2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 147 پست
خب پس فهمیدم مشکل کجاست... شما دیدگاهت اشتباهه.. همسر و فرزند خانواده اوله اولویت اوله... همونطور که ...

دوست عزیز همسر قابل حذفه اما خانواده رو نمیشه حذف کرد. 

متاسفانه یکسری از خانم ها همسر رو الویت اول قرار میدن و زندگیشون شروع میکنه به مشکل پیدا کردن ، همسر اصلا نباید الویت اول باشه چه خانم چه آقا 

من نگفتم هر کسی برای خانوادش کار کنه 

گاهی وقتا آدم دلش میخواد به مادر و پدرش طلاایی  جوجه ایی کله پاچه ایی بگیره که این به همسر مربوط نمیشه ، همین

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای این حرفا تو این تاپیک نیست هیچ جای کتاب خدا هم ننوشته اگه زلزله اومد اول پدر و مادر بعد همسر الک ...

حرف خدا نیست حرف منطق هست 

شمایی که استروژن بالایی داری مشکل از خودته

دوست عزیز همسر قابل حذفه اما خانواده رو نمیشه حذف کرد. متاسفانه یکسری از خانم ها همسر رو الویت اول ق ...

عزمزمه میشه لطف کنی دیگه نظر ندی‌‌ .. لحظه به لحظه داری بیشتر خطاهای فکریت معلوم میشه‌ . یه حرف رو درست میزنی ، یه حرف رو اشتباه... 

حتما سعی کن مهارت های زندگی رو یاد بگیری بعد ازدواج کنی

خیلی محکم بهش بگو اگه قرار باشه من قناعت کنم تو راحت خرج کنی و یه خرید ۳۵۰ تومنی رو برای من زیاد بدو ...

لباس زیرام شل شدن همسرم خیلی حساسه به رابطع ببخشید باز میکنم برات تا جذاب نباسم ..... نمیشه منم گفتم خب لباس زیرام مناسب نیستن گفت باشه بریم خرید و... بعد خرید ده باز گفت من حقوقم را گذاشتم کنار برای چک مبل وقتی حرف را زد و پول که کارت کسید برای خرید و پاک کرد اتیش گرفتم ک چفدر بی فکره به روش اوردم ک منت میزاری اما دوست داشتم رسید ک خرج کرده را بکوبم تو صورتش ک پاکش کرد و تو سطل زباله گوشیش دیدمش

جان جانانم💗💕

این چیزیه که باید خانواده شوهرتذخودشون رعایت کنند.

وگرنه اگر سعی کنی از دید شوهرت ببینی، خیلی سخته مادرت بگه فلان چیز و بخر ، بگی نمیخرم یا بگی پولشو بده!!!

واقعا هم سخته هم زشته....

من پدرم اینطوری بود متاسفانه....مادرم خیلی قناعت میکرد به خاطر همین آتیش می‌گرفت...

ولی من که نفر سوم بودم و بی طرفانه قضاوت میکردم، به هر دو حق میدادم

حرف خدا نیست حرف منطق هست شمایی که استروژن بالایی داری مشکل از خودته

ربطشو به استروژن متوجه نشدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب ما هم هممون نظرمون همینه. نمی گیم خرج نکنه که .. میگیم با فکر هزینه کنه. اما الان موضوع بحثی که ...

مشکل من اینه که ایشون میگن چرا برای خانوادش کله پاچه گرفته آخه خب چی میشه دوست داشته خریده 

همسر ایشون صد در صد از روزی که ازدواج کردن گوشت و مرغ و ماهی و... خریده برای همسرش حالا یکروزم خواسته برای مادر پدرش بگیره ، 

مشکل من لحن صحبت این خانومه

ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

خانومه رفته 300 تومن لباس خریده شوهرش سرش غر زده 

بعد بهش مربوط نیست که شوهرش پولشو چکار میکنه؟

خانوم کم خوراکش میذاره،کم پوشاکش میذاره،کم تفریحش میذاره که پول جمع بشه بعد اقا مخفیانه بره خرج کنه؟

انصافه واقعا؟

با احترام به خودت ولی نظرت حتی واسم قابل احترام نیست...ازدواج از دید من اون چیزی نیست ک شما مد نظرته ...

هر کسی با توجه به تجربیات خودش به زندگی نگاه میکنه 

عزمزمه میشه لطف کنی دیگه نظر ندی‌‌ .. لحظه به لحظه داری بیشتر خطاهای فکریت معلوم میشه‌ . یه حرف رو د ...

زندگی به من این ها رو یاد داده بلاخره هر کسی دیدگاهی داره 

هر کسی با توجه به تجربیات خودش به زندگی نگاه میکنه

دقیقا 

وشمایی که تجربه ای در رابطه با زندگی مشترک نداری نباید به همچین تاپیک هایی ورود کنی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2810