هیچکی تبریک نگفت🙂🙂شوهرم بوسم کرد بغلم کرد معذرت خواست که حتی نتونست یه کیک کوچولو بخره برام..هیچی هیچی..وضع اقتصادی خرابه داغون...و اینکه من تولد همه رو یادمه و پیام تبریک میفرستم..اما همونام تولد منو تبریک نگفتن و نمیگن☹
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا بذار فردا بشه فعلا زانوی غم بغل نگیر .. لازمم نیست وقتی کسی بهت اهمیت نمیده لااقل روز تولدتو یادش باشه تو بهش تبریک بگی .. از کسایی که بهت اهمیت نمیدم دور باش حالت بهتره
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
همین که بوست کرد بهت محبت کرد از صدتا گل کادو بهتره اینو امروز درک کردم شوهرم گل روز زن خرید بدون هیچ تبرکی بوسی بغلی محبتی گل و از پشت ماشین ورداشت داد بهم گفت بگیر اینو میخاستم بکوبم صورتش یعنی نه قهربودیم نه چیزی اونجا فهمیدم برام طلاام میخرید بدون محبت ابراز علاقه میداد نمیخاستم باز