2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24889 بازدید | 3515 پست
پس امروز عالی پیش رفتی سپیده آفریننوش جونت بشه

قربون تو😍😍

یمدته هی کم کردم غذام زیاد شده بود یواش یواش کم کردم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابت پذیرش دوستی سپاسگزارم امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم🙂😁

لطف دارین شما منم امیدوارم دوست عزیز🤝😁

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من بدون تو مگه میتونم؟؟؟ نه مگه میتونم‌لعنتیییی

جووووون😍😍بیا بگلم🫂❤

اره دیدیش؟ من گفتم‌شاید تورو میشناسه! دوستته

نه دوستم نیست فقط دیده بودمش🥺❤

من چون حالم گرفتس و وزنم ثابته چیزی نگفتم

الان دوشنبه وزن کنیم یا جمعه؟

@دخترنازتونم    خوش اومدی عزیزم دو صفحه اول قوانینو نوشته

فقط دیگه گروه بندی نداریم و سرگروه و عکس نمیذاریم

هر شب گزارش میدیم اینجا واسه خودمون دورهم

@دخترنازتونم خوش اومدی عزیزم دو صفحه اول قوانینو نوشتهفقط دیگه گروه بندی نداریم و سرگروه و عکس نمی ...

مرسی گلم خوشحالم کاربرخوبی مثل شما رو شناختم،خیلی خوش قلبی ❤️💐باشه منم کالری شماری دوست دارم انجام بدم امیدوارم جانزنم ،قبلا اومدم تاپیک تا قفل شده وخزان جان برا یه مدت گفته بودن که تعطیله ،پس ازفردا منم گزارش میدم ،آرزو هستم خوشوقتم🤝❤️

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

مرسی گلم خوشحالم کاربرخوبی مثل شما رو شناختم،خیلی خوش قلبی ❤️💐باشه منم کالری شماری دوست دارم انجام ...

شما محبت داری خوبی تو وجود خودتونه😘❤

ما سعی میکنیم اینجا بهم انگیزه بدیم تا جا نزنیم🤝

اره یمدت خسته شده بود حقیتا.

منم سپیده ام خیلی خوشحالم از آشناییت😍❤

2810