2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32744 بازدید | 593 پست

این مسئله رو چون پرونده ی پزشکی داریم  توی تامین اجتماعی اگه همسر آینده پیگیری کنه و متوجه بشه و  بهش نگفته باشیم میتونه یکطرفه و بدون مهریه طلاق رو انجام بده متاسفانه، برا همین باید گفت.

انشاالله که خدا ی آدم با درک سر راهت قرار بده عزیزم،البته که  همه قرار نیست مثل من بشن،انشاالله که شما تاثیری روی باروریت نداره.

من دیگه چون ذخیرم پایین هم اومده گاهی دو سه ماه یکبار پریود میشدم ،آخه داروهای هورمونی رو نمیشه مدت طولانی استفاده کرد معمولا بین 5 تا 6 ماه مصرف 1 تا 2 ماه باید استراحت بدی به بدن،متاسفانه این داروها ریسک سرطان رو زیاد میکنه.

این مسئله رو چون پرونده ی پزشکی داریم  توی تامین اجتماعی اگه همسر آینده پیگیری کنه و متوجه بشه ...

وای گلم من الان ۸ ماهه دارم بی وقفه میخورم این قرص رو

و دکترم اصلا قطعش نکرد

الان گفته میتونی ماهی یکبار قطع بکنی ولی چون هنوز کیستم بزرگه میترسم گفتم حالا یکی دو ماه دیگه بخورم بعدش قطع بکنم اینجوری بهتره

حالا دیگه نمیدونم چی به سرم بیاد

بله درست میگی باید بهشون گفت 

منم حتما میگم اگه قرار به ازدواج باشه

نه گلم واسه همه رو پایین میاره چند ماه پیش ذخیره تخمدانم ۱/۵ بود الان دیگه جرئت نکردم برم

آزمایش خون بدم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیدم نوشته بودی هشت ماه خوردی،ولی این دو سه ماه اخیر نتیجه گرفتی، انشالله که دفعه ی بعد کوچک ترم شده باشه.

منم موافقم یکی دو ماه دیگه بخوری و بعد یک ماه استراحت بدی.

البته داروهای دیگه رو هم میتونی به دکترت بگی بهت بده اونا چون مکانیزم اثرش فرق میکنه،معمولا دوره ای داروهارو تغییر میدن.

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه

چندسالته شما؟

دیدم نوشته بودی هشت ماه خوردی،ولی این دو سه ماه اخیر نتیجه گرفتی، انشالله که دفعه ی بعد کوچک ترم شده ...

گلم یه خانم اینجا میشناسم با مجسترول کیست خیلی کوچیک شده و چندین ماه خورده یک دوتاشم کلا از بین رفته چسبندگی هاشم کم شده

من دکترم مزخرفه میترسم قرصم رو عوض نکنه ولی میخوام دفعه بعد بهش یگم که قرصم رو عوض بکنه

راستش من ۴ ماه خوردم هیچ تغییری نکرد بعد که رژیم گرفتم کویچکتر شد

حالا نمیدونم تاثیر کدوم بود 

امیدوارم فقط تا چند ماه دیگه تغییرات بیشتری بکنه

من ۳۳ گلم

ببین مجسترول تو مایه هایه همین وروژسته که پروژسترونیه ولی من خیلی چیزی ازش نمیدونم ،ولی مثلا آمپول دیفرلین یا میکرورلین مکانیزمش روی هیپوفیز تاثیر میذاره.

قطعا شک نکن رژیم بهش کمک کرده که کوچیک شده و بنظرم اگه همینو جدی تر انجام بدی تاثیراتش مشخص میشه.

و اینکه طب سوزنی و مخصوصا اوریکو خیلی موثرن،مامای من خیلی توصیه کرده که نتایج زیاد گرفته از طب سوزنی البته که من خودمم خیلی مقاله ی خارجی خوندم که یوگا و طب سوزنی و ماساژ درمانی 30 درصد در بهبود بیماری موثرن،

من برای بعد عید نوبت گرفتم که برم طب سوزنی رو اگه اوکی بودی شما هم برو.

فعلا که پس از اینهمه دور دور من به این نتیجه رسیدم که تغذیه و خواب و کنترل استرس خیلی روی خود من تاثیر داره

ببین مجسترول تو مایه هایه همین وروژسته که پروژسترونیه ولی من خیلی چیزی ازش نمیدونم ،ولی مثلا آمپول د ...

بله واقعا فکر میکنم از همه مهمترش همون تغذیه و نداشتن استرس هستش گلم

که اگه این دوتا رعایت بشه نصف راهو رفتیم همچنین اگه یبوست داریم باید رفع بشه

اون آمپولی که شما میگید روی هیپوفیز تاثیر داره 

موقتر تر از قرصا هستش؟

اوریکو چیه؟

طب سوزنی روی ناحیه رحم وتخمدان 

انجام میدن

گلم

عزیزم؟

ببین مجسترول تو مایه هایه همین وروژسته که پروژسترونیه ولی من خیلی چیزی ازش نمیدونم ،ولی مثلا آمپول د ...

البته به قول شما قرص ها شبیه و شکل هم هستن 

فکر کنم هر بدنی رو قرص متفاوت جواب میده 

یکی سریع تر جواب میده 

یکی هم نه

من که ۴ ماه میخوردم و پریود هم نمیشدم اصلا 

تغییری نکرده بود

گلم

عزیزم

آمپول مکانیزمش فرق داره فقط،

اوریکو طب سوزنی در ناحیه ی گوش هست ولی طب سوزنی روی کل بدنه برای تعادل هورمون ها خوبه خیلی،

انشاالله که بتونیم تو این مسیر موفق بشیم،

راستی شما خلط پشت حلق نداری؟

آمپول مکانیزمش فرق داره فقط، اوریکو طب سوزنی در ناحیه ی گوش هست ولی طب سوزنی روی کل بدنه برای تعادل ...

بله گاهی دارم 

گلم

عزیزم

ولی از وقتی آب زیاد میخورم کم شده 

مرسی گلم

عزیزم منم برم بپرسم ببینم چحوریه  راستش دیگه از این وضعیت خسته امخصوصا وقتی میدونم هیچوقت هم ازش 

خلاصی

ندارم

گلم

عزیزم

نه عزیزم ازش خسته نشو،خدا هرکسی رو تو زندگیش یکجور امتحان میکنه و حتما خیری برای ما در این بیماری نهفته است

الهی الحمدلله که درد نداری و این خیلی خوبه

ببین ما اگه ی نی نی داشته باشیم و بتونیم متوسط 13 تا 14 سال دیگه رو باهاش کنار بیایم همه چی تموم میشه بالاخره و علم هم تا اونموقع کلی پیشرفت مکینه و کمکی میشه(من همیشه خودم رو اینطوری آروم میکنم)

ما الان باید فقط بتونیم آرامشمون رو حفظ کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم و با قدرت ادامه بدیم...

نه عزیزم ازش خسته نشو،خدا هرکسی رو تو زندگیش یکجور امتحان میکنه و حتما خیری برای ما در این بیماری نه ...

عزیزم چی بگم حکمتش رو واقعا دیگه نمیدونم امیدوارم بتونیم زودتر حلش بکنیم آخه مشکل اینجاست حتی با وجود یائسگی هم باز اگه روده و لگن و چسبندگی هم باشه و درگیر شده باشیم دیگه اینا همیشه باهامونه

بچه هم بله خوبه 

حالا من که فهلا مجردم

امیدوارم درمانی براش پیدا بکنن

سال نوت هم مبارک باشه ان شالله زودتر مامان بشی 

گلم

عزیزم 

این بیماری هم خلاص بشی 

ازش

گلم

عزیزم💋❤️🌺⚘️⚘️🌺

سلام یک،سوال دارم 

من چندسال پیش ثبت نام اینترنتی کردم برای اهدای عضو 

الان چیکار باید بکنم ک بعد مرگ بدون اجازه اطرافیان بتونم از این کارت استفاده کنم منظورم اینه بقیه چجوری مطلع بشن ک من عضو شدم قبلا و الان میتونن اعلام را اهدا کنن

تو رو به جدت منو لایک نکن
سلام یک،سوال دارم  من چندسال پیش ثبت نام اینترنتی کردم برای اهدای عضو  الان چیکار باید ب ...

سلام عزیزم اگه ثبت نام کردید که دیگه اسمتون ثبت شده 

خدایی نکرده اگه تو این مرحله باشید خودشون متوجه میشن و خانواده کلا بابد رضایت بده

اما اگه متوجه بشن شما از قبل ثبت نام کردید و خودتون هم  

راضی هستید

دیگه بهتر راضی میشن 

گلم

عزیزم

سلام عزیزم اگه ثبت نام کردید که دیگه اسمتون ثبت شده  خدایی نکرده اگه تو این مرحله باشید خودشون ...

ممنون از پاسخگوییت

من همیشه میگفتم نکنه اونا راضی نشنس اینجور ک شما،میگی دیگه مجبورن 

تو رو به جدت منو لایک نکن
ممنون از پاسخگوییت من همیشه میگفتم نکنه اونا راضی نشنس اینجور ک شما،میگی دیگه مجبورن  

بله یه جورایی دیگه میبینن شما خودت راضی هستی حل میشه مشکل 

ان شالله که تنت همیشه سلامت باشه

گلم

عزیزم

❤️🌿😘🌿🌿🤩😘🤩😘🤩