2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

عزیزم همه چی میگذره .ی توضیه بهت میکنم .اول خودت اشتباه کردی تا حلقه داشتی ب بقیه رو زدی البته حالام چیزی نشده ذات و نیت خانوادت را شناختی ....ولی حواست باشه زیاد پشت سر خانوادت ب همسرت حرفی نزنی و زیادهم فاز ناراحتی برنداری که همسرت پرتوقع و پررو بشه و توی ذهنش برای همیشه مادرو خانوادت را ازبین ببره ...همیشه یه پل برای بازگشت بذار ....میگذره ۵سال دیگه .نی نی به دنیا اومده، غم و غصه ها رفتن ، دوباره رابطت با خانوادت خوب شده، و دوباره هم حلقه هاتو را خریدین ...یادبگیر دنیارو زیاد سخت نگیری ...ازصمیم قلبت ب خدا اعتماد کن باور کن دست رد به سینت نمیزنه ...تا روز زایمان پولش براتون جور میشه چون خدابزرگه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برات چه دلی داشت مامانت  مامان طفلی من کل طلاهاشو دادم به داداشم سه تاه مغازه گرفت واسش& ...

مامان منم طلاشو فروخت، طلا خرید هدیه عروسی داد به زن داداشم

اما دریغ از یه ریال هدیه دادن به من برا عروسیم! 🤣

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
از همینا یکی مث. مامان اسی درمیاد

دقیقا اونایی که از مادر ایشون دفاع میکنن نباید بچه دار بشن نه استارتر 

نیاز اصلی بچه عاطفه و فداکاریه نه پول! 

بحث وظیفه نیست کدوم مادر خوبی انقد دلش سنگه؟

دیگه از این مساله واضح تر!

عزیزم همه چی میگذره .ی توضیه بهت میکنم .اول خودت اشتباه کردی تا حلقه داشتی ب بقیه رو زدی البته حالام ...

چقدر قشنگ حرف زدید ✨👏🏻

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
مگه مامانت وظیفه داره بخاطر شما طلاشو بفروشه بنظرم داداشتم حق داشته شوهرت بی پول بره طلای مامانشو بف ...

نه وظیفش اینه بره جار بزنه خب نمیخاس از اول نمیداد دخترشه بله وظیفشه پدر و مادر تا اخرش باید بچشو حمایت کنه چه از نظر مالی چه عاطفی کسی نمیتونه غلط میکنه بخاد پدر مادر بشه عاقلانه حرف بزن تو از کجا میدونی از مادرشوهرش کمک نخاستن 

مادر رازدار دخترشه مال دنیا رو برا کی میخاد نگه داره؟ببره تو قبر؟ببخشیدا اسی ولی طلای مادر مگه بعد مرگ اکثرا به دختر نمیرسه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
یعنی تو مامان باشی دخترت موقع خونده خریدن مثلا 60 تومن کم بیاره کمکش نمیکنی؟!؟!؟!؟!!  اجازه می ...

مامان بعضیا انگار اینجوریه و واقعا هم عجیبه 

نمیدونم چرا برام قابل باور نیست اصلا 

آفرین خودت جواب خودتو دادی داده ب داداشت  مامانای ماهم از این کارا کردن اما برا داداشا

عزیزم داداشم حقش بود 

به جاش برادرم جبران کرد 

تا روز فوت مادرم .  مامانم رو از همه چی بی نیاز کرد الان سه ساله فوت کرده سالگرد میگیره 

یه زمانی عمل پاهاش ۵۰ میلیون شد داداشم داد 

بی انصافی بگم داداشم مفت خورد 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
قضیه نداشتن پول نون و خرما برای بعد از زایمان با قضیه بیمارستان خصوصی جفت و جور نیست و کنار هم نمی نشینند
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

خدا شاهده نه میشه مادر استارتر رو قضاوت کرد نه خود استارترو 

اما به خداااا قسم بعضی حرفا قضاوته،توروخدا نابه جا قضاوت نکنید،آخه به ما چه ربطی داره که چرا بچه دار شده؟سؤالش چیز دیگه ای هست،مگه ما تو زندگیه استارتر هستیم؟مگه خرج بچه با ماست؟مگه قراره سختیش رو ما بکشیم؟

بالاتر هم گفتم همه این حرفا حق الناسه