2777
2789
عزیزان ب راهنمایی تون نیاز دارم پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس خونه ...

به نظرم اگه دارین از اجاره اش استفاده میکنید تبدیل نکنید 

یه کاری دیگه هم میشه کرد با یه اسانسور دار تعویض کنید 

متراژ بیاد پایین تر 

ولی اگه تو بحث اجاره دادنش مشکلی نیست 

تبدیلش حیفه 

طلا ریسک نگهداری داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان ب راهنمایی تون نیاز دارم پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس خونه ...

عزیزم منم شرایطم از پدر شما بدتره . با مرد بازار مشورت کردم الان چند ساله تو گروهشم واقعا خوب راهنمایی میکنه . من طبقه ۵ هستم بدون اسانسور . برا ضامن هم ندارم ک وام بگیرم . باهاشون مشورت کردم گفتم درامد ندارم ، میخام خونه رو بفروشم طلا بخرم دوسال برم مستاجری . بنظرتون اونقدری پیشرفت داره بعد از دوسال با همون طلا خونه با اسانسور بخرم؟؟ گفتن به شرطی ک جای امن داشته باشی یا طلارو بزاری بانک سرمایه گذاری عالی هستش  . فقط شوهرم هنوز راضی نشده . برای یک میلیارد گفتن ۴۰۰ طلا ، ۳۰۰ سکه تمام ، ۳۰۰ عیار بخرم .یعنی نسبت سرمایه گذاری ب این صورت در سبد طلا پیشنهاد دادن . امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین برای پدر محترمتون

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2805
به نظرم اگه دارین از اجاره اش استفاده میکنید تبدیل نکنید یه کاری دیگه هم میشه کرد با یه اسانسور دار ...

اجاره نداره رهن کامل ک پول رهن خرج خود خونه شده 

کلا نسبت ب خونه ک طبقه یک و دو هس رشد خیلی کمی داشته 

پدرم قصد داره ماشین  برای گمرک بخره  ک الان خونه رو بفروشه براش نمیاره چون رشد قیمت نداشته  مثلا گفت طلا بخرم یک سال بعد یا بیشتر بفروشه ک سود کنه و وسیله خوبی براش بیاره ک درآمد زاباشه 

خدا کریمه 

ممنون گلم یعنی طلا براش بیشتر سود داره

بله عزیزم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خانم‌ها لطفا راهنمایی کنید ممنونم

یه زمین داریم که تازه تفکیک شده میگن چند مدت دیگه سند براش صادرمیشه وقیمتها بیشتر میشه درواقع این زمین قبلا برای پدرشوهرم بوده پول لازم شده مقداری سهمش شوهر وبرادرشوهرم خریدن پولشو دادن الان برادر شوهرم میگه شما پول منو بدین برم کنار بنظرتون ارزشش داره طلا بفروشم به میزان چهارصد تومن بدم برادرشوهر سهمش بخریم یا نه 

عزیزم منم شرایطم از پدر شما بدتره . با مرد بازار مشورت کردم الان چند ساله تو گروهشم واقعا خوب راهنما ...

عزیزم همین الان با پولتون متراژ کوچیکتر نمیشه بخرین؟ یا یه محله پایین تر؟ 

این کار ریسک خیلی بزرگیه

هیچکس هم از آینده خبر نداره... مرد بازار فقط یه طلافروش و تحلیلگر ساده س. حتما خوب فکراتونو بکنید و با چندنفر  مشورت کنید 

۲۸۰هزار سکه میخواد تا ۲۰۰میلیون وام ۲۳درصد هجده ماهه بده تقریبا یک میلیارد باید بخوابونیم تو حساب 😐

یک میلیارد ۱ ماهه؟؟؟😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خب من نظرم اینه برای خودمون که مقدور نیس یک میلیارد بزاریم

پس همینجوری هرچی پول داریم بزاریم داخل ویپاد۳ ۶ ماهه ۹ ماهه نشد ۲۰۰ تومن ۱۰۰ تومن بگیرم 

ما که امکان وام گرفتن بانک نداریم اخه ضامن نداریم 

بهتر از هیچی

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام ب همه من بعد از ماها اومدم یه سر ب تایپک بزنم چون مدیریت نمیکردم عذاب وجدان داشتم نمیومدم

معصومه خانوم هنوز هستن؟ چون چن صفحه ی آخر رو خوندم پیامی ندیدم ازشون

خطاب ب جاریم:

راستی جاری جون فهمیدم عضو تایپک هستیا از رفتار و کارات معلومه سفت و سخت مدیریت میکنی فقط یه وقت منو ب عنوان درس عبرت مثال نزنیا😅

یک میلیارد ۱ ماهه؟؟؟😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫خب من نظرم اینه برای خودمون که مقدور نیس یک میلیارد بزاریمپس ...

ببین من از اول تابستون پول گذاشتم اوایل پنجاه تومن بود نزدیک بیست بیست و پنج روز 

بعد مجبور شدم برداشت بزنم بعد اون هر ماه کمتر از ده میلیون نبوده حسابم 

الانم سه چهار روزه از داداشم دویست میلیون گرفتم گذاشتم تو حساب هنوز تعداد سکه هام ۲۲هزار تاست 

خیلی کم سکه میده هر صد هزار تومن یه سکه 

بعدم اگه طول روز هزار تومن از حسابت برداشت کنی اون به پایین ترین مبلغ پولت سکه میده اینجاش نامردیه ۲۳ساعت بیشترین مبلغ رو در نظر نمیگیره برای یک ساعت اگه پولتو کم کنی اون سکه کمتر میده 

بازم از هیچی بهتره ولی تعداد سکه هاشون خیلی زیاده

2810