2777
2789

سلام چند ماهیه عقدم

دوتا آبجی دارم یکیش متاهله یکیش مجرد

اون آبجی ک متاهله بهم داره دشمنی میکنه ب شدت حسودی میکنه بهمون

آبجیم و دامادمون آدم خوبی نیستن همش پشت سر این و اون حرف میزنن. 

آبجیم اینا میومدن خونمون هفته ای س بار دامادمون همش خونمون بود من راحت نبودم میومدم ی سلام میکردم میرفتم اتاق درس میخوندم اینم بگم پیشون نشستنی باهام صحبت نمیکردن در کل راحت نبودم خب اونا میومدن مامان و بابام رو ببینن هر بار خونمون با شام یا ناهار بودن.ب خدا من هیچ بی احترامی نکردم من اخلاقم همینه من درون گرام از مهمونی خوشم نمیاد 

ولی همیشه احترام میزاشتم بهشون

اون سری آبجیم گقت زود میری از شوهرم معذرت خواهی میکنی وگرنه میخوام برم ب نامزدت بگم گفتم مگه چیکار کردم معذرت خواهی کنم‌ گفت سلام نمیدادی بی احترامی کردی.دامادمون. همش پشت سر من و بابام بد میگه ازشون متنفرم ولی نشده بد باشم باهاشون نشده برم دعوا کنم چرا پشت سرم حرف میزنی هیچیی نگفتم تا الان.

من عقدم بهترین جا بود کلی مراسم دیدیم 

دامادمون همش میگه چرا ابجیت موهاش باز بود چرا چادر سرش نبود چرا ابجیت اونجا گرفت چرا اینجوری شد در کل بهش هیچ ربطی نداشت خودمم متوجم داره حسودی میکنه.

بیچاره نامزدم هربار اومد خونمون با اخم بهش نگاه میکردن 

آخرش آبجیم رفتنی خونشون مستقیم اومد ب نامزدم گفت همش تقصیر اینه( منو نشون داد) ک باهات صحبت نمی‌کنیم و بدیم نامزدم گفت ن اینجور نیس مگه چی شده گفت ب شوهرم بی احترامی کرده و...رفت 

خداشاهد من لال موندم اون لحظه دلم پر شد 

نامزدم نصیحتم داد گفت عزیزم عب نداره ن تقصیر توعه ن آبجی بیخیال و..

خیلی حالم بده خیلی

ب نظرتوت باهاش چجور رفتار کنم

اون سری اومده بود من اصلا جرف نزدم باهاش

بیچاره من تمام خوبی هامو ندید

هربار خواهرزاده هامو میبرم حموم و مدرسه و باهاشون خیلی باری میکردم ولی اون...

خواهرزاده هام خیلی دوسم دارن 

اینم بگم من ۲۳ سالمه اون ۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دامادتون خواهرتو پر میکنه

همینه عزیزم دامادمون همش پشت سر منو نامزدم حرف میزنه 

میگه ب شوهرش میخوام بگم چجور آدمیه

باورت میشه تا الان هیچی نگفتم با اینکه میدونم پشت سرم بد میگن

باید بی محلی کنی 

یهو‌دیدی عقده کرد واس عروسیت ی دردسر درست کرد 

محل نده تا بگذره 

بعد عروسی هم روزایی بیا ک اونا نباشن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

سعی کن  رابطتو محدود تر کنی بعد ازدواج باهاشون این دوران رو هم مدارا کن بی دعوا ترجیحا رد بشه ولی از همین الان به شوهرت بگو ما متاسفانه از مجردیمون با هم خوب نبودیم زیاد چون خیلی متفاوت بودیم همسر هامونم متفاوت هستن تو کجا و فلانی کجا نمیگم بد هستن ها ولی با هم خیلی متفاوتیم آبمون توی یه جوب نمیره

همسرم مهندسهاون کارش پیمان کار

شاید شوهر شما سرتره حسودیشون میشه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

اون حسادت میکنه و کامل مشخصه اونا نمیتونن دوست و قابل اعتماد باشن بهتره جوابشون رو ندی و ارتباطت رو ...

عریزم تا کی بی محلی کنم من اصلا باهاشون حرف نمیزنم باز پشت سرم حرف میزنن من اصلا باهاشون کار ندارم 

دامادمون ب مامانم گفته مارو دعوت کردنی خونتون اونا اونجا نباشن نمیخوام ببینمشون

سعی کن رابطتو محدود تر کنی بعد ازدواج باهاشون این دوران رو هم مدارا کن بی دعوا ترجیحا رد بشه ولی از ...

ب خدا من اصلا کاری نکردم هپش بهونس

نامزدم گفت چرا اینجوری میکنن گقتم از رو حسادته