2777
2789
پاییز همیشه یلدا با خانواده منیمجز یکسالمشکلی ندارم از این بابتمشکلم از اینه تایم مشخص میکنن مثلا فل ...

خب پس حله. بذار به حساب دعوتی مثلا انگار میگن فرداشب خونمون شام دعوتین....میدونم کنترل گریشون اذیت کنندست ولی بازم قدر بدون برای ما داغونن🤣🤣🤣🤣🤣  همین که راحتن تو پوشش خیلیه.🤭  مهدی هم مثل تو هست یکی میاد خونمون اذیت میشه یا بریم خونه ی مامانم چون عادت کرده آزاد بگرده تو خونه🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم که اگه یکی دوروز خونش بمونه ولباس آستین بلند بپوشه قشنگ دستاش جوش میزنه🤣🤣🤣🤣 

آره پیش میاد ولی همین که خودواقعیم برگشت حس خوبی دارم من تیپم باز نیست معمولیه ولی معمولی من برای اینا غیر معمولیه🤣

انشالله میرین دوتایی هرشهر یا کشوری دلتون میخواد😍😍😍 اصلا الهی یه روز خودت رئیس شرکتت شی برا خودت مرخصی تپل رد کنی😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم امروز انقد خسته شدم 🤕رفتیم بازار ولی چیزی نخریدم برگشتم بالشتای کمد دیواری رو ریختم تو هال کیان ...

عزیزمممم

منم خونم خیلی کار دارع با اینکه ظاهرا مرتبه

عزیزممم

بچگی ماهم از این بازیا میکردیم😁😁

من برای داداشم نرفتم

اما یه پیراهن خریدم حریر طور خیلی کار نشده بود یک و خرده ای

تو بله برون خودم کت و دامن کوتاه از مزون خریدم 

بعدش شوهرمم کلی غر زد😂😂که اندازه لباس زیر بود نه دامن نبود

پاییز لباس اجاره کن 

ارزون تر هست

ببین میتونی یه شومیز ساتن با شلوار و کفش پاشنه بلند بپوشی اگر نمبخوای هزینه زیاد کنی

نه  من مجرد بودم با اینکه حقوقم اون موقع زیاد نبود دکتر خصوصی میرفتم که دکترم عاشقم شده🤣🤣و من جواب رد دادم چون یک ازدواج ناموفق داشت

میگفت برای آشنایی بریم ترکیه با هزینه من🤪🤪وقتی بهش نه گفتم گفت اصلا یک درصد فکر نمیکردم نه بشنوم از کسی من هر دختری رو بخوام نه نمیگه 

منم گفتم ولی من میگم🙂

چند وقت بعد من عقد کردم اونم عقد کرد

یه روز تو خیابون دید منو گفت ترو خدا بگو چرا منو رد کردی

چرا یادش افتادممممم 😬😬

وقتی ازم خواستگاری کرد با داداشم میرفتم پیشش دیگه 

جلو داداشم بهم گفت خیلی مواظب خودت باشیااا داداشم گفت این ترو میخوادد😄😄

پاییز تاپیک بزن بپرس شاید خیلیا رفتن و خوب باشه واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس حله. بذار به حساب دعوتی مثلا انگار میگن فرداشب خونمون شام دعوتین....میدونم کنترل گریشون اذیت ک ...

آره واقعا

گاهی خودمم به همین فکر میکنم

میگم خداروشکر که هستن و میشه رفت

آره برام عادی شده دیگه و سخت نمیگیرم

مشخصه سبک زندگی تو و همسرت با اونا فرق داره پاییز

احساس میکنم از دو دهه متفاوتید انگار

مرسی عزیزم از دعای خوبت♥️