2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم طلاشو فروخت، طلا خرید هدیه عروسی داد به زن داداشم اما دریغ از یه ریال هدیه دادن به من برا ...

نه طفلی مامانم به ماهم کمک می‌کرد 

مامانم فرشته بود به خدا ولی خدا خیلی زود ازمون گرفتش   

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
اوه چه با سوزو گداز تعریف کردی؟ مادرت الان باید جور بارداری شما بکشه؟ شما به جیبت نگاه میکردی بعد بچ ...

امان از زبان تلخ امان

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اسی عزیز

از هیچ کس، هیچ کس ، تکرار می کنم هیچ کس تو زندگیت توقع نداشته باش....

۲۰ میلیون نگه داشتی که بری بیمارستان خصوصی بعد میری از مادرت طلا می گیری می فروشی؟!!!!!

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
😢😢😢😢😢😢 اینم درس بزرگی شد عزیزم شده نون خشک بخورین از خانوادت هزار تومن قرض نکن .... آدما روی ...

وقعا این حرفت با پوست استخوانم تو این سال درک کردم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من یه بار گفتم نمیتونم برای بچه ام شیرینی بخرم حساسیت داره فقط جمله چرا بچه آوردی بود که سرازیر شد ...

مشکل مالی هم نداشته باشی بازم میگن واسه چی آوردی بچه دارشدن و بدنیا آوردن ظلمه 🙃

قضیه نداشتن پول نون و خرما برای بعد از زایمان با قضیه بیمارستان خصوصی جفت و جور نیست و کنار هم نمی ن ...

چرا عجیبه براتون میخواسته بره خصوصی الان پولشون کامل دادن رفته حتی درحد خرید یه بسته خرما نمونده😐💔

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                   نگرد گلم این کاربری دست دونفره کاملا متفاوته🩵

مادرتون اشتباه کرده ولی شما هم غصه نخور بیمارستان دولتی خیلی هم خوبه من خودم میلاد تهران زایمان کردم خیلی هم عالی بود از حلقتم عکس بگیر بعدا برو لنگشو بده بسازن سخت نگیر بچتو بغل میگیری یادت میره حلقه چی بود.امیدوارم اینقدر تو خوشبختی غرق بشی که یادت بره بدی هایی که درحقت شده

ایشون میگه ندارم  بعد میگه میخوام برم خصوصی جور در نمیاد خوو. ما خودمون پولشو داشتیم ولی رفت ...

بیمارستان دولتی  که پر از،ایراده  به کنار  ولی  سزارین بچه اول  فقط،تو بیمارستان خصوصی  میشه   تو دولتی   باید انقدر زور بزنی  پاره بشی  اگر نشد  دم مرگ بودی  ببرنت  سزارین   وگرنه باید طبیعی بزای    من خودم رفتم  خصوصی چون سزارین میخواستم   تو دولتی اصلا انجام نمیدن  دیگه 

اگه داشتم قرض میدم ولی هیچ وقت طلامو به خاطرش نمیفروشم داداششم حق داشته میگه برچی مادرمن باید طلاشو ...

وااا مثل قدیمیا دارید میگید واسه پسر غریبه!!!!!!! 

اولا اون غریبه الان دامادشه نزدیکترین فرد به دخترشه 

بعدشم به دخترش  قرض داده 

فقط میتونم بگم از این مادرا و علی الخصوص از این داداشای بی غیرت و بی عاطفه و بی ادب خدانصیب گرگ بیابون نکنه که یه نصفشم زیادیه 

خودم و همسرم هرموقع معامله ای خرید سنگینی داشتیم خداشاده بابام، مامانم برادرام بارها به همسرم گفتن کمکی چیزی لازم داشتی بگو... 

مگه همه چی پوله... 

تف به این دنیا که محبت مادرو فرزندی هم خریدنی شده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....