2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

136 بازدید | 8 پست

قبلا اینجوری نبود یه اتفاقی افتاد من جدی جدی کات کردم از وقتی برگشتم هم هوامو داره هم غیرتی شده

قبلا اصلا بع ارایش و رفت و آمدام گیر نمی‌داد الان پیله کرده  انصراف بده دیگه لازم نکرده بری یا میگه خوشم نمیاد ارایش میکنی نگاهت میکنن😑 دلیلش چیه پارانوئید نیست تازگی ابن اخلاق رو پیدا کرد یکسال باهمیم به نظرتون دوستم داره و قصدش ازدواج یا اینکه فیلمش؟

خودت باش حرف زیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا چرا فکر میکنی مریض بازی دراووردن از روی دوست داشتنه!😆 قبلش خودت میگی پارانوئید نداره ولی بعدش میگی احتمالا دوسم داره آخه چطور ممکنه کسی رو که دوست داشته باشی رفتارهای غلیظ اعصاب خوردی از خودت نشون بدی خب باهات حرف بزنه دلیلش رو بگه یا بهش بگو من کاری کردم باعث بشه شک کنی؟!

چرا باید بگه نرو دانشگاه کسی که هنوز نسبت رسمی نداره باهات

واقعا چرا فکر میکنی مریض بازی دراووردن از روی دوست داشتنه!😆 قبلش خودت میگی پارانوئید نداره ولی بعدش ...

بعد کات کردنم یکی از همکاراش اومد درخواست دوستی داد وقتی فهمید داشت منفجر میشد الانم میگه دیگه نمیخوام از دستت بدم

خودت باش حرف زیاد 
بعد کات کردنم یکی از همکاراش اومد درخواست دوستی داد وقتی فهمید داشت منفجر میشد الانم میگه دیگه نمیخو ...

نمیگم دوستت نداره حتما دوستت داره ولی دوست داشتن و آزار دادن به نظر من خودش یه بیماری هست 

اگر اذیت نمیشی دوتا دلیل ممکنه داشته باشه یا چون زیر یه سقف نرفتین هنوز یا واقعا تا آخر به حرفاش گوش میدی برات واقعا قابل تحمله