2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنا جون من از تایپیک عقبم ولی یه چی به ذهنم رسید گفتم بهتون پیشنهاد بدم از اون جایی که مبلغی به عنوا ...

سلام عزیزم ، ممنون

قبلا خرجی میداد ولی همین هفته ی گذشته گفت من نمیتونم خرجی بدم ، برو سرکار ، الان دارم دنبال کار میگردم

منم یه صندوقچه پر از طلاهای سنگین داشتم یه دست النگو سنگین و گوشواره و گردنبند و یه دستبند که ۲۰گرم ...

شهرنان عزیزم اشکمو در آوردی  خیلی متاثر شدم از قلم زیبات که از دلت نوشتی   

خواهش میکنم عزیزم ❤️😘😘😘اتفاقا یه دریچه جدید با این ایده برام باز کردی ❣️ماشینمون‌ حدودا ۶۰۰ هست ی ...

قربونت برم عزیزم ❤

ان شاءالله که جور بشه و تونسته باشم کمکی کرده باشم بهت🤩

الان تقریبا همه جا این شرایط اقساطی و دارن خودتونم که واردین یه نمایشگاه مطمئن پیدا کنید و ماشین و بخرید چون پیش قسط هم میدین شرایطتون خیلی بهتره... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم ممنون از پیشنهادات ولی من کلا همه کلاس هارو شرکت کردم از شنبه شروع میشه ولی کتاب همسرم هس ...

عزیزم من دوسال پیش گواهینامه گرفتم کتابم خریدم ولی حتی یبارم نخوندمش و قبولم شدم دفه اول 

نمونه سوالات آیین نامه رو گوگل کن اوناروبخون

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام عزیزم ، ممنونقبلا خرجی میداد ولی همین هفته ی گذشته گفت من نمیتونم خرجی بدم ، برو سرکار ، الان د ...

بهتر

مستقل بشی اصلا اعتمادبه‌نفست هم بالا می‌ره🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میگم همه میگن با مربی مرد کلاس بردار خوب یادت بده بعد اینکه شماره ی مربی مرد و بهم دادن گفتن این خوب ...

مربی من مرد بودو بی اعصاب اتفاقا چنددباریم دعوامون شد ربطی ب زن و مرد نداره

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام عزیزم من وام ده تومنی رو گرفتم و تسویه کردم و الان حدود ۱۴ روز هم گذشته.چرا وام ۱۵تومنی برام فع ...

بله متأسفانه قانون جدیدش اینجوریه ، اندازه وامی که بهت میده باید حسابت کار کنه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام دوستان روز شنبتون بخیر. من یه گزارش بدم🧡

امروز همسرم 1 میلیون برام واریز کرد 700 تومن هزینه اکو و نوار قلبم شد،  190 یه لباس زیر گرفتم و 100 تومن هم از میلی خرید کردم مجموع خرید من از میلی شد 1/774❤

انشاالله سریع تر به دو گرم برسه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
2810