من مخالفم اعتراض دارم😁🖐
اول بگم من شاغل دائم نیستم خیاطم اونم تفریحی😁
تا قبل بارداریم واسه یه مزون کار میکردم و مشتری متفرقه داشتم الان نه،
ولی خب میگم شاغل اونجوری نیستم همه خرجم با همسرمه بجز اوایل زندگی که دستمون تنگ بود و هرچی کار میکردم میاوردم وسط که خرج خونه میشد..
بقیش و بچه ها یادشونه من یه قلک داشتم به اسم قر و فر 😁 هرچی کار میکردم مینداختم تو اون فقط خرج خودم میکردم یا پس انداز میکردم طلا میخریدم،
پارسالم که کارم زیاد بود تقریبا ۱۲ میلیون پس انداز کردم اونم تو این یکی دوماه به شوهرم قرض دادم و گفتم سریع باید پس بدی 🙃
درآمد شوهرم و کلا من مدیریت میکنم خرج خونه و اقساط و... اینارم همینطور،
هزاااار بار هم جلوش گفتم اگه مدیریت من نبود تو الان وانت هم نداشتی چه برسه ماشین سنگین و سواری 🤐
چون من از خرجام زدم از خورد و خوراک و پوشاک زدم که تو بتونی اینارو بخری،
همیشه گفتم اگه منم مثل فلان فامیلتون بودم باید سر پیری مث شوهر اون واسه مردم کار میکردی 🥲
(این فلانی که گفتم اقوام نزدیکشه که طرف پدرش خونه داده بود چندسال مجانی نشستن ماشین سنگین داد بهش ولی بخاطر ولخرجیا و ندونم کاریای زنش مجبور شد بفروشه و الان با دوتا بچه و ۵۵ سال سن واسه مردم کار میکنه و مستاجرن و یه سواری داغون دارن)
شاید بگید منت میزاری ولی من انقدر جلو شوهرم این حرفو زدم اونم دیگه حرفمو قبول داره و جلو خونوادشم چندبار این حرفو زد که من هرجی دارم از زنمه که اگه همکاری نمیکرد هیچی نداشتم 😎😁
و اینکه بهشم میگم من اگه قرار بود خرجمو خودم بدم دیوانه بودم مگه شوهر کنم خودمو گرفتار کنم😁😁
تو صفحات قبل خوندم یه خانمی گفت شوهرش پولداره ولی گفته خودت خرجتو بده برو سرکار من نمیفهمم چرا وقتی همه راه ها رو رفتن نمیرن شکایت کنن واسه نفقه؟
یا میگن اگه جلوش وایسم باید طلاق بگیرم، خب تنها زندگی کردن بهتر از این زندگی نیست؟
شما یه سرمایه اولیه هم که داری...
بچه هام که تا یه سنی با مادرن بعدشم انتخاب خودشونه و در هر صورت پدر باید خرجشونو بده...
در کل من نمیپذیرم آدم هر خفتی و تحمل کنه تو زندگی😔
ببخشید البته رو پیام شما ریپ زدم و همه اینارو گفتم🙏