2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
چ خبره ۲۰ ملیون برا زایمان 🤯🤯🤯

همین الان از مطب و داروخونه اومدم یک و دویست پول داروهام شد اونم واسه یک ماه فقط دیگ ۲۰ تومن واسه زایمان چیزی نیست ک تو این گرونب

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

واقعا متاسفم اسی غصه نخور برا بچت خوب نیست بی فکری ادمای اطرافت تقصیر تو نیست که بعدشم به نظرم به جای نرفتن برو حقتو بگیر داداشتم میخواست کمکی چیزی بگیره ازشون مانع شو هرچقدر اون حق داره تو اون خونه توهم داری ولی میری بشین اصلا پا نشو کار کن به نظرم برو اتفاقا درسته ناراحتی وغرورت نمیزاره ولی برو بخور بریز بپاش بیا🙂

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقددرکت کردم باهمه وجودم چون مادرمنم دقیقاهمین حتی ذره ای عاطفه ومحبت نداره 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بخاطر همین چیزاست هیچ وقت راضی نیستم از خانواده چیزی قرض کنم باز صد رحمت به غریبه حداقل به آدم فحش ن ...

مادرش خودش لو داده دیگه بعدشم کلی گشته تا النگو پیدا کرده اونم بدش نیومده از این کار

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

وواقعا که مادره مادر جور نکشه پس کی بکشه؟

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
خصوصی هزینش همینقدره شایدم بیشتر

حالا مایی که دولتی زاییدیم چی شد؟؟ 

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

خب خدا  رو شکر پس وضع مالیتون بد نیست برا خرید خونه فعلا برا یع مدت تو مضیقه اید..همچین با آب و تاب گفتی و ننه من غریبم بازی درآوردی فکر کردم تو یه اتاق اجاره ای داری زندگی میکنی شوهرت بیکاره و تو بدبختی داری دست و پا میزنی .....عزیزم نون  خالی بخور منت هیچ کسی رو نکش حتی پدر و مادر

سال ۹۹ مال من ۱۸ شد خصوصی همینقدره

کجا رفتی گاندی؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟