2777
2789
به من میگه یه دوماد هم داریم که نمیتونم روش حساب کنم خب این بی انصافیه مهدی سه سال تموم دستش رو گرفت ...

بهش بگوو اتفاقا مهدی هم گفت یه زن برادر پولدار نداریم کمکمون کنه تو این گرونی

خواهرت ازدواج کرده دختر نفروختی که بهش بابتش پول بدن

جواب که دادی دیگه بهش فکر نکن

خب خداروشکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻😄

حتما سعی میکنم تو اولین فرصت بزنم بیشتر تیرگیش رو مخم هست. حالا من بهرام رادان رو دوس ندارم یکم بوره ...

اینا بی سیاستن و کمی زیاده خواه

چون بچه های کوچیک هم هستن خواه ناخواه اینجوری میشن

زیاد بهش حساس نباش

سعی کن با شوخی و خنده حرفاتو بزنی و رد شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگوو اتفاقا مهدی هم گفت یه زن برادر پولدار نداریم کمکمون کنه تو این گرونیخواهرت ازدواج کرده دختر ...

ااااا خوب گفتیا🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینا بی سیاستن و کمی زیاده خواهچون بچه های کوچیک هم هستن خواه ناخواه اینجوری میشنزیاد بهش حساس نباشس ...

شاید چون خیلی روش حساب کردم اینقدر بهم میریزه تازه یادم اومد چرا دوباره مخم بهم ریخت من نزدیک پریودمه😭😭😭😭😭🤦

اینا بی سیاستن و کمی زیاده خواهچون بچه های کوچیک هم هستن خواه ناخواه اینجوری میشنزیاد بهش حساس نباشس ...

شاید چون خیلی روش حساب کردم اینقدر بهم میریزه تازه یادم اومد چرا دوباره مخم بهم ریخت من نزدیک پریودمه😭😭😭😭😭🤦

شاید چون خیلی روش حساب کردم اینقدر بهم میریزه تازه یادم اومد چرا دوباره مخم بهم ریخت من نزدیک پریودم ...

آره منم تو این ایام روحیم حساس میشه شکاک میشم و بک میزنم به گذشته

هیچ وقت روی هیچکس زیادی جساب نکن جتی همسر و بچه هات

فقط خودت 

اینجوری اونقدر قوی میشی که از هیچکس نمیرنجی

آره منم تو این ایام روحیم حساس میشه شکاک میشم و بک میزنم به گذشتههیچ وقت روی هیچکس زیادی جساب نکن جت ...

دقیقاااااااا

بیخیال پاییز من یلدای پارسال خانوادم دور هم بودنزیاد حساس نباشباز خوبه عروسی دختر داییت رو رفتیفامیل ...

آره عروسی دخترداییم خیلی خوش گذشت.

دخالت که نه ولی اصلا یه طرح افتضاح داشت میداد تحت تاثیر حرفای دوستش وگفتم یه طرف قضیه فقط تو نیستی که خونواده ی دختره هم تصمیم گیرنده هستن وتومیبری ومیدوزی وگرنه اصلا حوصله ی دخالت ندارم چون برا خودمم نذاشتم کسی دخالت کنه همه ی کارا رو دوتایی وبی دردسر انجام دادیم‌.نه واقعا شرایط من ومهدی بااینا خیلی فرق میکرد دختره پدر ومادر داره من ومهدی کلا بی حامی بودیم ومادرمم که کلا مخالف واذیت کن بود  ولی این باید ببینه طرف مقابلش چه نظری داره تا به توافق برسن نه که سرویس بدل وبدون عروسی ونامزدی بگذرونن مگه میشه مادر دختره اینطوری دخترش رو بده دست این بدون جهاز اونم سرچند روز...فقط اینا رو گفتم که بدونه چون مادرم که هیچی بهش نمیگه.

آره عروسی دخترداییم خیلی خوش گذشت.دخالت که نه ولی اصلا یه طرح افتضاح داشت میداد تحت تاثیر حرفای دوست ...

حرفات درسته هااا

ولی بازم بنظر من ربطی نداره به تو و اینکه نگران بودنت اشتباهه 

چون تو داماد نیستی 

و حتی مادر داماد هم نیستی

عروس و پدر و مادرش

داداشت و مادرت 

تو فقط عضوی از خانواده درجه یک هستی که باید تصمیم بری و خوش بگذرونی

تو مسئول رفتارها و اشتباهات داداشت نیستی

آره عروسی دخترداییم خیلی خوش گذشت.دخالت که نه ولی اصلا یه طرح افتضاح داشت میداد تحت تاثیر حرفای دوست ...

پاییز دست از کنترل کردن همه چیز 

و سعی در عالی بودن همه چیز بردار

ببین زندگی چقدر فشنگ تر میشه

من تجربه ش کردم

میفهممت درکت میکنم تو توی شهر غریب هستی و احتیاج به حامی داری مگه شهر غریب عروس رفتن آسونه؟ اگه به آ ...

فقط خداروشکر ازشون دورم 

خیلی عالی ممنون از اینکه تجربه و دیدگاه و نگرشت رو به اشتراک گذاشتی من واقعا استفاده میکنم قرار نیست ...

من ومهدی هم دیدیم ودقیقا مثل آقا حامد گفت واصلا خوشش نیومد منم خوشم نیومد خیلی سبک بودو بی هیجان و مرده بود دقیقا هدفشون چیز دیگه ای بود ومخالفت واینا بود. 

2810