2777
2789

سلام 

یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه 

یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدید

خیللللی شنیدم بعضی ها میگن

قسطمون برابر حقوقمونه

یا حتی میگن بیشتر از حقوقمونه🤔🤔

بعد میگن نمیدونیم چطوری میرسونیم 

اخه چطوری؟❓⁉️❗❓❗❓

خورد و خوراک یه طرف 

باقی هزینه ها یه طرف 

عزیزم چقدر سخت میگیری اینقدر غصه خوب نیست همه اشتباه دارن خدا تو قرآن میگه با فرزند و اموال امتحانتو ...

دقیقا درست میگید،  

من خیلی عقب بودم چندروزه دارم میخونم تا رسیدم اینجا میبینم همه ناراحتن چرا هرچی داشتن و نداشتن طلا نخریدن،  یا چرا طلا رو زود فروختن خونه خریدن 🤐

من آرزوم بود طلا داشتم میفروختم حتی تو ارزونی، یه خونه میخریدم... 

من دوسال پیش ۶۵ گرم طلا داشتم فروختم ۸۴ میلیون گذاشتیم رو پولمون که ماشین سنگین بخریم، 

اگه طلاهام الان بود ۳٠۵ میلیون پولش بود،  

ماشین سنگین نسبت به طلا انقدر رشد نداشته امااااااا خداروشکررر از شراکت دراومدیم و درآمدمون چندبرابر شد و واسه خودمونه همش،  پس چرا غصه بخورم؟؟؟ 

از پارسالم شروع کردم گفتم کم کم میخرم جایگزین میکنم تا الانم ۲۴گرم خریدم ان شاءالله بقیشم کم کم میخرم 🤗

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

یه پلن هم من بگم براتون

شما بنظر یه ماشین مهمونی و مسافرتی دارین یه ماشین دم دستی

دوتا بیمه میدین دوتا پارکینگ دارین)درسته حالا خیلیا پارکینگ یا حیاطشون بزرگه ولی اگر حساب کنیم اجاره کردین پارکینگو هزینه محسوب میشه.خرجای ماشینو تعمیرات و بنزین و لاستیک و شستشو اینا به کنار...

اگر شما همیشه به ماشین احتیاج دارین و لازمه که باشه پلن یکو اجرا کنید و باباقیموندش ماشین بگیرید یا طلا بخرید

که بنظرم احتیاج ندارین چون میخواید بفروشید.اگر در حد هفته ای یبار یا ماهی چندبار استفاده میکنید بنظرم اسنپ و مترو اژانس و اینا استفاده کنید و دوتا ماشینتون بفروشید چون احتمالا هزینه های ماشین اول خیلی زیاد میشه اگه همسرتون هر روز اینور اونور بکشونتش ماشین دومتونم کلاسش پایین میشه برای مسافرت اینا خوب نمیشه(چون ماشین بهتر داشتین اینو میگم وگرنه ماشین اول و اخر ما ۲۵۰ می ارزه😆)

خلاصه میگفتم دوتا ماشین بفروشید یه ماشین متوسط بخرید در حد ۷۰۰،۸۰۰ تومن،بنظرم ماشین خوبی بشه خرید 

۱۳۰۰ماشین اول با ۴۰۰ماشین دوم میشه۱و۷۰۰ به اضافه۸۰۰وام میشه دو پونصد

دوتومن برای خونه

پونصد میمونه به اضافه رهن میشه ۸۰۰ بدین ماشین

اما تو این خریدو فروش ماشین حواس جمع باشین ماشین خوبو ترتمیز بگیرید

حالا واقعا نمیدونم این پلن خوب باشه یا نه ولی هم طلاهاتونو دارین هم خونه دارین هم یه ماشین معمولی رو به خوب دارین

حالا دوستان منو یه راهنمایی کنن.ما ماشینمون۲۵۰ می ارزه.۲۰۰ شهریور طلا خریدیم که تا عیدم بشه ۲۵۰ قیمتش.۲۰۰تومن جور کنیم ۷۰۰ میتونیم ماشین بخریم(این باتوجه به شرایط من میشه ماشین خوب ما😆)

حالا یکمم خودمونو بتکونیم صد جور کنیم بشه ۸۰۰ چه ماشینی بخریم بهتر،البته که این صد قطعی نیست ولی گفتم نظراتتون بهتر بدونم

همسرم میگن ال نود من میگم ۲۰۷ یا ۲۰۶

واقعا نمیدونم چه ماشینی میشه خرید

البته ما مشکل پارکینگ داریم و هر ماشینی تو پارکینگمون جا نمیشه و ماشین نباید زیاد دراز باشه مثلا سمند جا نمیشه.جا میشه اما نشکل رفت امد پیدا میکنیم چون موتورم داریم

حالا این موتورم تابستونا وتو هوای خوب فقط تفریحی سوار میشیم و زیاد استفاده نداریم ازش همسرم میگه بفروشیم ولی من دلم نمیاد یه جورایی دلخوشم بهش.

حالا نظر میخوام راجع به چه ماشینی بخریم،دلم با فروش طلاها زیاد راضی نیست راهی نیست که طلاهامو نفروشم؟سپرده برای وامم ندارم جای قسطم ندارم انچنان

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
یه پلن هم من بگم براتونشما بنظر یه ماشین مهمونی و مسافرتی دارین یه ماشین دم دستیدوتا بیمه میدین دوتا ...

من میگم ماشین بیخیال ماشینمون یه ماشین بی آزار و کم خرجه

به همسرم میگفتم فعلا یسالم باهاش اسنپ کار کن بزار جمع کنیم بدون فروش طلا و با سبک شدن اقساط و با وام و پس انداز ماشین بخریم  اما همسرم نه دیگه اسنپ کار میکنه چون دیگه اصلا نمیصرفه و اینکه میگه دلم یه ماشین بهتر میخواد.همسر منم البته هفته ای ۴ روز ماشینو میبره سرکار و اونجا سایه بان هست اما هوای ازاد میمونه ماشین..البته سرویس دارن اما یکم تا خونمون دوره نمیره سرویس سوار شه بااینکه هزینه سرویسو میگیرن ازمون

منم میگم ماشین تعویض کنی نمیزارم مدام بکشونی اینور اونور😆

سلام یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدیدخ ...

عزیزم اینجور خانواده ها معمولا شغل دوم دارن.یچیزی مثل اسنپ تاکسی کارگر فصلی شغل خونگی و...

خانواده ها کمک میکنن مثلا خیلی دیدم خیلیا فریزرشون توسط خانواده هاشون پر میشه مثل یکی از اشناهای من که از هر دو خانواده کمک میرسه مثلا مادرشوهرش هر ماه یه تومن میده میگه پول خوراکی نوه ام که جمع کردم میدم بهت،

و بعدی اینکه احتمالا از سرکار بن خرید دارن

خیلی دیدم خیلی از کارمندا یا شرکتی های اطراف از گوشتو مرغ و برنج و شوینده و بهداشتی و بن خرید از فروشگاهای اتکا و جانبو و رفاه و غیره دارن

سلام  روزتون بخیر  عزیزانم 

بچه ها من امروز صب زنک زدم به طلا فروشی ک ازش سکه‌میخرم گفتم اقای فلانی میگن شنبه ربع سکه جدید میاد گفت من صب  بازار بودم گفتن فقط تمام‌میاد چیزی راحب ربع و نیم نگفتن بچه ها اگر کسی طلا فروش آشنا داره یه پیگیری میکنه خبر بده بهم 

اصلا وقت ندارم‌برم بپرسم و مهفی دوران مجردیه  تعدادشونم کم نیست

دقیقا درست میگید، من خیلی عقب بودم چندروزه دارم میخونم تا رسیدم اینجا میبینم همه ناراحتن چرا هرچی د ...

عزیزم مبارکتون باشه و پربرکت باشه براتون.منم خودم کلی طلا فروختم برای ساخت خونه برای خرید ماشین

بعدشم باز طلا خریدم خورد خوردطلا رومیشه با پولهای کم هم خرید اما پول ماشینو خونه جمع نمیشه

منم اصلا حساب نمیکنم که طلا چقدر فروختم کی فروختم و اگر بود قیمتش چقدر بود.

اما الان شرایطم یکم فرق داره و طلا دوست شدم قبلا برام مهم نبود.دلم نمیاد برای ماشین بفروشم اما همسرم میگه خیلی مهمه چه ماشینی سوار میشی و روند صعودی طلا وسوسه ات نکنه

لیزر چه خوب میدیمن هر جا قیمت میکنم یه تومن به بالا هست

لیزرم فقط دو تا جای شخصی رو میرم 

دستو پا اینا کم موام.تو تخفیف بود من رفتم گفتم تا جلسه اخر باهمین قیمت میاید.

منم جلساتم تموم شده الان تو شارژم دوماه یبار میرم یعنی هزینم میشه ماهی صدتومن

ولی الان کسی بخواد بره گفت۳۵۰ تومن میگیرن

قبل اینکه اینجا برم میرفتم جای دیگه با دستگاه الکساندر شاتی،اما هر ماه قیمتشونو افزایش میدادن منم دیگه نرفتم

ولی فول بادی توتال بادی صددرصد گرونتر میشه دیگه،شاید۸۰۰ الی یکودویست بشه

الان نمی‌دونم چطور پس انداز مخفی کنم حتی بخوام انتقال بدم یک کارت دیگه توی تاریخچه بلو میمونه شما خو ...

تاریخچه بلو پاک میشه عزیزم

یه پلن هم من بگم براتونشما بنظر یه ماشین مهمونی و مسافرتی دارین یه ماشین دم دستیدوتا بیمه میدین دوتا ...

عزیزم ما هم ال نود داریم هم ۲۰۶اتومات 

از نظر جا ب نظرم ۲۰۶یا ۲۰۷اتومات بخر جمع و جوره 

و هم اینکه اذیت نمیشد 

و همه این ماشین‌هایی ک گفتید خوبن 

اما اتومات اگر مسیرخونه تا محل کارتون دوره یا مسافرت و اینور اونور زیاد با ماشین میرین بگیرین تا خسته و اذیت نشید 

عزیزم مبارکتون باشه و پربرکت باشه براتون.منم خودم کلی طلا فروختم برای ساخت خونه برای خرید ماشینبعدشم ...

مرسی عزیزم ممنون🙏

راستش منم ده سال پیش که سرویس عروسیمو خریدم انقدر دوسش داشتم گفتم هیچوقت نمیفروشم ولی وقتی شوهرم گفت پول کم داریم اگه جور نشه باید نزول کنم🤐 دیگه گفتم نه همرو ببر بفروش بعد انقدر ذوق داشتم که ماشین بخریم پیشنهاد دادم حلقه و نشون هم بفروش که زیر بار نرفت😂

ولی واسه ماشین سواری هم اگه لازم بود میفروختم چون واسه آسایش و آرامش خودمونه چرا نفروشم؟ 

البته خب هرکی یه طرز فکری داره، من کلا میگم طلا یه جور سرمایه اس که در فرصت مناسب تبدیلش کنی به ملک و زمین و... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدیدخ ...

من هم تو سایت خیلی شنیدم و خیلی هم برام عجیب 

ولی مطمئنم در این شرایط خرج و مخارج رو از اسنپ درمیارند 

یا اینکه اطرافیان خیلی کمک حالشون هستن

من دیدم کسایی رو که برنج و روغن و گوشت و مرغ و حتی میوه و این چیزا رو هم خانواده ها براشون میگیرن 

یا بیشتر غذاها خونه مادر و پدرشون هستند 

به هر حال از نظر منطقی ممکن نیست که کسی اقساطش از کل درآمدش بیشتر باشه 

نمیشه که فتوسنتز کرد 

اره باید یه کار شروع کنم من همش فکر میکنم پول دراوردن سخته ....اصلا روم نمیشه از کسی پول بگیرم ....۱ ...

واقعا از دوستو اشنا پول گرفتن سخته،ملت خیلی انتظار دارن از ادم

منم الان اشنا و فامیل پولمو نگه میدارن سه چهار ماه بعد میدن اما غریبه همون لحظه کارت میکشه،انتظارم دارن پول نگیریم ازشون..

ولی شما بدون در برابر بدنت دستات چشمات مسئولی نباید مفتی بزاری تو یه راهی.این بدنی که خدا بهت داده سلامتی که بهت داده دست تو امانته در برابر همه اعضای بدنت مسئولی..پس بگو فلانی هزینه این کار صد تومنه چون تو اشنایی دوستی فلانی ۹۰ تومن بده.اول کار نرخو بزار اخر کار اشکت درنیاد.هرکی ام نمیخواد پول بده نیاد پیشت...

معامله با دوستو اشنا هر دو طرفه سخته واقعا من از یکی از اشناهام یه چیزی خریدم جای اینکه جنس خوبشو بده بهم اشغال داد بهش گفتم ناراحت شد دیگه حرمتامونو نشکوندم بردم تو مغازه تعویض کردم اون جنسو کلی ام ضرر کردم.حتی پولشو قبل دیدن جنس فرستادم و بیشتر سوختم

2810