2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 8848 بازدید | 289 پست
بچه ها یکم هم خودم رو مقصر میدونم تو رفتار شوهرمحس میکنم من انقدر غمگین بودم اونم افسرده کردم

بنظرم اگه الان شما شاد بشی اونم خوب میشه

فقط تظاهر نه واااقعی شاد باشی و حال اونم خوب کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اون تاپیک قبلی دارم شما رو دنبال میکنم و مدام تاپیک هاتون رو چک کردم

چیزی که من از همسرتون برداشت کردم اینه که یه فشاری رو مدت ها تحمل کردن و درون خودشون نگه داشتن و بروز ندادن و الان یهو بروز پیدا کرده و باعث شده که یه افت روانی برای همسرتون پیش بیاد

همه ی ادما چنین حالتی رو تجربه میکنن مخصوصا افرادی که همیشه سرحالن و کمتر حالت پکر پیدا میکنن

توصیه من به شما اینه که شما اصلا حالت ناراحتی و افسردل از خودتون نشون ندید و بیشتر از همیشه برای خونه و زندگی و اشپزی و .... وقت بذارید،این کمک میکنه که همسرتون خیلی زودتر به روال سابق برگرده

من از اون تاپیک قبلی دارم شما رو دنبال میکنم و مدام تاپیک هاتون رو چک کردمچیزی که من از همسرتون بردا ...

فشاری که روی رزیدنت ها هست خیلی زیاده،مخصوصا توی رشته همسرتون که رشته سختی هم هست و با توجه به شرایطی که پیش اومده فشار روانی از سمت بیمارستان خیلی براش زیاده

جدای از اون این چالش هایی که اخیراا توی زندگی مشترک داشتید باعث شده که این خستگی و فشار دیرتر از تنش بیرون بره و خب شاید از طرف شما دچار احساسات منفی شده

توی این شرایط بهترین کار اینه که اول شما روحیه خودتون رو حفظ کنید و تلاش برای بهتر شدن حالش کنید،شاید در ظاهر تغییر نکنه ولی در باطن کم کم اروم میشه و این خستگی روانی از بین میره،شاید یکم طول بکشه اما شما تلاشتون رو بکنید،هر چقدر روحیه شما بیشتر باشه این روند کوتاه تر میشه 

بچه ها بیدارش کردم شام خوردیم. یه فیلم دیدیم. گفتم بریم تو استخر نیومد گفت خستم. همین

سلام استارتر قشنگم😍

و‌سلام بچه ها

دلم براتون تنگ شده بود حقیقتا💝

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
باز اومدیم ویلا فیلم گذاشتیم حوصلش سر رفته بودرفتم سمتش بغل و اینا گفت حیلی خستم. بعدومن زدم زیر گری ...

بنظرم خیلی فشار روتونه مخصوصا همسرت

فشارِ کاری 

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
2810