2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
مگه از الان سینت شیر نداره آب از سینت نمیاد؟  بسلامتی برامن اخر برج دو یا اول برج سه دنیا میاد ...

انشاالله بسلامتی😍

نه هیچ ابی از سینم نمیاد🥲

خخ ایجان من عالیشهرم 

برازجون که خیلی قیمتا مناسبه اتفاقا من اکثر خریدام برازجونه برا سیسمونی هم 99درصد میام همونجا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله بسلامتی😍 نه هیچ ابی از سینم نمیاد🥲 خخ ایجان من عالیشهرم  برازجون که خیلی قیمتا من ...

ممنونم

فشار بده نوک سینت ببین ترشح ازش نمیاد بیرون؟ چند سالته؟ 

آره من برا خواهرم میرفتم سیسمونی خسروی خرید الان برا بچه خودمم میخوام برم چشم روشنی جنسیت خواهر شوهرم میخواست پتو دور پیچ برا دخترم بخره هرجا رفتم هم باب دلم نبودن هم گرون فقط خسروی یه خرگوشی ناز داشت 😍کاراش هم بروز خوشگل جنس خوب هم ارزون تر از همش میده تو خیابون بازار و سیسمونی خسروی تو بازار شمالی لباس تیکه ای زیاد دارن جنس خوب توش زیاده خسروی دقت نکردم ولی سیسمونی های خیابون بازار تیکه ای هاش عالی بودن برو ست کن بخر

بعدم شیشه شیر توکه می‌ترسی شیر نداشته باشی اول یه ارزون بخر ارتودنسی دار اگه شیر داشتی چ بهتر برا کوکو و آب میوه ازش استفاده کن اگه شیر نداشتی برو گرونا رو بخر چون 500ایناس چرا الکی هزینه کنی

ممنونم فشار بده نوک سینت ببین ترشح ازش نمیاد بیرون؟ چند سالته؟  آره من برا خواهرم میرفتم سیسم ...

درسته خواهری چشم

فشار دادم چیزی نیومد🥲میترسم شیر نداشته باشم

گلم سیسمونی خسروی دقیق ادرسش میدی؟بعد اینکه خودشون لیست خرید میدن؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
درسته خواهری چشم  فشار دادم چیزی نیومد🥲میترسم شیر نداشته باشم گلم سیسمونی خسروی دقیق ادرسش م ...

چشمات سلامت 

ان شاالله ک بعد بارداری میاد من از چهارماهگی شروع کرد ترشح داشتن شاید چون زیادی شوهرم سینه دوست داره باعثش شده الان فشارش بدی ترشح داره مادرم سنش یکم بالا بود سر خواهرم یک هفته طول داد تا شیر بیاد براش رازیانه کاهو دلستر برا شیر آوردن عالیه الان و بعد زایمان مصرف کن تا شیرت زیاد شه

دقیق بلد نیستم ک بگم بهت ببین فقط چندتا آدرس میدم شاید متوجه بشی خب سیسمونی خسروی دقیقا وسط بازار طلا فروش ها هس اصولا مرد صورت پهن خوش رو فروشنده گاهی هم زنش میاد 

روبه رو یه کوچه ای هس ک یه سرش به سیسمونی خسروی میخوره یه سرش به خیابون بازار همون کوچه یخورده تنگه توش سیسمونی دیگه ای هم هس لباس بچه و کیف زنونه ای هس و یه خرازی بزرگ از هرکی بپرسی سیسمونی خسروی راهنماییت میکنه بزار برم اینستا شاید آدرسش بهتر نوشته باشه 

چشمات سلامت  ان شاالله ک بعد بارداری میاد من از چهارماهگی شروع کرد ترشح داشتن شاید چون زیادی ش ...

🤣🤣خدانکشتت دختر 

خیلی متشکرم

درسته خواهری چشم  فشار دادم چیزی نیومد🥲میترسم شیر نداشته باشم گلم سیسمونی خسروی دقیق ادرسش م ...

والا سر خواهرم ک رفتم خب گفتم من اومدم برا خرید سنمم کم بود گفتم چی لازمه برا بچه خودش گفت دیگه من لیست دقیق ندارم ولی طبق تجربه خیلی چیزا لازم نمیدونم مثلا مایع لباسشویی نخر صابون و تاید بچه بخر چون قراره با دست بشوری و لک قوی فقط با صابون میره و صابون بشدت به صرفه نیاز نیست ده دست لباس بخری مامان من همون پنج دست لباس مرتب میشست دیگه تا سایز عوض می‌کرد لباس کهنه شده بود بعدم به سایز صفر یا یک توجه نکن چشمی ببین لباسو تصور کن نوزاد رو ببین سایزشه یانه یه ذره بزرگ بخری خیلی بهتر کوچیک هس یه لیست دارم بزار بفرستم چیزی خواستی اضاف کن

والا سر خواهرم ک رفتم خب گفتم من اومدم برا خرید سنمم کم بود گفتم چی لازمه برا بچه خودش گفت دیگه من ل ...

خیلی ممنونم 

باشه گلی

ندید پدید ک نیستم من چهار سال پیش وسایل خواهرم خودم خریدم تا دوسالگی خواهرم تمام وسایل هاش خودم خرید ...

😑۴ سال پیشو با الان مقایسه میکنی حرفی ندارم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
درخواست دوستی مو قبول کن لیست بفرستم و راهنماییت کنم

سلام گلی خوبی خواهری

رفتم همون سیسمونی خسروی خیلی خیلی مناسب بود همه وسایلامو گرفتم سرویس خواب و وسایل حمام و کریر و‌ساک ووووو همه چیزایی ک نیاز بود شد پنج تومن (یعنی همه چیشو گرفتم دیگه)(بدون کالسکه و تخت)

فردا حتما برو بگیر بیا بگو با پنج تومن چی خریدی☺️☺️

عزیزم خریدم کل وسایلارو(جز کالسکه و تخت)

همه چیزا هم مارک و‌جنس خیلی خوب😊😊دقیق 5100

من هنوز بچه ندارم میشه بگین یه سیسمونی معمولی با ملزومات اصلی فقط،بدون کالسکه و روروئک و اینا،چقدر ...

بستگی به خودت داره از کجا خرید کنی چجور وسایلی بخری و اینکه مارکشون چی باشه فک کنم با ۱۵ یا ۲۰ تومن بتونی وسایل معقول و مورد نیازشو بخری

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
آخه لباساشش فقط اینقدر میشه الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست چجوری میگید ۵-۶ تومن میشه 

منم تازگیا خرید کردم قرار نیست که برا نوزاد بیست جفت لباس بخری که فوقش ده جفت میخری منم هنوز ست کالسکه نخریدم ولی میشه با حدود ده تومن وسایلای ضروری نی نی رو خرید 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
2810