2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
نگفت غریبه گفت خونواده...پدرمادر همون طور که تصمیم میگیرن فرت فرت بچه بیارن وظیفه هم دارن تا آخر عمر ...

این فقط نظر شماست وکاملا اشتباهه پس بچه خودش خاصیتش چیه پدر ومادر لطف می کنن اینهمه برای کودکی ونوجوونی بچه خون دل می خورن چیه این حرف مفت که بعضی جوونای بی خاصیت یاد گرفتن می زنن بچه که جوون بشه باید رو پای خودش بایسته ومستقل باشه واز پدر ومادرش بخاطر زحماتشون ممنون باشه بخاطر همینه که برکت از زندگی جوونها رفته چون اکثرا طلبکار پدر ومادرشونن واز پدر ومادرشون توقع دارن در حالیکه خیلیهاشون دور از جون بی مصرفن وهیچ خاصیتی جز خرجکردن وگوشی بازی ندارن

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
یکی از قسمت های اخیر زندگی پس از زندگی رو ببینین در مورد گناه وحشتناک حرفهای اطرافیان به افراد که چر ...

متاسفانه نی نی سایت افتاده دست یه مشت بچه که جز تحریک بقیه به بدی هیچ کاری ندارن نمی دونم جواب خدا رو چی می خوان بدن بعد میگیم چرا زندگیا اانقدر پر از مشکلات شده چرا برکت نیست چرا خدا دعا هامون رو مستجاب نمیکنه قبلا دو نفر دعوا ومشکل داشتن همه ارومشون میکردن اشتی می دادن الان فقط اتیش میارن وتحریک می کنن متاسفانه چند تا حرف تو اینستا بهشون القا میشه همه جا طوطی وار بی فکر تکرار می کنن

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فقط نظر شماست وکاملا اشتباهه پس بچه خودش خاصیتش چیه پدر ومادر لطف می کنن اینهمه برای کودکی ونوجو ...

نه عزیزم نظرمن جوونهای تن پرور نیست.منو همسرم وقتی مشکلی برامون پیش میاد تا حدامکان به خونواده هانمیگیم.چون میگیم خودمون مسئول هستیم اما وقتی به آخر خط برسی آدم ودیگه راهی نباشه واقعا باید پدرمادرت بهت کمک کنن حالاحتما کمک مالی نیست شایدطرف توی اون شرایط به آرامش و قوت قلب نیاز داشته باشه تا روحیه بگیره...من برادرم مجرده اما همیشه سعی می‌کنه برای پدرم خرج کنه میگه پدرمی و...پس انتظار می‌ره وقتی ب تنگنا رسید پدرم پشتش باشه

نه عزیزم نظرمن جوونهای تن پرور نیست.منو همسرم وقتی مشکلی برامون پیش میاد تا حدامکان به خونواده هانمی ...

درود بر شما درستشم همینه جوون باید مستقل باشه ورو پای خودش بایسته وپدر ومادر در صورت نیاز فرزندشون اگر می تونن کمک کن 

آیندش چه مشکلی داره؟🤔 من پول زایمان داشتم که مجبور شدم بزارم روی پول حلقه ها خرجی این ماهمم مجبور ...

از اونجا که کل پس انداز زندگیت همین بوده و درنبودش به گفته خودت لنگ نون شبتی... یه شهریه مدرسه وقتی 20 30 میلیونه 

یه دست لباس ساده بچه 400 500 عه ... 

شایدم من زیاد حساسم تا از همه چیز مطمئن نشدم بچه دار نشدم

از اونجا که کل پس انداز زندگیت همین بوده و درنبودش به گفته خودت لنگ نون شبتی... یه شهریه مدرسه وقتی ...

نه عزیزم‌من‌به بچه دبگه هم دارم ت ی بهترین‌مدرسه شهرمون هست و هیچی کم نداره

ولی آخر سالی و موقع زایمان آدم پول نیاز داره

وقت تین کارا نیس

اگه احتیاج داشت که حق با اون بود ولی چون فقط دلش خواست عید النگو دستش باشه بنظرم منصفانه نبود

ولی من نمیتونم اینو هضمش کنم درک کردنش برام خیلی سخته

درسته درک کردنش سخته اما اگ اونها الگوی ما هستن باید سعیمونو بکنیم درک کردن اینکه امام علی و حضرت فاطمه سه روز روزه گرفتن یه مقدار افطاری یا که داشتن رو هم دادن به فقیر هم سخته

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
درسته درک کردنش سخته اما اگ اونها الگوی ما هستن باید سعیمونو بکنیم درک کردن اینکه امام علی و حضرت فا ...

نمیدونم

امیدوارم بتونم این صفت بد از بین ببرم از درون خودم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌