2777
2789
به به 😍 لذت میبرم از این همه درایت و تدبیر باریکلا واقعا بهت عزیزم ببین این پول خوردا رو بچه ها دست ...

ممنون معصومه جون😍😍

شاگرد خودتم دیگه☺

بچه ها همین پنجشنبه که رفتم میوه بخرم تو یه راسته یکی گوجه رو میداد ۶۰ تومن از دو قدم اونطرف تر ۳۸ گمونم خریدم.فقط یکیش نرم بود بقیه سالم بودن.

یا آخر راسته یه آقایی سیب زمینیهاش آخرش بود کیلو ۱۶ میداد ولی بالاترا ۲۰ بود،مغازه هم پرسیدم ۲۵🙄

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام خوبین خانما 

من می‌خوام از دی جی پی اعتبار بگیرم تا این مرحله میاد بعد عکس پایین میاد 

چیکار کنم ب نظرتون با پشتیبانی هم صحبت کردم گفته بازم تلاش کن تو موقعیت های مختلف  (البته از دو هفته پیش دارم تلاش میکنم )برای گرفتن اعتبار👇👇👇 ک گفتن مشکلی ندارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربی من مرد بودو بی اعصاب اتفاقا چنددباریم دعوامون شد ربطی ب زن و مرد نداره

برام دعا کن مربی خوب گیرم بیاد انشاالله 

با حوصله، با دقت دل و جرات بده بهم قشنگ بزنم تو دل جاده

2805

بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره 

من خونمودوست ندارم اتوبوسی ولی جای خوبیه ونزدیک به مدرسه ومراکزخریده 

ماشین وبرای خریدخونه فروختیم وبدون ماشین هستم 

الان حدودن 400تومن باپس اندازووام میاددستم 

تبدیلش کنم به طلاونگهش دارم برای تعویض خونه 

خونه ایی که میخوام 3میلیارده خونهذخودم 2تومن 

میگم این 400وتبدیل به طلاکنم وبعدااضافش میکنم یابازم وام میگرم وخونه روتعویض میکنم 

شوهرم میگه نه ماشین بگیریم وبعدکم کم طلامیخریم براتعویض خونه ولی خب اقساطمون زیاده وعملاتایکسال دیگه نمیتونیم حرکتی بزنیم 

نظراتتون بگین انقدراین وقت بسختی پس اندازکردم دوست ندارم تصمیم اشتباه بگیرم

اشکالی نداره تجربه شددیگهالان میتونید۳تومن رودرخواست بزنید تا کارتون راه بیفته

ویپاد خیلی به درد نخور شده به راحتی پله بعدو نمیده،من ۲۰ روزه تسویه کردم ۱۵ تومنی برام باز نمیشه

حالا بین دو ۳ تومن همیشه مانده حسابمه اوایل ماهم چند روزی ۳۵ تومن گذاشته بودم.

میترسم تا امتیازام برسه به برآیند اونم بردارن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانما لطفاً ازاین به بعد منم درجریان کاراتون بذارید همسر من میگن خانم نباید اصلا پولی داشته باش ...

خودت چی فکر می‌کنی دوست عزیز 

اینکه اجازه هییییچ فعالیتی رو بهتون نمیده گناه نیست؟  

اینکه غرور و شخصیت و عزت نفستو له می‌کنه مثل زندانی باهات بر خورد می‌کنه گناه نیست؟ 

اینکه تو کارتت پولی نیست که جلو دیگران حتی خواهرت خجالت زده بشی گناه نیست؟ 

اینکه یه جا گیر کردی بدون پول و درمانده گناه نیست؟ 

کلللللی داستان زندگی عبرت آموز اینجاس 

خانومایی که همسرایی مثل همسر شما داشتن یه کم فکر کن 

سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

سلام امیدواری 

بدون شک گزینه اول. 

با اون ۴٠٠باقی مانده.... ماشینت ارتقا بده💐🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
امروز بانک مسکن شهرمون بودم، ۶۴۰وام زوجین و تعمیرات میدن.(۴۸۰زوجین ۱۶۰تعمیرات یا جعاله)که جعاله بارپ ...

خیلی ممنون عزیزم ❤

ولی نمیدونستم باید شاغل هم باشیم🤔

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم منم یه سوال دارم راجب خریدماشین یه اگهی دیدم ازنمایندگی مثلاماشین حدود20تومن ازرونترازبا ...

والا من تا حالا اینجوری ماشین نخریدم ولی نمایندگی ها فکر میکنم مطمئنن مث مدیران خودرو و... 

ولی بازم خودتون تونستین به نمایندگی ها سر بزنید.

احتمالا قراردادی چیزی مینویسن الکی نمیشه پول بدیم بهشون که... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
منم این کار رو میکنم همون که می‌دونم جای طلاهام امنه برام بستهمن کل روز خونه نیستم اینجوری استرس ندا ...

عزیزم لطفا توضیح بدین شما و کاربر عالیه بانو برای صندوق امانت بانک چکار میکنید ؟ متوجه نشدم

بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

عزیزم من بودم بدون شک ماشین میخریدم هم استفاده میکردم هم هروقت بقیه پولم جور شد واسه تعویض خونه ماشین و میفروختم، 

همه چیز فقط پس انداز نیست دو روز دنیا به خودمون سخت یگیریم واسه چی؟  

منم پارسال میتونستم اون ماهی ۵۵ تومن که چک میدادم واسه ماشین و بدم طلا بخرم تا الان دوبرابر شده بود پولم ولی یکسال دیگه باید بدون ماشین میموندم تو عروسیا عید و مسافرت و... باید التماس اینو اون و میکردم مارو هم ببرن اون طلا واقعا چه ارزشی داشت🥲

الانم که خداروشکررر یه سقفی بالاسرتونه،  مطمئن باشین از بهمن به بعد ماشین هم رشد میکنه و پولتون بی ارزش نمیشه، 

ماشین و بخرید در کنارش کم کم طلای بدون اجرتم بخرید تا پولتون به خونه مورد نظر برسه و همرو بفروشید... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من..شمام راضی هستی منم شرایطی خریدم شماچند خریدی؟

اره گلم تا الان که خیلی ازش راضی بودم خداروشکر

من 2 تومن همون اول پیش قسط دادم

بقیشو قسطی توی چهار ماه

هفته پیش کامل تسویه شد شکر خدا

ک کلا 12/900 برام در اومد

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2810