2777
2789
عنوان

بیاین زندگی کنیم

149 بازدید | 12 پست

الان اگه بگم قدرت جذب میگی نگو

ولی بزار بگم قدرت دفع:/ تو با همین نوشته هات داری تمام اینارو به جون میخری

همین که فکر میکنی بدشانسی باعث شده بدشانس باشی

با چیزای کوچیک شرو میکنم

ی روزی فک میکردم قراره تا اخر عمرم جوش بزنم

از ششم ابتدایی پریود شدم و تا سال اخر دبیرستان روزی نبود که جوشای دردناک و هورمونی نزنم چه پریود بودم چه نه

یکساله که جوش نمیزنم

هیچ جوشی رو صورتم نیس و فقط و فقط از یه شب شروع شد که هیچوقت فراموش نمیکنم با خودم گفتم صبح که بلند شی دیگه جوش نداری صبح که بلند شی دیگه جوش نداری تو جوش نمیزنی

الان ممکنه باور نکنی اما من دارم حقیقتو میگم اون روز صب به وضوح جوشام ضعیف تر شده بودن

بهش ادامه دادم و باور کردم که جوش نمیزنم

و واقعا هم دیگه جوش نمیزنم🙂

ی روزی فکر میکردم یا مادرم منو میکشه یا من اونو فکر میکردم امکان نداره بتونم نسبت به کاراش بی اهمیت باشم و عصبانی نشمو باهاش بحث نکنم

اما حالا ذره ای برام اهمیت نداره و هیچ کینه ازش به دل ندارم  بابت همه روزای عمرم که نابودم کرده و فقط دارم تلاش میکنم که برم و برای همیشه حذفش کنم از زندگیم

ی روزی فک میکردم ممکن نیست بتونم با شرایط زندگیم و این خوانواده ی مزخرفی که گیرم اومده لحظه ای ارامش داشته باشم و بتونم تحملشون کنم

اما حالا برای خودم یه خلوت دنج ساختمو یاد گرفتم که چجوری صبر کنم و ارامشمو به خودم برگردوندم

ی روزی فک میکردم امکان نداره بتونم دوباره سره پا بشم اما الان دارم برا مسابقه ی دوی زندگیم خودمو اماده میکنم و سره پام تا روزی که به اون زندگیی که میخوام نرسم ام دست از دوییدن بر نمیدارم!

هزار تا مثال کوچیک وبزرگ دیگه هستن که حتی از این مثالایی که زدمم مهم تر و اثبات کننده ترن

که ذهنه تو همه ی زندگی توعه

بزرگترین کشف بشر اینه که یه انسان میتونه با ذهنش زندگیشو سرنوشتشو تغییر بده

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

دیوید سیدلر ؛ چیزی که باعث شد من تلاش کردن واسه تغییر زندگیمو امتحان کنم داستان ایشون بود
یه نویسنده معروف امریکایی بود که به سرطان مثانه مبتلا شد 
قرار بود عمل بشه و توده سرطانی رو خارج کنن یکماه قبل از عملش شروع کرد به مراقبه های مدیتیشن که یه نوع استفاده از قدرت ذهنه
یکماه بعد وختی برای عمل رفت هیچ توده ی سرطانی وجود نداشت
جمله ای که وقتی خوندمش تصمیم گرفتم برای خودم شانس زندگی کردن و امیدوار بودن قائل بشم این بود: آن‌ها نتیجه آزمایشات جدید را به 4 مرکز تشخیص سرطان دیگر ارسال کردند و در کمال ناباوری فهمیدند که سرطان خود به خود از بین رفته است. دکترهای دیوید سیلدر گفتند تنها چیزی که او را از سرطان مثانه نجات داده بود استفاده از مدیتیشن و قدرت ذهنش بوده است.
اینو دقیقا از همون سایتی که این مطلبو خونده بودم پیدا کردمو عینا برات نوشتمش 
این اقا تو سن 86 سالگی بر اثر سکته قلبی فوت شده و یکی از دوستانش گفته که دیوید تو جایی بود و فوت کرد که بیشتر از هرجایی تو جهان دوسش داشت توی نیوزلند و کاریو قبل مرگش کرد که بیشتر از هرچیزی بهش ارامش میداد ینی ماهیگیری 
داستان این شخص هیچوقت از ذهنم بیرون نمیره و نخواهد رفت اما مطمعنم اگه بگردم هزاران مورد شبیه به ایشونو میتونم پیدا کنم که از دردای لاعلاج خودشونو تک و تنها کشیدن بیرون 
از سرطان خودشونو نجات دادن بدشانسی که پیش سرطان چیزی نیس مگه نه؟
اره میدونم شاید الان بگی بودنم کسایی که امیدوار بودن اما بازم نشده اره حتما بودن 
ولی به نظرت شانس کسی که هیچوقت امیدوار نبوده و همیشه مرگو قبول کرده و تاییدشم کرده کمتر از اونام نیس؟ دقیقا صفره دیگه!
پس بدون اینکه به نشدنش فکر کنی تلاش کن برای خودت و یه چیزیو همیشه یادت باشه
هرچیزی که بتونه به تو اسیبی بزنه یا ناراحت و اذیتت کنه توی ذهن توعه و وجود تو 
عصبانیت میکنن؟ تو عصبانی نشو 
تحقیرت میکنن؟ تو تحقیر نشو
میخوان ناراحتت کنن یا بهت آسیب بزنن ؟ آسیب نبین:)

و همیشه یادت باشه که 
" هیچ چیزی خارج از ذهنه تو 
روی تو قدرتی نداره! "

چه خوب میشد اگه مختصر بود (البته برای من)

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم گذشته ی کسی رو فراموش کنم ک بهم خیانت کرد

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

خیییلی عااااالی و خوووب گفتی اتفاقااا منم تو مسیر جذب هستم و ب نشانه ها و علائم و معجزاتش رسیدم دقیقا گللل گفتی همینی ک میگی هست...⚘⚘⚘⚘⚘⚘🙏🙏🙏🙏سپاس از تو باز هم توضیح بده و حرف بزن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

دیوید سیدلر ؛ چیزی که باعث شد من تلاش کردن واسه تغییر زندگیمو امتحان کنم داستان ایشون بودیه نویسنده ...

میشه بهم پیشنهاد دوستی بدی من بلد نیستم چیکار کنم باهم اونجا هم بحرفیم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

امیدوارم گذشته ی کسی رو فراموش کنم ک بهم خیانت کرد

امیدوارم فردا صبح بلخره متوجه شی که همچین ادمی ارزشه خراب کردنه بیشتره زندگیه تورو نداره و تو داری بهش اجازه میدی نه تنها بهت خیانت کرده باشه و الان دلش خوش؛ بلکه اینده تم ازت بگیره 

انقدر باید ازش متنفر باشی که بفهمی چی میگم مگه نه؟ فکر میکنی میتونی این اجازه رو به همچین ادمی بدی؟ دزدیدن آینده ات؟

امیدوارم فردا صبح بلخره متوجه شی که همچین ادمی ارزشه خراب کردنه بیشتره زندگیه تورو نداره و تو داری ب ...

💔💔💔

درسته عزیزم 

سپردم به خدا 

خیلی دلمو شکست باور میکنی ما کلا ی ماهه ولم کرد بعد دوباره برگشت اولش وقتی ولم کرده بود بدون دلیل بود منم کلی گریه و... باز بعد ی ماه که برگشت بهم گفت ببخشید و من پشیمونم بعد چهار روز ک زنگ زدم بهم گفت من بهت خیانت کردم 

اون لحظه من خورد شدم 

💔💔

شاید فراموش کنم ولی نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم دیگه 

اگه کسی ۴ سال باهاش باشی اینطور بشه دیگه چه توقعی از بقیه؟💔

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
💔💔💔درسته عزیزم سپردم به خدا خیلی دلمو شکست باور میکنی ما کلا ی ماهه ولم کرد بعد دوباره برگشت اولش ...

اینکه اون ادم اشغال بوده دلیل نمیشه ادم درست وجود نداشته باشه
اینم یکی دیگه از اسیبایی میشه که بهش اجازه میدی بت وارد کنه میشه یکی دیگه از حقایی که اون ازت میگیره
زندگیتو بکن
جوری که انگار اون هیچوقت نبوده
همین