2777
2789
عنوان

از موقعی که عقد کردم باید برای خرید یه چیپس جواب پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعید میدونم بتونه همسر خوبی برات باشه 

یا کلا ادم خسیسیه 

یا ادم کنترلگریه یعنی هیچوقت قرار نیس بهت پول مستقل بده ترجیحش اینه که مجبورت کنه هر چیزی که میخای بخری رو کامل براش توضیح بدی تا خودش بخره .

از الان با مشاور در ارتباط باش تا اخلاقش درست بشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
هیچ پس اندازی ندارید از چند سالی که کار کردید؟

دارم یه مقداری طلا خریدم ،نمیتونم بفروشم تا کی میتونم از پول طلاهام استفاده کنم بلاخره تموم میشه ،شوهرمم نمیخوام از وجود پس اندازم چیزی بدونه

میگم که خواستم دسر و کیک شروع کنم مامانم میگه چشمت به مواد اولیه خونه ماست

منم میگم وقتی مادرت این مدله و شوهرت خرجی نمی‌ده (که بعدا دردسر ساز میشه به نظر من مشکل حادیه)

خودت با پول خودت بخر که منتی نباشه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

دارم یه مقداری طلا خریدم ،نمیتونم بفروشم تا کی میتونم از پول طلاهام استفاده کنم بلاخره تموم میشه ،شو ...

برای خرید مواد لازم برای شیرینی پزی منظورم بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
متوجه نشدم‌.الان عقد هستی یعنی شهر خودت زندکی میکنی با پدر مادرت؟ خب سر کار خودت رو ادامه بده.اگرم ش ...

شهر پدر و مادرم جای دیگست هم تو شهری که خودمون زندگی میکنیم خونه داریم هم تو شهر پدر و مادرم که امسال اومدیم سر بزنیم به مادر بزرگم ازدواج کردم مامانم قراره یکسال بمونه پیش من تا من برم خونه خودم

2810