2777
2789
سلام عزیزممم ممنون از محبتتراستش منم بلد نبودم این چیزا با تمرین و عوض کردن افکار پیش میادمن همیشه ی ...

خیلی عالی 

ممنون از اینکه تجربه و دیدگاه و نگرشت رو به اشتراک گذاشتی 

من واقعا استفاده میکنم قرار نیست همه کتاب ها و پاکدشت ها رو خودمون گوش بدیم یا بخونیم گاهی باید از آن هایی که خواندن یاد کرفت و تجربه کرد 

راستی منم کیک محبو من را دیدم ،خوب شد گفتی بدون بچه ببینید به نظر من این فیلم بدون شوهر هم دید😂چون که درسته مثلا فیلم بدون سانسور هست اما فقط فیلم های لختی نیاز به سانسور ندارن این فیلم نیاز به سانسور افکاری و فرهنگی داشت😂به خصوص اون قسمتی که یک مرد باید تو جیبش قرص ویاگ داشته باشه و تو خیابون وقتی بیرون هم میره اون قرص جیبش هست 

نمیتونم بگم خوشم اومد نمیتونم هم بگم نیومد،فیلم متفاوتی بود 

حامد که وسط فیلم گفت این چیه ببندش و نگاه نکرد من خودم بعدا نگاه کردم 

ولی از اون دسته فیلم هایی بود که نباید با هرکسی دید چون خیلی چیزا رو ظریف و ریز عادی نشون میداد مثلا یک زن میانسالان تو نونووایی و اداره و پارک دنبال مردها میگرده و حرف های دوپهلو میزنه تا ببینم مزه دهن اون مرد چیه یا یک راننده تاکسی رو میاره خونش وخوش رو برای اون آماده میکنه ….به نظر من این چیزا چیزهای جالبی نبود اما خب فیلم دیگه با تمام غلو و بزرگ نمایی اش ،انا خب مشخص بود محتوای فیلم روزنرکی یک زن میانشان نبود و هدف دیگه ای در فیلم بود 

چون ما اطرافمون زنان میانشان داریم اره اکثرا اهل کیک پختن خونه تمیز و خوشگل گل های زیبا رسیدگی به ظاهر و بافتنی و گردش با دوستان هستن اما هیچ کدوم راننده تاکسی اینا رو نمیکشن خونه،نمیگم همه چون هستن زن هایی مثل زن تو فیلم اما خب این یک جور اشاعه و رواج بی فرهنگی بود در بین زنان اون سن

انقد مغزم خستس که دوس دارم هیچ خبری ازشون نداشته باشم فهمیده دیگه هیچ قرضی بهش نمیدم به هرطریقی شده ...

داداش من 

اون مقدار طلایی که بهش دادم رو با چه وضعی پس داد

حتی ما گفتیم تیکه تیکه پس بده فعلا نیاز نداریم

الان هرجا میشنیه میگه حنا و شوهرش ضررم دادن😬😬

درصورتی خودش داد

ما نخواستیم 

نه ماه هم طلاها پیشش بود

همه هم شاهدن که ما گفتیم نمیخوایم😂

همه هم بهش میگن مقصر خودتی

انتظار داشت اون طلاهارو بده ما چند وقت بعد دلمون بسوزه ببریم بهش بدیم بعد اونم حالا حالاها نده بگه ااا خودتون دادین من که پس دادم

منم دستش رو خوندم گفتم دیگه هرگز کمکش نخواهم کرد

همس میگه الان تو گاو صندوق گذاشتین چه سودی داره براشون

بدیم به اونم سودی برای ما نداره

غصه حرفاش رو هم نمیخورم دیگه چون واسم مهم نیست 

توهم اهمیت نده حقت رو بگیر و خیلی عادی برخورد کن

چون اگر زیاد توضیح بدی اگر زیاد جساس باشی و گله کنی مقصر جلوه میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش من اون مقدار طلایی که بهش دادم رو با چه وضعی پس دادحتی ما گفتیم تیکه تیکه پس بده فعلا نیاز ندا ...

برادر نمیدونم چرا اینقدر خودخواه ،سنگ قلب ،بی رحم،منفعت طلب هستند

همهی برادر های اطرافم اینجورین خواهرا اما نسبت به برادرشون مهربون دلرحم هستن 

خیلی عالی ممنون از اینکه تجربه و دیدگاه و نگرشت رو به اشتراک گذاشتی من واقعا استفاده میکنم قرار نیست ...

سارا جون فدای مهربونیات

راستش فیلم رو منم با همسرم دیدم و گفت معلومه اجازه اکران نمیدن و این چه فیلمیه

ولی من گریه کردم باهاش

خیلی ظریف و قشنگ بود همه چیز 

درسته کمی برای ما ایرانیا سخته چون تابحاا ندیدیم 

معمولا خانما با روسری و مانتو میخوابن و سریع باردار میشن همه واقعیت توی ذهن اتفاق میفته 

شاید واقعا همه چیز یه پارتنر نباشه

اما میشه اینجور بهس نگاه کرد که زن ها باید بفکر آینده خودشون باشن و همه چیزشون رو فدای بچه ها نکن 

چون به هرحال اونا میرن سرخونه و زندگیشون و وقت زیادب ندارن برای بودن با پدر و یا مادر پیرشون و  تنها میشن

یا دل مشغولی برای خودشون پیدا کنن

و یا تو سنین جوانی که همسرشون به رحمت خدا میره یه پارتنر خوب پیدا کنن

نه اینکخ از سرناچاری هرکسی رو به خونه شون راه بدن…

قرص ویاگرا رو مرده رفت گرفت که بتونی کاری کنه 😂همون باعث ایست قلبیش شد

برادر نمیدونم چرا اینقدر خودخواه ،سنگ قلب ،بی رحم،منفعت طلب هستندهمهی برادر های اطرافم اینجورین خواه ...

ذات زن ها لطیفه

من داداشام به ظاهر رفابتی سنگدل و بی رحم شاید به نظر بیان 

اما واقعا ته ته دلشون مهربونه

فقط ما باید یکم استراتژی دقیق تری داشته باشیم تو برخورد 

چون پدر و مادر ساده ای هم داریم یادشون ندادن کمی سیاست داشته باشن

من و خواهرم مدتهاست وارد چالش شدیم با داداشم

الان انگار کم کم داره جواب میده

سلام بچه ها ‌طبق پست قبلیم ،امروز با انرژی مثبت پست های حنا و افسانه و فاطمه عزیزم روزم شروع شد ،آف ...

خوشحالم از حس خوبت😍😍😍

چه شعر ساده و عمیقی♥️

همیشه شنیدمش اما انقدر با دقت بهش فکر نکرده بودم

انقد مغزم خستس که دوس دارم هیچ خبری ازشون نداشته باشم فهمیده دیگه هیچ قرضی بهش نمیدم به هرطریقی شده ...

پاییز یه جا گفته بودی از فیلر بگم برات

من برند الانسه زدم

با دو مرحله تزریق

چون عینک میزنم خیلی زیر چشمم گود شدخ بود

الان خیلی خبلی بهتره 

اما میگه با هرسال تزریق دیگه هرگز مثل قبل نمیشه 

خط خنده هم زدم اونم عالی بود

بوتاکس هم کردم کمی ابروهامو برد بالا و راضی ام

بنظرم خیلی پوستم سرحال تر شده 

داداش من اون مقدار طلایی که بهش دادم رو با چه وضعی پس دادحتی ما گفتیم تیکه تیکه پس بده فعلا نیاز ندا ...

حنا چرا اینا اینجوری هستن؟ هرچی پولدارتر میشن بدتر میشن برعکسن...جلوخودش چیزی نمیگم وفقط درحد چندثانیه حرف اصلی که اوردن برنج هست رو زدم وتموم ولی دروغ نمیگم واقعا دلم میشکنه وجلو شما فقط میگم...

انقد به جاریم حسودیم میشه مادرش۷تابچه داره بیاببین چجوری متحدهستن وپشت هم هستن اصلا هم وضع مالیشون خوب نیست ببین چجوری بچه هارو دور خودش جمع میکنه۵تا دوماد چجوری دورش میگردن....

ازین حسم بدم میاد که دیگه حسی بهشون ندارم وقتی میان اینجا یا میرم اونجا هم بهم خوش نمیگذره...

حقمو کامل میگیرم به هزارتومن نمیبخشم بی لیاقتیش رو بهم ثابت کردمن خیلی دلم بهش گرم بود الان پیش دلم شرمنده هستم انگار خالی شدم... مادرمم مخالف این موضوع نیست میگه هرچی هست رو بهت میدیم‌ دیروز هم گفتم مامان این هی میگه سهم تو از خونه میشه ۵۰۰تومن گفت اون براخودش میگه هرچی هست بهت میدم گفتم قبل خواستگاری رفتن همه چیو معلوم کن گفت باشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حنا چرا اینا اینجوری هستن؟ هرچی پولدارتر میشن بدتر میشن برعکسن...جلوخودش چیزی نمیگم وفقط درحد چندثان ...

پاییز 

تو ظاهر زندگی بقیه رو میبینی 

داداشت هم جوانه میخواد از بقیه کم نیاره

و فکر میکنه دخترا مثل مامانت همه چی رو فدای برادر میکنن

اما همینکه مامانت میگه میدیم دیگه کافیه

غصه نخور عزیزممم

بخدا همه تو زندگیشون چالش دارن

حالا خوبه شما دوتایین

پاییز یه جا گفته بودی از فیلر بگم براتمن برند الانسه زدمبا دو مرحله تزریقچون عینک میزنم خیلی زیر چشم ...

من یکم زیرچشمم گود هست وتیره میدونم بخاطر سینوزیت وخواب ناکافیه ولی گفتم یکم دیگه انجام بدم فقط میترسم که دیدم تو ازش گفتی یکم خیالم جمع شد...

آره آدم تغییر میکنه دیشب داشتیم جوکر میدیدیم احسان علی خانی رو... هر روز مثل من قشنگ تر میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

فعلا بوتاکس برامن زوده یکم بشه میرم تو کارش من آدم پذیرش نیستم چرت وپرت میگفتم🤣🤣🤣🤣 موهام یکم سفید شد دلم لرزید گفتم وای خدا حیف این موهام نیست بامن این‌کارو نکن من باید خوشگل بمونم🥲🤣🤭

دقیقا آدم پر از حس خوب میشه مبارکت باشه من تو رو خیلی باکلاس و شیک تصور میکنم همیشه😍😍😍😍ازونایی که بوی عطرخوب میدن😍

پاییز تو ظاهر زندگی بقیه رو میبینی داداشت هم جوانه میخواد از بقیه کم نیارهو فکر میکنه دخترا مثل ماما ...

من دلم دور همی میخواد🥺🥺🥺🥺 اونا باز چقد گیجن که فکر میکنن من بهترین داداش رو دارم🤦🤦🤦🤦🤦

منم دلم میخواد داداشم کم نیاره سرآمد باشه وگرنه کمکش نمیکردم حتی دوستش هی جلوش از گرونی وسرویس بدل میگفت باهاش صحبت کردم گفتم خودتو بااون مقایسه نکن تو همه ی جشن وکارا رو میتونی انجام بدی سرتاپای زنتو طلا بگیری بخدا میاد اینجا تا ازکجا رد شه اسپند دود میکنم صلوات میفرستم من درداصلیم پول نیست از بی مهری وقتی بی مهری دیدم چسبیدم به حساب وکتابم. 

من یکم زیرچشمم گود هست وتیره میدونم بخاطر سینوزیت وخواب ناکافیه ولی گفتم یکم دیگه انجام بدم فقط میتر ...

پاییز اتفاقا تا زیادتر گود نشده بزن 

جوان ترت میکنه هرچند جوان و زیبایی

منم زیاد به بوتاکس نیاز ندارم اما چون عضلات پیشونیم قویه ترسیدم حقیقتا و زدم 

احسان از نظر من اصلا خوشگل نیست😂😂😂😅

بهرام رادان بنظرمن خیلی نازه😍

اوووف مرسی عشقم چه حس خوبی به من داری

زیبایی رو نمیدونم 

اما ادکلن و شیک بودن ر‌و هستم 

دیشب خواهرم میگه میخوام برم ادکلن بحرم لامصب تو همه رو داری که🤣🤣گفتم برو ورساچه مشکی بخر اون رو ندارم

اتفاقا اخیرا همین داداشم که طلاها رو دادیم بهش برای تولدم پنج تا ادکلن هدیه آورد

پاییز جون انقدر رو داداشت ذوم نکنقرض خواست کمک خواست توهم نکردی پس دیگه خودخوری نکنشاید اونم مثل تو ...

به من میگه یه دوماد هم داریم که نمیتونم روش حساب کنم خب این بی انصافیه مهدی سه سال تموم دستش رو گرفت الان خودش دوتا بچه داره رهن مغازه وکلی قسط داره این چه حرفیه... 

تهران که عشقه بیرون میریم شاید این مدت مدرسه ی کیان باعث شد یکم بیشتر بمونم خونه اینطوری شدم یه دور خرید برم جیب خالی کن شم حله🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه چند روز دیگه هم میرم آمل برنجمو میارم یکم روحیم عوض میشه چندتا آدم ببینم🥺

پاییز اتفاقا تا زیادتر گود نشده بزن جوان ترت میکنه هرچند جوان و زیباییمنم زیاد به بوتاکس نیاز ندارم ...

حتما سعی میکنم تو اولین فرصت بزنم بیشتر تیرگیش رو مخم هست. 

حالا من بهرام رادان رو دوس ندارم یکم بورهست🤭🤣  

حنا این داداشت وداداش من کپی هم هستن نه به کادو دادنشون نه به اون کاراشون دچاردوگانگی میشم من....داداش منم همینه دقیقا‌.

من دلم دور همی میخواد🥺🥺🥺🥺 اونا باز چقد گیجن که فکر میکنن من بهترین داداش رو دارم🤦🤦🤦🤦🤦منم دل ...

بیخیال پاییز 

من یلدای پارسال خانوادم دور هم بودن

زیاد حساس نباش

باز خوبه عروسی دختر داییت رو رفتی

فامیلاب پدریم رو خیلی وقته ندیدم 

پسرعموهام به مامانمو خواهرم گفتن ما ۱۵ سال حنا رو ندیدیم

فامیلای مادریمم تو فوت مادر بزرگم

پاییز جون صحبتای توهم اشتباهه

اول باید طرف رو بشناسه بعد بزاش کلی هزینه کنه

تو این حرفارو میزنی چون ته دلت میخواست کسی هم باشه برای تو اینارو بگه

بنظرم بهتر اصلا دخالت نکنی 

چون دو روز دیگه زیاد هزینه کنه و اخلاقشون بهم نخوره و خدایی نکردخ جدا بشن تو میشی مقصر و کسی از نیت خیرت نخواهد گفت

2810