2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31885 بازدید | 593 پست
من الان بیشتر از یکسال که فقط از روغن دنبه استفاده به نظرت عوضش کنم یا همون خوبه

فقط روغن زیتون اگه درگیر آندومتریوزی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
سلام عزیزم ❤️ اسی دمت گرم چ چیزای خوبی نوشتی ان شالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم و حاجت روا بشی 🤲خیلی ...

سلام عزیزم خواهش میکنم تننت سلامت باشه❤️💋😕💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته بگم اولش یه قرص دیگه بود که جعبش زرد بود تو داروخانه دختر پرسید دکتر مصرف اینو بهت توضیح داده ...

بعصی دکتر ها قرص ضد بارداری میدن اینو مصرف بکن اگه تاثیر نداشت برو بگو قرص رو عوض بکنن ویزان و وروژست و اینا خوبه برای آندو البته ویزان هم سخت گیر میاد

سلام عزیزم خوبی؟چه کردی با کیست آندومتریوز؟من به تازگی متوجه شدم که مدتهاست درگیرشم بی هیچ علائمی

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟

منم همچنان درگیرم و دارو و رژیم دارم

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟منم همچنان درگیرم و دارو و رژیم دارم

قربونت بشم

رژیم و دارو کوچیکش کرده؟

شما چه نونی مصرف میکنی؟

میشه از پاستا و آرد و سایر چیزهایی که می‌نويسن روش بدون گلوتن استفاده کرد؟

سلام عزیزم داخل گوگل سرچ کن  سیاهدانه دکتر احسانیان بعد برو توی قسمت بانوان سیاهدانه  طب سنتی هست ی سری ویس داره خیلی مفید هست ی پاکسازی رحم هم داره بخون احتمالا خیلی به دردت می خوره 

البته مطالبت رو خوندم دیدم خیلی از اونا رو رعایت می کنی 

پاکسازی رو هم انجام بده آن شاالله رفع بشه 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️