2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

چرا همه گیر دادین به اسی که چرا حامله شدی!!! 

منم ده سال پیش همین فکرو میکردم گفتم وضعیت مالی مون خوب بشه بعد بچه داربشم چندین سال عروسی رو عقب انداختم بعدم جلوگیری کردم .

الان همه چی داریم ولی بچه ایی نیس.. چون هزارتا مشکل پیدا کردم. من اول ازدواجم کاملا سالم بودم ولی عجله نکردم برای بچه دارشدن.الان هزار تا مشکل رحمی پیدا کردم.

الان صاحب همه چی شدم ولی دیگه بچه دار نمیشم چون زمان طلایی رو از دست دادم.وقتی زمان رو از دست دادی دیگه پول خیلی زیاد نمیتونی زمان بخری و برگردی به عقب... 

من الان حاضرم باردار بشم ولی تو بیمارستان دولتی درجه چندم زایمان کنم...حتی حلقه هامو بدم فقط مادر بشم. 

حلقه چیه اسی لذت ببر از بارداریت و مادرشدنت ...

یک شب برو بیمارستان دولتی زایمان کن بیا ... مگه میخواد چی بشه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار گفتم نمیتونم برای بچه ام شیرینی بخرم حساسیت داره فقط جمله چرا بچه آوردی بود که سرازیر شد ...

فقط دوست دارن بگن اینا که بچه میارن بد و عذر میخوام نفهمن

خودشون که بچه ندارن خوب و عاقل

فکر نکرده قضاوت میکنن و دل میشکنن 

به خدا اینا هم جواب پس دادن داره

من تو بعضی تاپیک ها می ترسم راهنمایی کنم که مبادا با راهنمایی اشتباهم دینی گردنم بمونه

ولی یه عده از هیچی ترس ندارن

بچه نیار ، سقط کن، طلاق بگیر و ....

الهم عجل لولیک الفرج

غصه نخور عزیزم ایشالا مشکلتون حل میشه.

منم واسه زایمان دوم بیمارستان دولتی رفتم خیلی بهتر از بیمارستان خصوصی بود که زایمان اولم رفته بودم. در ضمن من از بی پولی نرفتم دولتی اتفاقا وضعیت مالی اوکی بود ولی رفتم دولتی و راضی بودم

مگه مامانت وظیفه داره بخاطر شما طلاشو بفروشه بنظرم داداشتم حق داشته شوهرت بی پول بره طلای مامانشو بفروشه بره از یکی دیگه قرض بگیره

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 

خیلی جالبن کاربرای اینجا به استارتر میگن چرا تو همچین وضعیتی بچه آوردی و.... از کار مادرش دفاع میکنن.... 

اینکه الان بچه نمیاوردی  یعنی چی یعنی اینکه زمانی مادربشو که بتونی بچه تو ساپورت کنی و پشتش باشی دیگه 

خوب پس چرا از مادرش دفاع میکنین، چزا مادرش پشت بچش وانستاد و رو قولش نموند مگه دوتیکه آهن پاره دوماه دیگه میرفت تو دست مادرش چی میشد چرا از بچش حمایت نکرد 

چرا تو این وضعیت جسمی دخترش، از پز و قرو فر النگو داشتن نگذشت 

استارتر من بودم جات قطعا برای زایمانم اجازه نمیدادم مادرم بیاد 

خیلی دلم شکست برات 

کم پیدامیشن مادرای اینجوری 

والا من هرچی دوروبرم دیدن جونشونم میدن برای سامون گرفتن بچه هاشون چه برسه دوتا النگو

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
من یه بار گفتم نمیتونم برای بچه ام شیرینی بخرم حساسیت داره فقط جمله چرا بچه آوردی بود که سرازیر شد ...

تلاشی برای فهموندن حرف حساب به این افراد نکن

چون تلاشت بیهودست

استارتر حالا خوش و خرم توبغل شوهرش خوابه اینجا بحثه سراینکه چرابچه اورده 😑😂 بیخیال شید خانمای مهندس و وکیل ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا همه گیر دادین به اسی که چرا حامله شدی!!!  منم ده سال پیش همین فکرو میکردم گفتم وضعیت مالی ...

ببخشید جلوگیریتون چطور بود؟؟

چن سال بچه نخاستین؟؟؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
چرا همه گیر دادین به اسی که چرا حامله شدی!!!  منم ده سال پیش همین فکرو میکردم گفتم وضعیت مالی ...

با قرص جلوگیری میکردین؟ مشکلتون چیه الان؟