2777
2789

من واقعا دارم دارم سر این مسئله دق میکنم ۳سال پیش بابام تصمیم میگیره یه ملک تجاری خیلی گرون بخره اون زمان ما لکسوس داشتیم که توی ارزونی خریده بودیم بعدیه خورده پول کم میاره لکسوس میفروشه توسان میخره من هنوز نتونستم با این قضیه کنار بیام ما حتی نصف لکسوسم هنو تنونستیم بخریم اخه تا کی قراره تحکل کنیم به خانواده ام میگم میگن ماشین مهم میس من تنها علاقم ماشینه اهمیت نمیدن

خب ملک که سودش بیشتره تا ماشین 

ماشین همش باید سرش بترسی چیزیش نشه هی ام از قینتش میوفته

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به همون علت که بابام لندکروزش رو فروخت 

۲۰۶ خرید رفت دامداری زد و با باقی مونده ترکیه خونه خرید

الانم چانگان cs55 خرید 

اومد یه ساختمان لوکس با پول دامداری ساخت 

تا الانم معتقده یروزی لندکروزش رو میخره اما نمیخره

منکه سودی نمیبینم کلا ضرر 

فعلا یه ماشین چینی تو پارکينگمونه😐

من خودم سه تاشو دارم ولی ملک خیلی میره بالاتر

مغزم قد نمیده 

فقط سه تا داری توی نی نی سایت علافی 

چقنده جالب 

چرا پدرای ما نتونستن راحت باشن؟

پدر من وضع مالی نسبتا عالی داره اما ندیدم تایمی نشسته و خوشگذرونی 

مغزم قد نمیده فقط سه تا داری توی نی نی سایت علافی چقنده جالب چرا پدرای ما نتونستن راحت باشن؟پدر من و ...

دقیقا پدر منم وضعیت مالیش عالیه ولی یه لحظه دست از تلاش برنمیداره کلا شب که میاد خونه خوابه همیشه دنبال یه فرصت برای سرمایه گذاریه از همه تفریحا سفرا بخاطر کارش میزنه

به همون علت که بابام لندکروزش رو فروخت ۲۰۶ خرید رفت دامداری زد و با باقی مونده ترکیه خونه خریدالانم ...

دقیقا منم اینقد سر این کارای بابام حرص میخورم ادو باید پولو استفاده کنه اره دقیقا هیچوفتم نمیخرن اصن به ماشین اهمیت نمیدن

مغزم قد نمیده فقط سه تا داری توی نی نی سایت علافی چقنده جالب چرا پدرای ما نتونستن راحت باشن؟پدر من و ...

منم مال پدرمه

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه