2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
چرا ست بیمارستانی خوشگل 400تا‌‌600هس ولی قرار نیس ک لباس به این گرونی بخری یه دست گرون و خوشگل بقیش ...

عزیزم لباس ارزون دقیقا مثل قیمتش کارایشم ارزونه بعد یبار شستن میشه اشغال شیشه شیرو پستونک خیلی تو لثه و فک و دندون نوزاد تاثیر میزاره گاها بعضی شیشه شیرا باعث رفلاکسو نفخ میشن

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوم درسته حالا بنظرم شیشه شیر شیشه ای بگیر ضد نفخ  ولی لباس بنظرم نباید گرون باشه چون حداقل ب ...

خب بچه ای ک شیر مادر میخوره نیاز به شیشه شیر گرون ک نداره 

لباس همه قیمتی هس الان ک زمستونه اگه جای سرد سیر باشی گرون میافته ولی بچه من تابستون دنیا میاد جای بشدت گرم زندگی میکنم میتونم با زیر دویست تومن یه دست لباس بخرم 

چربی و نمک و قند نخور میوه و سبزی و چربی‌های مفید مثل چربی آجیل اینا بخور و مواظب باش که آجیلات شور ...

متشکرم اتفاقا چربی نمک قند زیاد نمیخورم

میوه مرتب میخورم حبوبات و خرما و اینها(کلا90درصد غذاهام سالمن)

کل بارداری حدود ده کیلو اضاف کردم تا به الان

والا از الان پیاده رویم میکنم 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
 این اتاق یکی از اشنا ها ....

قشنگه ولی بی روحه برا نی نی

من برا شخص خودم میپسندم اما برا نی نی ن

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
اره بچه لایق بهترین چیزا هستن تو دیوارو بگرد بعضی موقع ها اگهی های خوبی میزارن

والا دیدم دست دو ولی نو 

همسرم قبول نکرد گفت برا کسیو استفاده نکن اصلا☹️

وضع مالی متوسط رو به بالایی داریم ولی خو میگم درگیر ساخت و سازیم بخاطر این..

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خب بچه ای ک شیر مادر میخوره نیاز به شیشه شیر گرون ک نداره  لباس همه قیمتی هس الان ک زمستونه اگ ...

اهوم حالا یدرصد میگم شاید شیر نداشته باشم

خودمم گرمسیرم بوشهری هستم گلم

بچه برج12دنیا میاد 

هم نوش بعضی وقتی اگهی،های،خوبی میزارن انشالله همه چیز درست میشه 

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
عزیزم لباس ارزون دقیقا مثل قیمتش کارایشم ارزونه بعد یبار شستن میشه اشغال شیشه شیرو پستونک خیلی تو لث ...

ندید پدید ک نیستم من چهار سال پیش وسایل خواهرم خودم خریدم تا دوسالگی خواهرم تمام وسایل هاش خودم خریدم یه دختر 17.18ساله میرفتم بازار خرید برا بچه کوچیک تاحالا نه بازار تنها رفته بودم نه دیده بودم خرید برا بچه رو اینقدر قشنگ و اقتصادی خرید کردم ک خانوادم بشدت راضی بودن به شوهرم ک میگم کیف میکنه 

چون زود زود بچه سایز عوض میکنه و لباسی ک با دست شسته بشه دیرتر خراب میشه یه ذره جنسش خوب باشه کافیه بعدم دقیقا لباس تیکه ای ها یادمه اون زمان از 5تومن خریدم تا 15تومن گاهی گیرم میومد شلوار پیرهن ست درست میکردم همون جنس ارزون ترین جاها50تومن میفروختن یه کلاه خریدم پوم پوم دار رنگ خوشگل جنس عالی سه سال سر خواهرم کردیم چون بلند و کشی بود کش میومد ولی برا دختر داییم خریدن کوتاه و تنگ صورتی چرک بود از اول خوشگل نبود یکسال فقط سرش کردن 

اهوم حالا یدرصد میگم شاید شیر نداشته باشم خودمم گرمسیرم بوشهری هستم گلم بچه برج12دنیا میاد 

مگه از الان سینت شیر نداره آب از سینت نمیاد؟ 

بسلامتی برامن اخر برج دو یا اول برج سه دنیا میاد 

منم برازجونیم😂

بلخشیا اونجا هزینه ای شیشه چقدر هست فرق میکنه تا شهر های دیگه. مثل شیشه شیر هی،اور شی. من انشا ...

کیش و قشم ک اصلا سمت بوشهر نیس ولی همه قیمتی هس تو همون شهر هزار قیمت متفاوت وجود داره 

من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...

فردا حتما برو بگیر بیا بگو با پنج تومن چی خریدی☺️☺️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2810