2777
2789
میگم همه میگن با مربی مرد کلاس بردار خوب یادت بده بعد اینکه شماره ی مربی مرد و بهم دادن گفتن این خوب ...

عزیزم ببخشید من نظر میدم من برای رانندگی اول با مربی مرد کلاس برداشتم هر روز کلی از تایمم میسوخت میرفت تعمیرگاه، خرید لوازم برای خونش وغیره همش غر میزد نیم کلاج و سربالایی اصلا یادم نداد هرچی اعتراض میکردم گوش نمیداد  ۳جلسه مونده بود که دوره م تموم بشه رفتم پیش مدیر آموزشگاه مربی عوض کرد یه خانم گذاشت خیلی عالی بود همه چی توی ۳جلسه باهام تمرین کرد یه جلسه اضافه برام گذاشتن

نمیشه گفت مربی مرد بهتره بعضی اوقات مربی خانمها خیلی بهترن 

این تجربه من بود شاید بنظر بعضی دوستان اینطور نباشه

من چون با ماشین تمرین زیاد میکردم بار اول قبول شدم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید من نظر میدم من برای رانندگی اول با مربی مرد کلاس برداشتم هر روز کلی از تایمم میسوخت میر ...

پس ب وجدان مربی برمیگرده 

منم همراه ندارم 

هر چی خیره پیش بیاد انشاالله 

ممنون از تجربه ت

استفاده تون از کدوم ماشین بیشتره؟ و اینکه با پول باقی مونده پلن اول میخواین چیکار کنید طلا بخرید یا ...

استفاده اصلی از ماشین دوم هست شوهرم میره سرکار با این میره 

مواقعی که من ماشین لازم داشته باشم(ماهی یه بار ممکنه پیش بیاد)

همسرم اولی رو میبره من دومی رو

ماشین اولی رشد چندانی نداشته خودمم راضیم دومی رو بفروشیم 

در مورد پولی که از پلن اول میمونه فعلا فکری نکردم

استفاده اصلی از ماشین دوم هست شوهرم میره سرکار با این میره مواقعی که من ماشین لازم داشته باشم(ماهی ی ...

سلام 

من نظرم متفاوت با بقیه هس پلن اول بهتره.

بنظرم طلا رو نگر دار 

وام مسکن اگر مشکل قسط داری کمتر بردار اگر نداری با 400 باقی مانده و ماشین دوم ی ماشین بهتر بخرید یا نه همون 400 هم بدید ماشین اگر استفاده اتون زیاده 

اگرم نیس طلا بخر بازم 

استفاده اصلی از ماشین دوم هست شوهرم میره سرکار با این میره مواقعی که من ماشین لازم داشته باشم(ماهی ی ...

بنظر من ماشین اول رو بفروش خونه رو بخر

۴٠٠ برات میمونه که بده یه ماشین برا خودت 

این‌جوری طلاهات میمونه رشدش از ماشین خیلی بیشتره بعدا میتونی جمع کنی این طلا رو باز تبدیل به خونه زمین یا هرچی که دوست داری بکنی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
فرزند پنج رو ۲۰۰ میدن فکر کنمولی اینجور نیست که به هر بچه ۲۰۰بدن

برای خونه فرق داره کلا یعنی باید خونه بخری به ازای هر فرزند هم اضافه میدن اینجوری نیست که بری بانک و بهت ۲۰۰همینجوری بدن

نوشتم توی ناراحتی میگه اما در حقیقت وام اصلی رو به حساب من زد و راحت خرجی میده اما باعث شد به این فک ...

عزیزم من کارت ویپاد دارم گذاشتم کنار بعد اپلیکیشنش روی گوشیم نصب نکردم فقط تحت وب واردش میشم پیامکشم مسدود کردم همسرمم هر چی گوشیمو بالا پایین میکنه هیچی پیدا نکرده تا اینکه دیروز وام ۵۰ تومنی گرفتم زنگ زدم به همسرمم گفتم .🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب حالا من ی سوال بپرسم انشالله جواب بگیرم 🤩 

حقوق ما 22 تومنه 🥰

قسطمون تا اسفند 16 میلیونه ک اسفندحدود سه تومنش تموم میشه 🌷

از اون شش تومن باقیمونده ماهیانه مبلغ 52 هفته رو کنار میزارم بعنوان پس انداز ک بهمن هم این پروژه تموم میشه و فعلا مبلغش رو یک میلیون و خرده ای هس   ک میره تو صندوق طلا 🌷

550 هم هزینه لیزرمه ک کم میشه 🌷

حدود سه یا چهار تومن باقیمانده هم معمولا دو تومنش باکس بندی میشه ک تا اخر ماه مبلغیش خرج میشه و ی مقدارشم برام میمونه ک هدف گراشتم برا باکس ها ک پر بشه انشالله تا اخر سال 🌷

ک برا خرید لباس  و مخارج پیش بینی نشده پول بمونه 

و با اون دو تومن باقیمونده باضافه اگر همسر اسنپ بره باضافه بن ماهیانمون ماه رو میگذرونیم  ک خب خیلی سخت میگذره  

اما چون بیشتر وسایل رو خونه داریم و با توکل بخدا میگذرونیم 🌷

حالا 😂

ی وام 50 تومنی قراره بهمون بدن  ❤️ک مبلغ قسطش  حدود دو تومن اضاف میشه 

گوشت 🥺

برنج 🥺

تموم کردیم و معمولا اینا رو عمده میخرم و تا شش ماه راحتم. 

یکمم لباس لازم هستیم جهت بهبود روحیه 🥺

ی سفر کربلا هم اسممون دراومده ک چون باید ی مبلغیش رو بپردازیم هنوز نرفتبم حدود 15 تومن 🥺

چون پول وام هس دوس دارم حتما طلا بخرم باهاش با دید بلند مدت 🥺

احتمالا خدا بخاد عروسی خواهرمم هس 

ک هزینه کادو و لباس و ارایشگاه چهار نفرمون هست 🥺

اگر شما بودید برنامه ریزیتون چطور بود از حقوق مخارج رو پوشش میدادید و کل پول رو میدادید طلا یا .... 

چطور مدیریت میکردین؟

@‌مامان سبحان چرا نیستی عزیزم

سلام عزیزم و سلام به همه دوستان ، ممنون که سراغ من رو گرفتی عزیزم .

من از اول مهر خیلی خیلی سرم شلوغ شده چون امسال دخترم کلاس اول هست و پسرم هم که پیش دبستانی خودم هم که میرم مدرسه و پسر کوچیکم هم که داستان های خودش رو داره .

یکی از عزیزانم رو هم که خیلی جوان بودن اوایل مهرماه براثر یک اتفاق بد از دست دادم ، اصلا حقش اینطوری از دنیا رفتن نبود بنده خدا داشت زندگی اش رو میکرد یک حادثه باعث مرگش شد که اون اتفاق هم خیلی روحیه ام رو به هم ریخته ولی خوب سعی میکنم مدیریتش کنم و فهمیدم دنیا واقعا جای بی ارزشی هست و اصلا از یک لحظه بعدمون هم نمیتونیم باخبر باشیم . 

خلاصه میام سر میرنم هم اینجا و هم دورهمی ولی واقعا نمیرسم زیاد بخونم فقط صفحات آخر رو یک نگاهی میندازم  و داخل اعلاناتم رو .

الان هم اتفاقی پست شما رو دیدم .

ان شا الله سرم خلوت بشه حتما دوباره مرتب میام .

امیدوارم همه دوستان شاد و موفق باشن و جیب هاشون پر پول و دل هاشون خوش باشه . 😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

2810