2777
2789
مدیریت در سطح درآمدی های مختلف قاعدتا متفاوت هستسطح زندگی یک فرد با درامد ۱۰ تومن با فردی با درامد ۱ ...

کاملا موافقم 💛

ما یه مثل داریم که میگه درآمد مرد را بخشنده دارد💜

الان  یه همسایه داریم دو ساله عروسی کردن از همون اول اومدن خونه نو 🫠دو تا ماشین خوب و عالی هم دارن ماه پیش یکی از همسایه ها میخواست خونشو بفروشه آقاهه به بالاترین قیمت خرید 😉الان خونه ما ۶ واحده ۳ تا واحد رو خریده از وقتی که اومده🙃

هنوز بچه دار هم نشدن شغل آقاهه طراحی ساختمانه با یک شرکت تو دبی و استانبول کار میکنه درامدش طبیعتا لیر و درهم و دلاره 🤪

همیشه هم تو خونه است یعنی تو خونه کار میکنه 

من برای پسرم میخواستم برای حساب خارجی پول بفرستم نمیشد🥲 به خاطر تحریم و مشکلاتش🤐 ایشون از حساب پی پل خودش استفاده کرد اونجا بود که خوش شغلشو گفت 😏

میخوام بگم الان ما با درامد کارمندی که بیشترش هم قسط هست قطعا مدیریتمون با ایشون فرق داره🙄 برای ما قطعا روزی یک میلیون خرج خونه  زیاده🙂 ولی خوب برای کسی که درامدش بالاست این عدد مسخره به حساب میاد🤭 مخصوصا با دو تا پسر دانشجو🥲😘😘

من خودم گاهی به همسرم میگم زندگیمون برکت داره شکر خدا ولی همسر من همیشه میگه برکت از مدیریت میاد 🤗بزار یه هفته امتحانی بدون حساب و کتاب بریم جلو ببینم میخوای چیکار کنی و میدونم که درست میگه 🤔

ما از اول زندگیمون حساب و کتاب داشتیم البته همسرم من که شوت بودم😜 از سال ۹۸ تازه یاد گرفتم  پس انداز کردنو 🤑و گرنه تباه بودم و پول حروم کن 😐

الان هم هر چی داریم و نداریم خرج بچه هامون میکنیم برای آموزش و کلاس و آزمون و پروسه مهاجرتشون 😘که خودش به تنهایی کمر شکنه😐

پس اولین چیز قطعا درآمد هست بعد مدیریت درآمد 😎

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام حتی من که دو هفته است تو خونه نون ندارم😁 (بچه های دورهمی در جریانن) میگم گلشیفته مدیریت ک ...

من عاشقتم جیران ❤️🥰

حالا واقعا هم فرمند بود یکی بود تو یخچال همینجوری مونده بود 🤗🤗 نوتلا اصلا یادم آخرین بار کی بود 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

عزیزان ب راهنمایی تون نیاز دارم پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس خونه ...

نگهداری طلای زیاد استرس زاست

خونه خیلی بهتره دارایی امنه 

میتونید اونجا رو اجاره بدین هر ماه با کرایه اش طلا بخرین

2805
سلاممممممنم یه گزارش از جمعه بدم بعد یکسال خانواده‌ام رو دعوت کردم خونه‌ام هیچکدوم توقع نداشتن چون م ...

ماشالله به شما❤

ببخشید خواستم بپرسم خانواده ات که باره اول اومدن خونه ات کادو و هدیه هم آوردن؟

ماشالله به شما❤ببخشید خواستم بپرسم خانواده ات که باره اول اومدن خونه ات کادو و هدیه هم آوردن؟

آره عشقم

دستگاه قهوه

کتابخونه

گل و گلدون

ست ظروف پذیرایی

شیرینی خوری برنز

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
به ما قول آخر فروردین دادن. اگه میخوای خونه بخری حتما از شهرداری قبلش استعلام بگیر که خلافی هاشو داد ...

والا ما نصف پولشو داریم اگه وام رو بتونیم برداریم میتونستیم بخریم اونم نمیدونم مالک قبول میکنه تا سند خونه بیاد وامو بگیریم بدیم یانه

دوستان خیاطی میکننن یا قرارع آموزش ببینند بهترین متد خیاطی چیه ؟؟؟ ب نظرتون این خیاطی ها بدون الگو خ ...

سلام با الگو یادگیری خب خیلی بهتره متد هم من شنیدم مولر خیلی خوبه متریک و گرلاوین خیلی بدرد نمیخوره من متریک می‌دوختم بنظرم مدلش قدیمی بود

به نظر من که قشنگ مدیریت کردی😍بچه ها باید بدونید که تو زندگی هرکسی مدیریت کردن با توجه به سبک زندگی ...

تو خودت قشنگی دوست قدیمی من❤️🌺

راستی رهاگرد جون یادته میخاستی جک اس تری بخری چند بار گفتم که اگه با فیسش اکی هستی ماشین خوبیه 🙈🥲

حالا خودم قراره بگیرم ،گردی زمین همینقد جذابه 🤗🤣🤣

شما آخرش یه ماشبن دیگه خریدی ،

مگان اگه اشتباه نکنم اره ؟؟

2810