2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24892 بازدید | 3515 پست
نوش جونت عشقم 😘من یکم طول میکشه به کاربریت عادت کنم اگه دیدی در جوابت زیادی مودب بودم بدون فک کردم ...

😂 حق داری

اسمش خیلی بهم بی ربطه

یه زمانی دو تا اسم برای دختر انتخاب کرده بودم. یکی ارغوان بود یکی سپیدار

کاربریمو از لیلیماه عوض کردم و ارغوان گذاشتم. وقتی پشیمون شدم که دیگه دیر شده بود و نمیتونستیم خودمون اسم کاربری عوض کنیم😂

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جونت عشقم 😘من یکم طول میکشه به کاربریت عادت کنم اگه دیدی در جوابت زیادی مودب بودم بدون فک کردم ...

راستی درخواست دوستی برات قبلا فرستاده بودم

دیگه نمیذاره بفرستم

😂 حق داریاسمش خیلی بهم بی ربطهیه زمانی دو تا اسم برای دختر انتخاب کرده بودم. یکی ارغوان بود یکی سپی ...

عزیزدلمممم😂😂😍

چه اسمای قشنگییییی

سپیدار چه به سپیده میاد🤩

حالا عادت میکنم

بذار منم گزارش بدم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزدلمممم😂😂😍چه اسمای قشنگیییییسپیدار چه به سپیده میاد🤩حالا عادت میکنمبذار منم گزارش بدم

آره سپیدار خیلی اسم قشنگیه

ولی ارغوانو دیگه نیستم

گزارش بده ببینیم چه کردی

راستی درخواست دوستی برات قبلا فرستاده بودمدیگه نمیذاره بفرستم

برم تو درخواستام ببینم

تو اعلاناتم گم شده

تو درخواستا یسری درخواست کاربر مرد هست نه تایید میکنم نه رد تا دوباره هم نفرستن😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

برم تو درخواستام ببینمتو اعلاناتم گم شدهتو درخواستا یسری درخواست کاربر مرد هست نه تایید میکنم نه رد ...

تو درخواست بده ببینیم درست میشه؟

آره سپیدار خیلی اسم قشنگیهولی ارغوانو دیگه نیستمگزارش بده ببینیم چه کردی

ارغوانم اون موقع خیلی اسم شیک و خوجلی بوده😍😍

من صبح بیدار شدم ناشتا یکم رقصیدم

یک کف دست تافتون و روش حدود یک ق چ خ عسل مالیدم خوردم

میان وعده قهوه بدون شکر 

ناهارم خوراک (مرغ ، سیب زمینی ، پیاز ، رب ، لوبیا سبز) با دو کف دست تافتون

یدونه انار و دو تا نارنگی کوچیکم خوردم

شام هنوز نخوردم ولی یکم از خوراک مونده بیشتر مرغشه همونو نهایتا با یک کف دست نون میخورم

تو درخواست بده ببینیم درست میشه؟

نشد میگفت کاربر قبلا بهت درخواست داده

من پذیرفتمش🤝

ارغوانم اون موقع خیلی اسم شیک و خوجلی بوده😍😍من صبح بیدار شدم ناشتا یکم رقصیدمیک کف دست تافتون و رو ...

پس امروز عالی پیش رفتی سپیده آفرین

نوش جونت بشه

2810