2777
2789
عنوان

استرس زلزله

204 بازدید | 22 پست

چندماه پیش زلزله اومد وقتی تو خواب بودم کلا بهم ریختم میخوام بخوابم چشام گرم میشه کوچیکترین صدایی ازخواب میپرم و استرس میگیرم درضمن طبقه 7 هم هستیم اینش خیلی بده😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش میگم یچه هام پیشم باشن بزرگه تو اتاق خودش میخوابه ولی دیگه نزاشتم آوردمش اتاق خودمون😢

نترس بابا

توکلت به خدا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

وای منم استرس دزد خیلی دارم همش وحشت دارم یکی میخواد از‌پنجره بپره بیاد تو

حالا خوبه طبقه 7 کسی ازپنجره نمیاد تو 😂😂 من فقط استرس زلزله دست خودمم نیست خوابم یهو ی صدایی بیاد کلا خواب ازسرم میپره

چیزی نیس به خودت استرس نده تو زلزله تهران من ازبس ترسیده بودم چشام انحراف گرفته بود خداروشکر درست شد

واقعا ترسناکه همش میگم نکنه شدید بشه بچم زیرآوار تنها بترسه حداقل پیش هم باشیم😔

حالا خوبه طبقه 7 کسی ازپنجره نمیاد تو 😂😂 من فقط استرس زلزله دست خودمم نیست خوابم یهو ی صدایی بیاد ...

نترسس بخواب فقط ی لباس درس درمون بپوش خواستی بپری تو کوچه یا خودتو پرت کنی از پنجره آبروت نره مثلا با شلوارک گلگلی ببیننت ملت😂

نترس به قول شاعر گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

هی خودمو دلداری میدم باز نمیشه امشب میخواستم بخوابم یه صدایی اومد زهره ترک شدم بعد فهمیدم یهو دسته جاروبرقی سرخورده افتاد زمین حالا خوابم پرید نمیتونم بخوابم😢

2810