2777
2789
مام متاسفانه مثل شما هستیم امکان گرفتن وام بانکی نداریمچون چک و ضامن و کسر از حقوق میخواد که ما هیچ ...

اره من از ویپاد شوهرم ۴۰ تومنیش گرفتیم فعلا یه سه تا قسط دیگه تمومه

برای خودم ۲۰ تومنی 

اینا تموم بشه 

دیگه گفتیم مبالغ بالاتر بگیرم 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام دوستای عزیزم دیدم داره آبان تموم‌میشه ومن هیچ طلایی نگرفتم رفتم یه انگشتر بدون‌اجرت گرم ۱/۰۴۰ یک گرم وچهل سوت ۴۸۰۰/۰۰۰

چندوقته شلوار جین ولباس اینا میخواستم هی میشینم به حساب کتاب کردن که اگه نخرم پوله میمونه سکه جمع میشه وام میگیرم‌پول‌پیشم بیشتر میشه وازاین چرت وپرتا … دیدم گند خورده به تیپ‌و استایلم رفتم یه شلوار جین و یه دورس گرفتم یک وپونصد ،هنوز دلم خیلی چیزا میخواد و لازمم‌دارم مثل بوت جدید، کلاه ،کیف، ساعت خودمو به کل از یاد بردم‌ ولی میخوام دیگه تاعید  ماهی یبار خرید کنم تا عید همه ی چیزای مورد نیازم‌رو تکمیل کنم ان‌شالله برای پس انداز و کارای آینده خدا بزرگه خسته شدم‌از حساب کتاب کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای وام ویپاد تو بهمن ماه حساب کرده بودم 

تا الان ۵۰ هزار تا سکه دارم ۶۰ تومن هم گذاشتم تو حسابم 

بدهی دوستمون هست گفته دستتون باشه هر وقت لازم داشتم میگم 

امروز یه فکری زد به سرم ،۵ تا سکه دارم که میانگین خریدم ۵۰۳۰۰ هست 

اگه همون قیمت بفروشم بذارم بمونه تو حساب 

اگه دیدم طلا میره بالا مجددا تبدیل کنم 

حالا باید ببینم مشورت کنم با همسرم 

اینم‌خریدآبانم ، خیلی قدرت انتخاب نداشتم چون بدون‌اجرتا امروز اکثرا سنگین بودن ومن تا پنج  نهایت میخواستم

ساعت یک‌ بااسنپ رفتم و دیدم طلافروشیابستن پرسیدم گفت ساعت سه باز میکنن دوساعت چرخیدم آخراش واقعا خسته شدم‌دست کم  پنج‌ بار اومدم که بیخیال شم واسنپ‌بگیرم برم خونه ولی تحمل کردم‌تا باز شن اگه میومدم شاید دیگه فرصت نمیشد برم دوباره وخرید آبان منتفی میشد 

الانم‌اینقد خستم که خدا میدونه ولی به انگشترم‌نگاه میکنم به خستگیش می‌ارزه همین‌که‌طلاس خوبه  وگه نه من‌ انگشتر پوروتوفیتو مورد علاقمه😁

2805
من برای وام ویپاد تو بهمن ماه حساب کرده بودم تا الان ۵۰ هزار تا سکه دارم ۶۰ تومن هم گذاشتم تو حسابم ...

یعنی روسکه ها به سود رسیدی؟منم گاهی به سرم میزنه طلابفروشم بذارم حساب امتیاز وام جمع شه ولی حس میکنم کار درستی نیست مخصوصا که به چشم خویشتن دیدم طلا تا ۴۷۰۰ وخورده ای رفت و الان نمیتونم روقیمت پایینتر بدم 

یعنی روسکه ها به سود رسیدی؟منم گاهی به سرم میزنه طلابفروشم بذارم حساب امتیاز وام جمع شه ولی حس میکنم ...

رو سکه ها یر به یره

ولی اینجوری معدل میگیرم 

اگه دیدم رفت بالا سریع تبدیل کنم 

طلافروشم تلفنی هم برام کنار میذاره زنگ بزنم 

رو سکه ها یر به یرهولی اینجوری معدل میگیرم اگه دیدم رفت بالا سریع تبدیل کنم طلافروشم تلفنی هم برام ک ...

سلام عزیزم من اینکارشماروکردم 

دوماه پیش تقریبن 60تومن طلافروختم گذاشتم ویپادو50تومنشویه ماه گرفتم چون خودمم 50تومن داشتم توحسابم وبعدم پول وام ویپادوخوابوندم بانک صادرات که برج 9میتونم 200بگیرم یابمونم برج ده بگیرم که بازپرداختش طولانی ترمیشه درواقع قسطی که میدم سبکترمیشه 

اصلاپشیمون نیستم بااینکه طلاهاموروگرمی 3600فروختم ولی تونستم باهاش دوتاوام بگیرم الان نهایتن 15تومن بیشترپولم میشداگه طلام میموندکه 15تومن تواین مملکت وبااین گرونی چیه به چشم نمیادولی باوامم میتونم یه حرکت خوبی بزنم 🌼

سلام دوستای عزیزم دیدم داره آبان تموم‌میشه ومن هیچ طلایی نگرفتم رفتم یه انگشتر بدون‌اجرت گرم ۱/۰۴۰ ی ...

ما هم این ماه خیلی قسط داشتیم

حقوق هم با تاخیر واریز شد

ولی دلو زدم به دریا و گفتم گر بابای قسط و بدهی🙃😉

۶۰۰ از کسی هدیه گرفته بودم اضافش کردمو دوتا مانتو عبایی سفارش دادم ..اف خورده بود شد دو تومن

شوهرم یکیو خبر داره یکیو نه 

حالا اگه رسید سوپرایزش میکنم

مطمئنم خوشحال میشه

برای پسرمم یه مقدار خرید کردم نصفش نقد نصفشم موند به حساب

اگه بدونی چقد روحیمون عوض شد....

خداروشکر قسطای این ماه رو دادم

خرید خونه هم یه مقدار انجام شد

بقیه ماه هم امید بستم به رحمت خدا

مطمئنم از یه جایی میرسونه

تو هم خرید کن با خیال راحت قول میدم زودی جاش پر بشه❤️

اینم‌خریدآبانم ، خیلی قدرت انتخاب نداشتم چون بدون‌اجرتا امروز اکثرا سنگین بودن ومن تا پنج نهایت میخ ...

مبارکت باشه 

اینا قدمهای کوچیکن برای رسیدن به پورتوفینو

به وزنش نگاه کن شکلشو بیخیال

ما هم این ماه خیلی قسط داشتیمحقوق هم با تاخیر واریز شدولی دلو زدم به دریا و گفتم گر بابای قسط و بدهی ...

مبارک باشه عزیزم اره واقعا خرید وقتی با حال خوب وبدون‌ترس باشه جاش چندبرابر پر میشه

سلام دوستای عزیزم دیدم داره آبان تموم‌میشه ومن هیچ طلایی نگرفتم رفتم یه انگشتر بدون‌اجرت گرم ۱/۰۴۰ ی ...

منم مثل شماتقریبن چندماهه که شلوارومانتواحتیاج دارم وهمش میگم صبرکن پولت بیشتربشه بمونه توحساب وام بیشتری میتونی بگیری ولی دیگه حالم ازمانتووشلوارقبلیهام بهم میخوره 

اول ماه یه قرعه کوچیک دارم حدود18تومن یه مقدارش ومیزارم روحساب وام وبقیش ومیرم خرید لباس 

ازهمسرمم هم امروزدلخورشدم من خیلی امسال وبخودم سخت گرفتم که حتمن ماشین فروخته شده وجایگزین کنم باوجوداقسط مسکن وغیره....

امروزبهش گفتم که قراربودبا پدرت یه صحبتی بکنی لاقل یه 50تومنی بهم کمک بده خیلی بی محلی کردوجواب نداد🙁

پی نوشتم هم بگم که نگیدچراازباباش توقع داریی 

پدرشوهرم کشاورزه وحدود14هکتارزمین برنج کاشته اونهایی اطلاع دارندازقیمت برنج مبلغ قابل توجهی بدست میاره هرسال امسالم  حدودیه میلیاردسودش بدست اورده وخونه ماشین وهمه چی داره یه برادرشوهرم باخانمش باهاش زندگی میکنن که خونه وماشین پدرشوهرم دراختیارشه وکل پول زمین هم بحساب این میره این سودهم فقط برا6ماهش وبراگندم یه مبلغ حدودی کم کم ش 600تومن دستشون میگرند

ولی دریغ ازیه کمک هزارتومانی بما🙁🙁🙁

یه برادرشوهردیگه هم دارم اونم پدرشوهرم براش یه بیل مکانیکی خریده بعدخودش هم روش کارکردوارتقاش داد

میبینم این حجم ازپول بدون هیچ دردسری راحت تودست برادرشوهرم وجاریم هست دلسردمیشم ازپس اندازوسخت گرفتن بنظرم اصلاانصاف نداره پدرشوهرم یکی اینقدرتوسختی یکیم اونجور

منم مثل شماتقریبن چندماهه که شلوارومانتواحتیاج دارم وهمش میگم صبرکن پولت بیشتربشه بمونه توحساب وام ب ...

ببخشیدپستم طولانی شددلم خیلی پربودوجایی هم نمیشه این حرفهاروزدگفتم بااهالی مهربون این تایپک درمیون بزارم❤❤

2810