2777
2789
همینه دیگهزنی که خودش پول در نیاره و شاغل نباشههررر چقدر هم مدیریت کنه و صرفه جویی کنه و پول و زندگی ...

نوشتم توی ناراحتی میگه اما در حقیقت وام اصلی رو به حساب من زد و راحت خرجی میده 

اما باعث شد به این فکر برم که حساب جداگانه شخصی برای خودم داشته باشم اما هنوز استرس و نگرانی بابت این موضوع دارم چون هیچی مخفی از همسرم نداشتم 

منم دیسک گردن خفیف دارم دکتر گفته یوگا کار کن البته برنامه‌ریزی کردم کم کم ب الویت ها و کارهام برسم ...

ایشالا یوگا رو مبتدی شروع کنی با نیم‌ساعت هم میشه شروع کرد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشتم توی ناراحتی میگه اما در حقیقت وام اصلی رو به حساب من زد و راحت خرجی میده اما باعث شد به این فک ...

همیشه میگن افراد چیزی رو که بهش باور دارن تو دعوا میگن ، شوهر شما باورش اینه که همه ی اینا مال منه ، قناعت شما رو نمیبینه ، اینکه پول به حسابته ، چون مطمئنه راحت بهش میدی ، وگرنه اگه کوچکترین احساس خطری کنه ، نمیذاره هزارتومن هم دستت بمونه ، پس انداز مخفی داشته باش ولی باید مراقب باشی شوهرت نفهمه ، وگرنه رابطتون خراب میشه 

2805
عزیزم هیچ سختیی نداره مثل دوچرخه سواری یه کار ناخودآگاهی هستیک هفته بشینی پشت ماشین راحت راه میوفتیف ...

منی که یکسال گواهینامه گرفتم و اگه وسط راه بشینم و خاموش کنم و بقیه بوق بزنن وای چناااااااااان استرسییییی میگیرم همونجا میزنم زیر گریه☹️

از خودم خجالت کشیدم اونروزی حساب کردم سی دونه قابلمه در سایزها و رنگ ها مختلف دارم کلا تو خرید همچی ...

تنها نیستی عزیزم، منم توی خرید هرچیزی زیاده روی کردم و خیلی هم اهل وسایل عوض کردن بودم الان ی سال میشه دیگه عوض نمیکنم، و خرید هیجانی هم جلوی خودم رو میگیرم اما خوب بازم پیش میاد 🤪

سلام دخترا
ما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریم
دو تا ماشین داریم 

که برای خرید آپارتمان  یکی از ماشین ها باید فروخته بشه

قیمت آپارتمان ۲ میلیارد 

من دو تا پلن دارم به نظر شما کدومش بهتره

پلن اول:
فروش ماشین اول         یک میلیارد و ۳۰۰
                                        +
وام مسکن                    ۸۰۰ تومن 
( بعد از کسر اوراق و هزینه های جانبی ) 
                                 = دو میلیارد و صد
که کل پول خرید خونه جور میشه

۱۰۰ تومن هم میمونه
۳۰۰ هم رهن بدیم
مجموع پول نقد باقی مانده ۴۰۰ میشه 
طلاهام هم میمونه

پلن دوم 

فروش ماشین دوم          ۳۹۰ میلیون

وام                                ۸۰۰ میلیون

رهن                               ۳۰۰  میلیون

فروش طلا                      ۵۱۰  میلیون

=۲ میلیارد

منی که یکسال گواهینامه گرفتم و اگه وسط راه بشینم و خاموش کنم و بقیه بوق بزنن وای چناااااااااان استرس ...

اصلا توجه به کسی نکن هیچ‌کس از روز اول ماهر نیست

یا آرامش روشن کن حرکت کن

موسیقی رو زیاد کن صدای مردها رو نشنوی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

استفاده تون از کدوم ماشین بیشتره؟ و اینکه با پول باقی مونده پلن اول میخواین چیکار کنید طلا بخرید یا یه ماشین دیگه؟ 

من بودم پلن دوم رو انجام میدادم (البته اگه خونه رو به نام خودتون میخرین) چون ماشین بهتر راحتی آدم بیشتره

طلا رو خرد خرد میشه خرید ولی ماشین سخته و پول قلمبه میخواد.

همیشه میگن افراد چیزی رو که بهش باور دارن تو دعوا میگن ، شوهر شما باورش اینه که همه ی اینا مال منه ، ...

الان نمی‌دونم چطور پس انداز مخفی کنم 

حتی بخوام انتقال بدم یک کارت دیگه توی تاریخچه بلو میمونه 

شما خودتون حساب مخفی دارین 

چقدر چقدر جمع میکنید 

چطوری 

بعدش چی خرید 

ترس بعدیم این چطور خرید کنم 

چقدر دروغ بگم به اسم مامانم برام سکه بیاره

سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

من حدس می زنم احتمال گرون شدن ماشین بیشتر هست پس گزینه دوم به نظرم مناسب تر باشه چون ماشین ارزون تر رو میشه راحت تر دوباره خرید 

2810