2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چطور شد نمی‌دونم اصلا ویپاد چه طوری هست،شیش تا صفر تو این برنامه به میلیون حساب میشه پنج تا صفر ...

عزیزم ویپاد به تومانه به ریال نیست...

مثلا ۲۰۰هزار رو لازم نیست به ریال واردکنید بایدهمون ۲۰۰۰۰۰رو واردکنید...۵تاصفرمیشه.. 

ممنون چقدر عالی اگه اینطور باشه منم چند تا چک دارم منتظر نشستم ک چکم پاس بشه ماشین بخریم ان شا الله5 ...

عزیزم چطوری تونستین 5سال بدون ماشین بمونیدخیلی سخت نبودماالان یکساله بدون ماشین هستیم 

الان درحال گرفتن وام هستم راستش خیلی وسوسه میشم که پول واموتبدیل به طلاکنم ونگهش دارم براتعویض خونم ویه سال دیگه هم بدون ماشین بمونیم ولی احساس میکنم اینجوری به شوهرم وبچه هام ظلم میکنم 😫😫

برات خوشحالم تونستی این مبلغ رو جمع کنی حتی شده قسمت پایین شهرهم برو بگرد دست دست نکن عین من چندسال ...

ممنون از انرژی مثبتت😍

متاسفانه۳۰۰م کم داریم برای خونه(یه شهر دیگه خونه پیدا کردیم ۱۴۰۰ مسکن مهر هست) و واقعا برامون این ۳۰۰م خیلیه و کسی هم نیست بتونیم ازش قرض بگیریم😥

من پرسيدم ميگن فردا فقط ربع ميادالان تكليف ماهايي ك يه ربع سكه و يه تمام خريديم چي ميشه كاش مستعمل م ...

نه عزیزم من  دیگه بعد از ظهر میتونم برم  هیچی شد تجربه‌ک سمت سکه بانکی جدید نریم چون هر سال قراره ضرب جدیدش بیاد‌

همون قدیم قد طلا میشه 

ممنون از انرژی مثبتت😍متاسفانه۳۰۰م کم داریم برای خونه(یه شهر دیگه خونه پیدا کردیم ۱۴۰۰ مسکن مهر هست) ...

فدات شم اندازه ی پولت همین مسکن مهر رو بخر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عاشقتممم😁😁بنظر منم اگه بتونی از آشنا بخری خیلی بهتره بهترم راه میاد باهاتون و خیالتونم راحته، نمای ...

سلام عزیزم منم یه سوال دارم راجب خریدماشین 

یه اگهی دیدم ازنمایندگی مثلاماشین حدود20تومن ازرونترازبازارقیمت میگفت وتحویل 30روزه 

سوالم اینه که مورداعتمادهستن اول پول میگره وماشینی دستمون نمیده ولی خب نمایندگی بنظرتون قابل اعتمادن؟

سلام عزیزام لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم . من یه وام 150 تومانی گرفتم نمیدونم طلا بخرم یا ...

چندتابچه دارین؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خانوما ،

من قراره از ناه بعد همسرم ۱،۵۰۰ هفتگی بده،

واسه خریدهای روزانه،

میوه،سیب زمینی،پیاز،لبنیات،نون و سس و تخم مرغ و مثلا سبزی و اینجور چیزا،به جز،مرغ و گوشت و برنج

خودمونم ۳ نفر هستیم

پسرمم ۱۱ سالسه،،

خوبه به نظرتون؟

2810