2777
2789
لیزر چه خوب میدیمن هر جا قیمت میکنم یه تومن به بالا هست

من لیزر فول بادی میرم +پشت لب 

یک‌میلیون و سیصد با دستگاه الیت پلاس سایناشور یعنی من دستگاه وی آی پی گرفتم این قیمت جلسات هم6تا8جلسه البته من موهام خیلی مشکی تازه دو جلسه رفتم خیلی خوب بوده فعلأ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ممنون🙏راستش منم ده سال پیش که سرویس عروسیمو خریدم انقدر دوسش داشتم گفتم هیچوقت نمیفروشم ...

بله دیگه مام سواری نداشتیم و واقعا سختمون بود همیشه ماشین باباهارو قرض کنیم مخصوصا که میخواستم بچه بیارم گفتم نمیشه که با ماشین قرضی رفت دکتر..طلاهامو دادم رفت

اما انصافا همسرمم زود به فکر وام افتادو جاش خرید برام

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2805
عزیزم ببخشید من نظر میدم من برای رانندگی اول با مربی مرد کلاس برداشتم هر روز کلی از تایمم میسوخت میر ...

من هم با مربی خانم یاد گرفتم 

خیلی برام وقت می‌گذاشت همه چی رو با جزئیات بهم یاد می‌داد 

اتفاقا من هم می‌شنیدم که بعضی از مربی های آموزشگاه تو تایم کلاس میرند کارهای شخصی انجام میدن 

چه خانم چه آقا هم ممکن خوب باشه هم بد  

ولی از نظر من مدرس خانم کلا با حوصله تر هست 

من که بیست سال پیش گواهینامه گرفتم با مربی خانم همون دفعه اول هم قبول شدم 

سلام یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدیدخ ...

عزیزم من جواب بدم

من ماهی ۶٠ تومن درآمدم هست الان ماهی ۵۶ تومن قسط و وام دارم

یعنی ماهی ۴ بیشتر برام نمی‌مونه

خب اول از همه تمام تلاشم رو میکنم حقوقم رو بالا ببرم

مثلا با صاحبکارم صحبت میکنم حقوقم رو بیشتر کنه چون کارم خوبه قبول میکنن

یا توی کارم میرم دنبال پیشرفت مثلا من پارسال یه فروشنده ساده بودم الان حسابدارم

بعد از اون یه هزینه‌ی بزرگ میکنم اما از اونور دیگه هزینه‌ی جانبی ندارم

مثلا من با همین قسط و وام ماشین خریدم یه خرج بزرگ کردم الان دیگه هزینه‌ی اسنپ و تاکسی نمیدم که خیلی زیاد بود

بعد از اون در مرحله‌ی آخر کمتر خرج می‌کنم چون اصلا دوست ندارم قرض بگیرم

الانم دنبال اینم درآمدم رو بیشتر کنم اما اون مازاد درآمد رو نمیام خرج کنم تبدیل می‌کنم مثلا وام میگیرم قسط میدم

اینکارها باعث شد پیشرفت کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من هم با مربی خانم یاد گرفتم خیلی برام وقت می‌گذاشت همه چی رو با جزئیات بهم یاد می‌داد اتفاقا من هم ...

برامنم‌دعا کنید ی مربی خوب گیرم بیاد خوب یادم بده هولم نکنه بهم دل و جرات بده خوب یاد بگیرم

یه پلن هم من بگم براتونشما بنظر یه ماشین مهمونی و مسافرتی دارین یه ماشین دم دستیدوتا بیمه میدین دوتا ...

عزیزم به نظر من درسته ۲۰۷ و خیلیا دوس دارن اما اصلا ماشین خانواده نیست جا نداره هیچ آپشنی هم نداره

یعنی شما دنا سوار شی در برابر ۲۰۷ انگار ماشین خارجی سوار شدی

والا من نمیدونم این ۲۰۷ چی داره انقد قیمتش بالاست

الان ۲۰۷ اتومات از دنا اتومات آپشنال گرونتره در صورتی که اصلا قابل مقایسه با هم نیستن به خدا

ال نود که خیلی ماشین خوبیه واقعا، فقط فیسش خوب نیست

یعنی مسافرت با ال نود واقعا آدم خسته نمیشه تو ماشین 

اگر میخواید ماشین کم خرج تر بخرید به نظرم شاهین خوبه چون ماشینای سایپا نسبت به ایران خودرو خیلی کم خرج تر هستن

عزیزم من دو سال پیش مادرم رو از دست دادم ۶ ماه آخر زندگیش شبانه روزی بیمارستان کنارش بودم ماه آخر دی ...

عزیزدلم خدا به دلت صبر بده ...

دقیقا میدونم چی میگی و چی کشیدی چون خودمم برای برادر جونم سه سال این روزا رو دیدم ...

واقعا الانشم موندم چطور هنوز نفس میکشم ...

میدونی میخوام بدونم چطوری کمکت کرد مثلا راه حل بهت داد تونست به جلو هلت بده ...

کلا مشکلات رفتاریت چطوری حل کرد؟ 

عزیزدلم خدا به دلت صبر بده ...دقیقا میدونم چی میگی و چی کشیدی چون خودمم برای برادر جونم سه سال این ر ...

ممنونم عزیزم❤️

امیدوارم شما هم به آرامش برسین ❤️❤️❤️

آره عزیزم خیلی کمکم کرد

یسری رفتارها داشتم که خب خودم طبیعی میدونستم اما در اصل مشکل رفتاری بود

مثلا من تازه بعد از اینکه پیش مشاور رفتم فهمیدم چقدر به اطرافیان و دوستام باج میدم تا قبل اون فکر میکردم این مهربونی منه خب جلوش رو گرفتم و جالبه که تا رفتارم رو عوض کردم با همه قطع رابطه کردم چون عادت کرده بودن من ساپورتشون کنم😂😂

یا مثلاً یسری از رفتارهایی که داشتم اصلا تروما بود چه ترومای بچگی چه ترومای از دست دادن فهمیدن این‌ها و پیدا کردن راه‌حلش باعث آرامش و پیشرفتم شد

این‌جور چیزها خیلی زیاده

البته بگم روند درمان با تراپی کلا طولانی هست و نیاز به استمرار داره

منم الان یکسال هست مرتب میرم تازه از ۶ ماه پیش رفته رفته حالم بهتر شد

اون استمرار خیلی مهمه من الان پول نداشته باشم نون بخرم نمیخرم از تراپی رو کنسل نمیکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آره عزیزم 25 هم از ادمینی

سلام عزیزم میشه بگی چطور ادمین ر اموزش دیدی ؟و اگه جای معتبر سراع داری بهم بگو من هم شرایط کار بیرو ن رو زیاد ندارم دوست دارم توخونه کار کنم و میشه در خواست دوستیمون قبول کنی

همینه دیگهزنی که خودش پول در نیاره و شاغل نباشههررر چقدر هم مدیریت کنه و صرفه جویی کنه و پول و زندگی ...

من مخالفم اعتراض دارم😁🖐

اول بگم من شاغل دائم نیستم خیاطم اونم تفریحی😁 

تا قبل بارداریم واسه یه مزون کار میکردم و مشتری متفرقه داشتم الان نه،

ولی خب میگم شاغل اونجوری نیستم همه خرجم با همسرمه بجز اوایل زندگی که دستمون تنگ بود و هرچی کار میکردم میاوردم وسط که خرج خونه میشد..  

بقیش و بچه ها یادشونه من یه قلک داشتم به اسم قر و فر 😁 هرچی کار میکردم مینداختم تو اون فقط خرج خودم میکردم یا پس انداز میکردم طلا میخریدم، 

پارسالم که کارم زیاد بود تقریبا ۱۲ میلیون پس انداز کردم اونم تو این یکی دوماه به شوهرم قرض دادم و گفتم سریع باید پس بدی 🙃

درآمد شوهرم و کلا من مدیریت میکنم خرج خونه و اقساط و... اینارم همینطور، 

هزاااار بار هم جلوش گفتم اگه مدیریت من نبود تو الان وانت هم نداشتی چه برسه ماشین سنگین و سواری 🤐

چون من از خرجام زدم از خورد و خوراک و پوشاک زدم که تو بتونی اینارو بخری، 

همیشه گفتم اگه منم مثل فلان فامیلتون بودم باید سر پیری مث شوهر اون واسه مردم کار میکردی 🥲

(این فلانی که گفتم اقوام نزدیکشه که طرف پدرش خونه داده بود چندسال مجانی نشستن ماشین سنگین داد بهش ولی بخاطر ولخرجیا و ندونم کاریای زنش مجبور شد بفروشه و الان با دوتا بچه و ۵۵ سال سن واسه مردم کار میکنه و مستاجرن و یه سواری داغون دارن) 

شاید بگید منت میزاری ولی من انقدر جلو شوهرم این حرفو زدم اونم دیگه حرفمو قبول داره و جلو خونوادشم چندبار این حرفو زد که من هرجی دارم از زنمه که اگه همکاری نمیکرد هیچی نداشتم 😎😁

و اینکه بهشم میگم من اگه قرار بود خرجمو خودم بدم دیوانه بودم مگه شوهر کنم خودمو گرفتار کنم😁😁

تو صفحات قبل خوندم یه خانمی گفت شوهرش پولداره ولی گفته خودت خرجتو بده برو سرکار من نمیفهمم چرا وقتی همه راه ها رو رفتن نمیرن شکایت کنن واسه نفقه؟ 

یا میگن اگه جلوش وایسم باید طلاق بگیرم،  خب تنها زندگی کردن بهتر از این زندگی نیست؟ 

شما یه سرمایه اولیه هم که داری... 

بچه هام که تا یه سنی با مادرن بعدشم انتخاب خودشونه و در هر صورت پدر باید خرجشونو بده... 

در کل من نمیپذیرم آدم هر خفتی و تحمل کنه تو زندگی😔

ببخشید البته رو پیام شما ریپ زدم و همه اینارو گفتم🙏

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
یه پلن هم من بگم براتونشما بنظر یه ماشین مهمونی و مسافرتی دارین یه ماشین دم دستیدوتا بیمه میدین دوتا ...

سلام کلا خیلی از ماشین سر رشته ندارم ولی چون۲۰۶داشتیم گفتم بگم کم مصرفه ولی فقط بدرد دونفر میخوره خیلی کم جا هرکی عقب باشه اذیت میشه و وسیله برداشتن(سفر و...)مکافاته جا دادنش امااا ال نود نه همه خوبیارو داره اما از نظر مصرف و خرج خب بالاتره خرجش از۲۰۶

من هم تو سایت خیلی شنیدم و خیلی هم برام عجیب ولی مطمئنم در این شرایط خرج و مخارج رو از اسنپ درمیارند ...

دقیقا 

تازه فقط خورد و خوراک که نیست 

زندگی کلی هزینه اجتناب‌ناپذیر دیگه داره 

از لباس و بنزین و کرایه و ...

بعد میگن نمیدونیم چطوری میرسه 

اخه معجزه که نمیشه از اسمون بیاد!!! 

خانما در مورد قرض دادن ب اقوام نظرتون رو بگید 

تاپیک مدیریت هست بلاخره🤭.

خواهر شوهرم چند وقته یه پولی قرض گرفته از شوهرم ک اصلا ب رو خودش نمیاره 

ماهم رومون نمیشه بگیم 🤐نمی‌دونم چه کنم

جدا از داداشم احتمالا با وام و قرض بتونه یه پراید بخرع 

حالا انتظار داره من طلا بهش بدم