2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32624 بازدید | 593 پست
سلام دخترا خوبین روزتون بخیر  من دیشب یکم کباب گوشت خوردم  امروز صبح زیر دلم تیر می‌کشه ...

سلام گلم فکر نمیکنم بخاطر اون باشه 

ولی کلا گوشت برای آندو خوب 

نیستش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم لطف میکنی. بله می خوام انشااله از بعد عید دوره بگیرم باهاشون.

فدای تو

گلم

عزیزم

ان شالله که فقط تموم بشن

انشااله. من که تنها امیدم همین اصلاح سبکه. وگرنه دکترا هیچ کاری برام نکردن.

قطعا تاثیر میگذاره اصلا نگران نباش گلم

از شما چند سانته آندو؟

قطعا تاثیر میگذاره اصلا نگران نباش گلم از شما چند سانته آندو؟

من دوتا کیست ۳سانتی داشتم که بعد دوماه که اصلاح سبک انجام داده بودم هیچکدوم نبود توی سونو. البته من از ۲سال قبل رژیم غذایی و دارو هم مصرف میکردم. اما یه کیست ۱۰ سانتی دارم کنار تخمدان چپم که بعضی از دکترا میگن آندوئه بعضیا میگن نیست ولی سونو مینویسه کیست صفاقی اکثرا هم میگن کاری بهش نداریم. با یکی از ماماهای اصلاح سبکی ویزیت شدم که می‌گفت آندومتریوز ه ولی واقعا گیج شدم چون هرکسی یه چیزی میگه. من قبلا هم برای آندومتریوز و فیبروم جراحی کردم

من دوتا کیست ۳سانتی داشتم که بعد دوماه که اصلاح سبک انجام داده بودم هیچکدوم نبود توی سونو. البته من ...

ای وای ۱۰ سانت هم بزرگه مثل من میمونه پس منم ۹ سانت بود که ۱ و نیم سانت کوچیکش کردم شما همین رژیم رو بگیر گلم اگه آندو باشه تغییر میکنه و مشخص میشه

گلم

عزیزم

خوب شکر خدا پس کوچیکا یا آندو راحت رفتن منم آرزومه یه روز کیستم کلا بره گلم شما درگیری روده و چسبندگی هم داری؟

من اون گزنه رو میرپسم بهتون میگم 

هر وقت جواب بدن 

گلم

عزیزم

سلام گلم فکر نمیکنم بخاطر اون باشه  ولی کلا گوشت برای آندو خوب  نیستش

نمیدونم یهو از صبح اینجوری شدم 

فکر کنم دیروز چی خوردم که یاد گوشت افتادم احتمال دادم بخاطر اون باشه 

نمیدونم یهو از صبح اینجوری شدم  فکر کنم دیروز چی خوردم که یاد گوشت افتادم احتمال دادم بخاطر او ...

ممکنه التهاب بدنت زیاد شده 

دمنوش بابونه بخور حتما

برای آندو خیلی خوبه

ای وای ۱۰ سانت هم بزرگه مثل من میمونه پس منم ۹ سانت بود که ۱ و نیم سانت کوچیکش کردم شما همین رژیم رو ...

بله عزیزم منم با داروی گیاهی رسیده بود به ۸سانت اما برای بارداری دکتر بهم قرص هورمونی داد که باعث شد بزرگ بشه باز. من چسبندگی دارم اما درگیری روده رو نمیدونم چون سونو تخصصی ندادم تا حالا. کیستهام هم یکیش قطعا آندو بود یکی دیگه رو بعید میدونم چون اکثرا خود به خود دفع میشد و بعد چندماه دوباره یکی دیگه میومد به جاش ولی سونو گفت آندو.

خیلی ممنون میشم اگه بپرسی عزیزم