2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32625 بازدید | 593 پست
ممنون عزیزم لطف میکنی. بله می خوام انشااله از بعد عید دوره بگیرم باهاشون.

سلام عزیزم من سوال کردم گفتن که مشکلی نیستش برای

آندو هم 

خوبه

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم. خیلی ممنونم. لطف کردی گلم

خواهش میکنم

گلم

عزیزم

ان شالله که بهتر

باشی

❤️🤩🥰🤩🥰🤩😘🤩😘💋🤩💞😍💞🌷🥰💕🍁😑🌹🌺🌿🥀🤩😘😘🤩😘🤩🥰🤩🤩🤩🥰

سلام شبنم جان،منم آندو دارم 11 و 6 سانت در هر دو تخمدان،اتفاقا با یکی از ماماهای دکتر تاجیک پرونده تشکیل دادم و این ماه بهشون گفتم که به منم وروژست بده چون من دردهای خیلی وحشتناک دارم،شما با کدوم یکی از ماماها پرونده دارید؟

سلام شبنم جان،منم آندو دارم 11 و 6 سانت در هر دو تخمدان،اتفاقا با یکی از ماماهای دکتر تاجیک پرونده ت ...

سلام عزیزم

آخ چقدر بد 

۱۱ سانت هم واقعا زیاده گلم

من دکتر خودم برام وروژست رو نوشته گلم

من با خانم سهیلا امینی زاده برداشتم

گلم

عزبزم

آره واقعا خیلی بده من دکتر خودم گفت برو پیش آصف جاه که نظرش این بود که باید جراحی بشی و رضایت بدی که تخم دانها برداشته بشه چون چسبندگی هم دارم،ولی من چون بچه ندارم هنوز قبول نکردم،فعلا دارم سعی میکنم سفت و سخت تر رعایت کنم اصلاح سبکو،من با ماما سعیدی پرونده تشکیل دادم

آره واقعا خیلی بده من دکتر خودم گفت برو پیش آصف جاه که نظرش این بود که باید جراحی بشی و رضایت بدی که ...

نه عزیزم شما با رژیم میتونی کویچکش بکنی و چسبندگی هاتم کم بکنی فعلا برندار 

من خودمم اصلا سمت عمل نرفتم

از کی متوجه شدی؟

درد داشتی قبلا؟

من اصلا هیچ دردی نداشتم

دکترت برات قرص ننوشته 

اصلا؟

من از 8 سال قبل متوجه شدم ولی ازدواج نکرده بودم هنوز،بیشتر درمانهای دارویی رو هم رفتم مثل دانازول -دیفرلین-میکرورلین-ویزان-دوفاستون- حتی اسکلوتراپی هم کردم ،تا ی مدتی کنترل شد ولی بهم گفتن وارد سیکل آی وی اف بشو و دو بار رفتم برای آی وی اف ولی من ذخیره ام هم شده بود 0.4 بخاطر همین به تخمک کشی نرسید و موفق نشدم که تخمک فریز کنم،بعدش که دیدیم نمیشه وارد ی درمانی شدم به اسم همیوپاتی که این قضیه رو بدتر کرد-و بعدش چون دکترها فقط نظرشون رو این بود که بچه دار شو بچه دار شو هیچ درمان دارویی برام انجام ندادن تقریبا از سال 99 دیگه ولش کردم که به این اندازه رسیده و رفتم پیش آصف جاه که گفت برداشتن هر دو تخمدان و تخمک اهدایی،که متوقف شدم باز تا تقریبا 3 ماه پیش که با اصلاح سبک آشنا شدم.

من دردهای خیلی وحشتناکی دارم دست کم 20 روز در ماه ولی این اواخر دیگه دوماه هر روز سرم و آمپول زدم اما بازم درد بود سرجاش متاسفانه.

من از 8 سال قبل متوجه شدم ولی ازدواج نکرده بودم هنوز،بیشتر درمانهای دارویی رو هم رفتم مثل دانازول -د ...

ای وای عزیزم چقدر سختی کشیدی 

میدونی علاجس اینه یه مدت اصلا پریود نشی تا بتونی جلوی بزرگ تر شدنش رو بگیری که همین وروژست هم پریود رو قطع میکنه هم دردا رو کم میکنه 

با مشورت درمانگرت بخور

گلم

عزیزم

بعد اینکه شما خواستی ازدواج بکنی با طرف این قضیه رو مطرح کردی؟

از اول کیستات چند سانت بودن که یهو رسیده به ۱۱؟

گلم

عزیزم

من موقعی که متوجه شدم با همسرم دوست بودم و بهشم گفتم که درگیر شدم با این مسئله که ایشون قبول کرد،الانم بنده خدا مشکلی نداره با شرایط و فقط میگه دردش داره اذیتت میکنه جراحی کن،اما من رضایت نمیدم به این ماجرا،

من اولش در حد یک و دو و سه سانتی بود نهایتا.

آره دارم میخورم وروژست رو اما بنظرم ویزان رو اگه پیدا کنیم خیلی خیلی بهتره،

الان شما اصول اصلاح سبکو کامل رعایت میکنی؟

من موقعی که متوجه شدم با همسرم دوست بودم و بهشم گفتم که درگیر شدم با این مسئله که ایشون قبول کرد،الا ...

چه همسر با درک و شعوری داری گلم من که میترسم اگه خواستم ازدواج بکنم به طرف بگم فرار بکنه بره🤣🤣😂😂

ویزان مگه فرقش چیه گلم؟

من بله جز خواب به موقع که یه وقتا متاسفانه نمیشه ولی الان چندین ماهه قند و شکر و شیرینی جات نخوردم و گوشت نخوردم و نان نخوردم و کلا خیلی چیزا حذف کردم

نزدیک ۸ ما هم هستش که پریود نشدم

و دارم وروژست میخورم

شام پس شاید پریود شدی تو این ۸ سال که یک سانت به ۱۱ سانت 

رسیده ؟

گلم

عزیزم

و ی سوال دیگه اینکه شما هم جوانه ماش و گردو و بادام و خرما میخوری؟

من کلی تحقیق کردم،الاماشاالله مقاله خوندم اینا همش فیتواستروژن دارن که دقیقا شبیه استروژن عمل میکنن،چرا باید مصرف کنیم؟

و ی سوال دیگه اینکه شما هم جوانه ماش و گردو و بادام و خرما میخوری؟ من کلی تحقیق کردم،الاماشاالله مق ...

من بله بله داره ولی به نسبت کمتر 

دیگه اگه بخوایم دقیق بشیم خیلی چیزا استروژن رو دارن گلم ولی خوب همون درمانگرتون بهتون میگه که روزانه چقدر مصرف بکنیم 

که زیاد 

نباشه

زیاده روی نشه

گلم

عزیزم