ماه

الان هم تو آرایشگاه هستم برگردم انشالله براتون عکس دستبندی که پری روز عصر همون موقع که تموم کردم اومد برد قالی رو ...همونجا هم راهی بازار طلا شدم 😍

گفتم بمونه خورد خورد خرج میشه
خرج ها و هزینه ها هوشمند

خب بعد قالی حسابی افتادم به جون خونه 😍نگووو و نپرس
یه انرژی گذاشتم به خونه ام که الان وقتی نگاه میکنم
صد برابر انرژی بهم بر میگرده
شیشه ها و آینه های خونه رو یه برقی انداختم 😍
نگووو و نپرس
سرامیک های خونه رو سه بار از سر تا پا طی کشیدم
دقیق سه بار

طوری خونه تغییر کرده بود که
بچه ها میگفتند مامان انگار ....عید 😍خونه رو من واسه چهار شنبه سوری اساسی تمیز میکنم
بچه ها میگفتن. اون حس رو میگیرم از خونه 😉

خلاصه که فداتون شم تولد دختر کوچیکم هم بود
که به رسم عادت
براش خودمون تولد گرفتیم
باباش تم تولد طرح پاییز گرفته بود

ادامه دارد....

آخیش بالاخره تموم شدم 😍سلامم و صد سلام خدمت دوستای جان و جانانحال دلتون خوبه دیگه انشالله بر قرار ه ...

و کیک دختر پاییزی
و شام مهمونمون کرد به باغچه سبز 😍
دوستان تبریزی میدونن که غذاهای باغچه سبز خیلی گرون هستند
یه شام چهار نفره سه تومن به بالا قیمتش
بچه ها وقتی از خونه در اومدیم گفتن بابا برامون
پیتزا بگیر ❤️

همسرم گفت سورپرایز دارم براتون
فهمیدم که داره می‌ره باغچه
خودم رو به ندونستن زدم ..که ذوق اشو کور نکنم ❤️😍
الکی با بچه ها ذوق میکردم که ببینیم بابا کجا میبرتمون 😉
وقتی رسیدیم بچه ها خوشحال شدند
گفتم به به اومدیم باغچه سبز 😍

علاوه بر غذاهای خوشمزه ...جای دنج هست ♥️یه آرامش خاصی من از اونجا میگیرم ☘️
گفتم دستت درد نکنه جان جانان من ♥️اصلا فکر همه جور سوپرایزی در ذهنم داشتم جز اینجا
حرف دیگه عزیزان ♥️ سعی کنید با کلمات بازی کنید
تا میتونین بهم دیگر عشق بورزین ♥️
دنیا رو هر طور بگیری اونطوری خواهد گذشت مهربونای من
خلاصه...

تشکر و قدردانی کردم ...خوشحالی خودم رو نشون دادم که
اون حس تامینش ارضا بشه ♥️
بهترین غذا رو برامون سفارش داد
اصلا  تو فکر این نبودم که گرون میشه یا کم سفارش بده
اصلا و ابدا
تو وقتش خودم دور از چشم همسرم قشنگ مدیریت میکنم
تو وقتی که خودش میخواد برامون ارزش و ارج بده
اجازه میدم خرج کنه برامون ♥️

اصلا نپرسیدم که چقدر شد قیمت
چون روی هم رفته از روی منو که غذاها رو انتخاب کردیم
قیمت حدودی دستم بود
ولی اینکه بخوام ریز بشم اصلا
خب فداتون شم برای من که همسرشم ❤️تو مواقع نداریش کنارش بودم و ساختم خرج نکنه
برای بچه هام خرج نکنه
برای کی پس خرج کنه ؟
دستشو گرفتم تو دستام گفتم مرسی عزیزم
سورپرایز شدیم واقعا😍

خدا به جیبت ومالت هزاران هزار برکت بده 😍
شام رو خوردیم ....جشنمون رو چهار تایی گرفتیم
عکسامون رو انداختیم ...کیک امون رو هم نوش جان کردیم

امروز هم حسابی باز به خونه ام رسیدم
روی لحاف تخت رو عوض کردم ...تا یه روحیه ای عوض کنیم 😍
از نظر من بیشترین تغییرات باید اتاق خواب داشته باشه که آدم تنوعی داشته باشه تکراری نباشه
منحرف هم خودتونین🤗🤗🤫

الان عکس لحاف رو هم می فرستم براتون
باز امروز حسابی سماور رو سابیدم...یه برقی میزنه خدا شاهد ...اینم از معجزه گره
ترکیب ..رب و آبلیمو و نمک 😉

دیروز هم رفتم برای خرید
باکس های مربوطه خالی خالی شدند
یه ریمل ۲۵۰
یه عطر ۲۵۰
یه دونه ژل شستشوی صورت ۲۴۰مارک ترکیه
یه کرم پودر ۳۵۰

یه کاپشن جنس خوب برای دختر کوچیک ۱۸۵۰/۰۰۰

یه طرح هودی و کاپشن برای خودم ۱۵۸۰/۰۰۰

دو تا س و تین ست همراه با ش و رت  ۷۰۰/۰۰۰جسن خوب

دو تا ش و رت ۱۴۰/۰۰۰

یه دونه هم ساعت برای خودم گرفتم شیک اسپورت دو ملیون ...هشتصد دادم یک و دویست ماه بعد میدم 😍

ساعت داشتم ولی نقره بود ...یه چند وقتی بود که جزو اهدافم بود که ساعت اسپورت بگیرم که بالاخره دیروز موفق شدم 😍

خلاصه که عزیزان وقتی میگم در همه ی موارد بیست باشیم
یعنی هم بتونی خرج کنی برای خودت هم پس انداز کنی ( مشترک )هم پس انداز کنی ( مخفی )بدون اینکه عذاب وجدان بگیری

ارزش نداره من جعبه ی جواهراتم پر باشه از سکه و طلا
ولی یه دست لباس درست حسابی نداشته باشم
و همه ی اهل فامیل انگ خساست بزنن که بابا فلانی
نخورده نپوشیده ...جمع کرده 🙂
اینم از گزارش مفید و مختصر من
خب منم انشالله فرصت کنم وقت کنم هر از گاهی شب ها میام میخونمتون ❤️چندین صفحه عقبم

تو خودت قشنگی دوست قدیمی من❤️🌺راستی رهاگرد جون یادته میخاستی جک اس تری بخری چند بار گفتم که اگه با ...

قربونت عزیزم😘

آره برای همون قضیه ثبت نام خودرو بود که نگرفتیم دیگه ، مبارکت باشه 😍

مگان خریدیم

2810