2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
خوشبخت باشی عزیزم بخدا خودم هنوز خرید نرفتم  ولی نگاه روروئک برا بچه خوب نی شنیدم کالسکه فقط ...

دقیقا من همه اینارو گرفتم بجز کریر و کالسکه واقعا همش لازم میشن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
دقیقا من همه اینارو گرفتم بجز کریر و کالسکه واقعا همش لازم میشن 

اره واقعا

من تخت هم میگیرم تا هفته ی اینده فقط کالسکه نمیخام

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عکس سیسمونی های شیک بزارید منم ایده بگیرم . با کمد و تخت من چیزی حدود ۱۰۰ تومن در نظر دارم با ...

عزیزم با صد تومن همچی میتونی خوبشو براش بگیری من پولم به تخت و کمد نمیرسید نگرفتم نمیدونمم کجاها خوبشو داره ولی عبدل اباد و پاساژی که تو پانزده خرداده و یه پاساژم تو جمهوری هست لباسای و تختای کنار مادر خوبی دارن برو اینجاهارو ببین کلی ایده میگیری سعی کن بیشتر تو سه ماهه دومت بری راحت تری

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
بازم خودتون میدونید ولی بچه تا ۱۸ ماهگی باید کلا تو آغوش مادرش باشه تو اون زمان که حساسترین دوره زن ...

عزیزم لطف میکنی اسم کتابی که خوندی رو بگی؟ 

عزیزم خریدم کل وسایلارو(جز کالسکه و تخت) همه چیزا هم مارک و‌جنس خیلی خوب😊😊دقیق 5100

ها ها عکس فاکتور بزار

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ها ها عکس فاکتور بزار

بخدا همین الان فکر فاکتور بودم میگفتم خدایا من کل وسایلارو نگاه کردم فاکتورش کجا رفت

بزار یبار دیگه نگاه کنم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
بخدا همین الان فکر فاکتور بودم میگفتم خدایا من کل وسایلارو نگاه کردم فاکتورش کجا رفت بزار یبار دیگه ...

عزیزجان من پارسال سیسمونی گرفتم به غیر از تخت و کمد و کالسکه شد پونزده تومن البته اکثرا خارجی بود من فاکتورو دیدم تعجب کردم البته تعداد مال ما بیشتر بود 

مبارک نی نی باشه انشاالله به سلامتی بغل بگیریش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزجان من پارسال سیسمونی گرفتم به غیر از تخت و کمد و کالسکه شد پونزده تومن البته اکثرا خارجی بود من ...

فدات گلم

مثلا من ست بیمارستانیم پنج تکه لباسه فقط دوتا شلوار(سه تاشلوارم تکی گرفتم)کلاه و اینام دوباره جدا گرفتم براش..🙁

کمم نیست برا من..

حالا کاری ب مارک ندارم ولی جنس چیا واقعا خیلی خوبه

کریر و ساک مامی بگ الان مده و مارک یا چیکو یا..

(مامی بگ همون قیمت کریر و ساک من بود ولی من برنداشتم چون ساکش دستی بود من ساک کولی برداشتم)یا برند چیکو و اینا تو وسایلام هستش

جنساش اصلا بد نی اصن عادت به خرید جنس بد نداریم

😑۴ سال پیشو با الان مقایسه میکنی حرفی ندارم

اگه بخوام باید با الان مقایسه کنم باید بگم با 540تومن وسیله های اولیه خواهرم خریدم بعدم من خودم تازگیا سیسمونی بودم قیمتا توجه کردم اغوشی 180تومنی بوو350تومنی به بالا هم بود هرکسی نسبت به داراییش خرید میکنه دیگه 

اونو گفتم ک یعنی بلدم چطور خرید کنم پول زیاد بها یچیز متوسط نمیدم طرف رفته صندلی ماشین خریده 4میلیون من بهترین مارک میخرم 1500

سلام گلی خوبی خواهری رفتم همون سیسمونی خسروی خیلی خیلی مناسب بود همه وسایلامو گرفتم سرویس خواب و وس ...

سلام عزیزم مبارک باشه 😍

خیلیم عالی من خودمم واجب هارو میخوام بخرم درکل کالسکه لازم ندارم مسافرت و بیرون رفتن زیاد داریم صندلی ماشین و پشه بند ان شاالله چندماه بعد زایمان ک دستمون بازترشد میخرم 

میشه برام عکس وسیله ها و قیمتا بفرستی میخوام برم گناوه قیمتا اونجا با اینجا مقایسه کنم من جنس رو از رو عکس هم متوجه میشم یه سیسمونی تو گناوه هس اغوشی پیشش خریدم گهواره برقی هاش قیمتش مناسب بود تنوع لباسش عالی بود ولی قیمت نگرفتم اون موقع به قصد خرید نرفته بودم از ذوق ک نینی تو شکممه نگاه میکردم 

فدات گلم مثلا من ست بیمارستانیم پنج تکه لباسه فقط دوتا شلوار(سه تاشلوارم تکی گرفتم)کلاه و اینا ...

همین خرید ها تو سیسمونی خیابون بازار میکردی مخصوصا پیش بی بی پارسا گرون تر بود قیمتا خسروی واقعا عالیه اصلا آدم زبون بازی نیس 

سلام عزیزم مبارک باشه 😍 خیلیم عالی من خودمم واجب هارو میخوام بخرم درکل کالسکه لازم ندارم مسافرت و ...

سلام گلم خیلی ممنونم ولی اونجا روبا چغادک مقایسه کردم فوق العاده بود قیمت و همچنین جنسا

تخت کنارمادر لوله ای خیلی مسخره گفت دو و خوردی چغادک ولی خسروی گفت چوب میدمت تضمین دوتومن

همه وسایلام تصمینی داد گفت خراب شد رنگرفت هرچیزی بیار پس بده

همین خرید ها تو سیسمونی خیابون بازار میکردی مخصوصا پیش بی بی پارسا گرون تر بود قیمتا خسروی واقعا عال ...

اره سیسمونی الوند هم دیدم رفتمم داخلش ولی چیزی نه قیمت کردم نه خرید از ذوق مغازه بزرگ رفتم پیش خسروی حقیقتا ولی خیلی کوچیک بود فکرنمیکردم همه وسایلا داشته باشع جنس عالی و مناسب 

اگاهیشم خیلی بالاس

واقعا منصفم هستش

سلام عزیزم مبارک باشه 😍 خیلیم عالی من خودمم واجب هارو میخوام بخرم درکل کالسکه لازم ندارم مسافرت و ...

2810