آره قیافه ی مهدی خنده دار بود😁بهتر بیشتر حواسشون به ما جمع میشه ولی یه تیکش خوب بود که من همیشه میگم مهدی من اهل چشمبه درموندن نیستم این فیلم رو که دید میدونم یه تلنگر بود براش😁 الان بچه ها کوچیکن و کامل سرگرمیم من تو این شهر دنبال دوست میگردم....فعلا رو معلم کیان کراش زدم🤣🤣🤣🤣 مهدی میگه اون دنیا هم با خودم باش گولت نزنن🤣🤣🤣🤣 فرامز بی تربیت سریع رفت داروخونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣زنه وقتی قرص رو دید چقد حسرت خورد ناکام رفت🤣🤣🤣 بعد نمیدونم چرا اینجوری شدم دیگه فیلم غمگین هم ناراحتم نمیکنه🥲😐بعد دیدن سریال خاتون غمگین نمیشم همونجا گریه دونم تموم شد🥺 همشو به چشم تلنگر میبینم.
دقیقا من حس خوبی بهت دارم 🫂🫂تو فکرم خیلی برنامه ها دارم سارا من اصلا نمیتونم مثل مادرم باشم زور رو نمیپذیرم نمیتونم مدیر نباشم وبسپرم خودمو دست بچه هام...
آخ گفتی🥺🥺🥺🥺🥺🥺من آرزومه هرشب با مهدی درمورد این چیزا حرف میزنم....میگم مغازه میخریم....ویلا میخرم تو رشت... من آروزمه اینجا باغ داشته باشم... خونه ی روستامو بسازم چشامو ببندم وبابامو یادم بیارم....چرا بابام حتی تو خوابمم نمیاد🥺🥺🥺🥺مهدی چند روز پیش بهم گفت باباتو ندیدم چیزایی که ازش شنیدم وچیزایی که از تو میبینم مثل بابات بامعرفتی🥺😍