کاملا موافقم 💛
ما یه مثل داریم که میگه درآمد مرد را بخشنده دارد💜
الان یه همسایه داریم دو ساله عروسی کردن از همون اول اومدن خونه نو 🫠دو تا ماشین خوب و عالی هم دارن ماه پیش یکی از همسایه ها میخواست خونشو بفروشه آقاهه به بالاترین قیمت خرید 😉الان خونه ما ۶ واحده ۳ تا واحد رو خریده از وقتی که اومده🙃
هنوز بچه دار هم نشدن شغل آقاهه طراحی ساختمانه با یک شرکت تو دبی و استانبول کار میکنه درامدش طبیعتا لیر و درهم و دلاره 🤪
همیشه هم تو خونه است یعنی تو خونه کار میکنه
من برای پسرم میخواستم برای حساب خارجی پول بفرستم نمیشد🥲 به خاطر تحریم و مشکلاتش🤐 ایشون از حساب پی پل خودش استفاده کرد اونجا بود که خوش شغلشو گفت 😏
میخوام بگم الان ما با درامد کارمندی که بیشترش هم قسط هست قطعا مدیریتمون با ایشون فرق داره🙄 برای ما قطعا روزی یک میلیون خرج خونه زیاده🙂 ولی خوب برای کسی که درامدش بالاست این عدد مسخره به حساب میاد🤭 مخصوصا با دو تا پسر دانشجو🥲😘😘
من خودم گاهی به همسرم میگم زندگیمون برکت داره شکر خدا ولی همسر من همیشه میگه برکت از مدیریت میاد 🤗بزار یه هفته امتحانی بدون حساب و کتاب بریم جلو ببینم میخوای چیکار کنی و میدونم که درست میگه 🤔
ما از اول زندگیمون حساب و کتاب داشتیم البته همسرم من که شوت بودم😜 از سال ۹۸ تازه یاد گرفتم پس انداز کردنو 🤑و گرنه تباه بودم و پول حروم کن 😐
الان هم هر چی داریم و نداریم خرج بچه هامون میکنیم برای آموزش و کلاس و آزمون و پروسه مهاجرتشون 😘که خودش به تنهایی کمر شکنه😐
پس اولین چیز قطعا درآمد هست بعد مدیریت درآمد 😎