2777
2789

انقدر همیشه و همه جا با ادب باش که هیچوقت هیچکس نتونه خرابت کنه

سیاستای زیادی در رابطه با همسرت پیاده کن

بی نهایت عاشق و شیفتت بشه

اینطوری اگه یکی بگه قتل کردی هم طرف توعه

اگر عقدین سیاستایی مثل لباس خوب و خوشگل پوشیدن

ارایش ملایم(که کسی خصوصا ابجیت نتونه ازش ایراد بگیره خصوصا جلو شوهرت که خراب نشی) 

بهش اقتدار بده

هنراتو بهش نشون بده(غذا درست کن دعوتش کنین و یه جور قشنگ بگو خودت درست کردی) 

دلبری کن

ولی اون مثبت هجده رو تا قبل عروسی اصلا نداشته باش😂😂

تو الان چون درونگرایی خواهرت حس میکنه ضعیفی،ازت سواستفاده میکنه تماما اعتماد به نفس و عزت نفستو ببر بالا تا بدونه قدرت داری جرئت نکنه سمتت بیاد

از خواهرت بعید نیست سحرت کنه روزی ۶٠

ایه قران بخون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همسر من ورزشکاره بدنش عالیاون سیگاری

خدا براهم حفظتون کنه 🌸

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

همینه عزیزم دامادمون همش پشت سر منو نامزدم حرف میزنه میگه ب شوهرش میخوام بگم چجور آدمیهباورت میشه تا ...

باید اعتماد شوهرتو به دست بیاری

این ایده ی منه میتونی یه دفترچه خاطرات برداری

توش اینارو طوری که انگار برای خودت نوشتی بنویسی از عشق و علاقه به نانزدتم بنویسی(زیاده روی نکنی)بعد بزاری یه جا که میدونی هرچندوقت یه بار چک میکنه

بخونه اعتمادشو به دست بیاری

همسرم مهندسهاون کارش پیمان کار

حتما حتما بعد عروسی فقط روزایی بیا خونه مادرت که اونا نباشن

احتمالا وضع شوهرت خوبه،کاش یه جا خونه بگیری که دستشون بهتون نرسه و ارتباطتون صفر بشه

البته حتما حتما با زبون خوش و بدون دعوا

انقدر همیشه و همه جا با ادب باش که هیچوقت هیچکس نتونه خرابت کنهسیاستای زیادی در رابطه با همسرت پیاده ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی برام نوشتی 😘♥️

واقعا شما ۱۶ سالتونه؟

باید اعتماد شوهرتو به دست بیاریاین ایده ی منه میتونی یه دفترچه خاطرات برداریتوش اینارو طوری که انگار ...

مرسی عزیزم ک توضیح دادین

میشه بگین مثلا تو دفترچه چیا بنویسم 

نامزدم همیشه کیفمو نگاه میکنه

مرسی عزیزم ک توضیح دادینمیشه بگین مثلا تو دفترچه چیا بنویسم نامزدم همیشه کیفمو نگاه میکنه

صادقانه از عشق بهش بنویس

از کارای که خواهرت در حقت کرده و بیگناهی خودت

این مابین چیزای دیگه هم. مثلا ازروزمرگیا و اینام بنویس که شک نکنه برای اون نوشتی

خواهرت تنیه؟

من خالم اینجوریه نه که مستقیم بگه ها ولی رفتارای خیلی زشتی داره آخرم نفهمیدم نیتش خوبه یا نه گاهی بده گاهی خوب

وقتی نامزدش میاد به هممون بی محلی میکنه بجز داداشم که میبره میگردونشون با ماشینش 

همیشه مارو تحقیر میکنه مادرمو خودمو زندگی مونو مقایسه میکنه با اونیکی خاله هام و دختر خاله هام میگه اونا بهترین زندگی رو دارن 

منم درونگرام همش میگه تو تنهایی دوستی نداری افسرده ای 

دیوونم کرده میخوام یکی بزنم دهنش

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

نگا کن دیگه نامزد داری باید احترام بزاری باید طرفدار جمع کنی واسه خودت الان این خواهرت اگر خواهر شوهرت بود کل زندگیتو آتیش میزد پس سعی کن کلا تغیر کنی میدونم تحمل مهمون نداری و معذبی اما دیگه ازدواج کردی نمیتونی نظر بدی که از کی بدت میاد از کی خوشت میاد .

اگر بهت بگم مقصر اصلی پدر و مادرت هستن ناراحت نمیشی اونها بزرگ‌ترهای شما هستن هر پدر و مادری بچه های خودش رو خوب میشناسه و می‌دونه مقصر کدومشونه پدر و مادرت بااید خودشون جلوی خواهرت و شوهرش در بیان و از شما حمایت کنند