2777
2789
عنوان

بیاین از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 83 پست
من از وقتی از شیر گرفتم یکسره بدخلقی میکنه و بهونه گیر شده 

من سر پسر بزرگم بارداربودم اصلا سینه هام اذیت نکرد ولی الان دارم منفجر میشم الان ک دراز کشیدم شیرم میره

خانوما 

چطوری بچه تون رو از شیر گرفتید ؟ میشه یادم بدید ؟! چه کار کردید دقیقا با چه روشی ؟!

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اصلا ندوش

بدوشی  انگار بچه مک میزنه دوباره هی میاد

من ببشتراز یه  هفته شایدم نزدیک یه ماه شد سینه هام داشت میترکید شیرش خشک نمیشد

مادربزرگم گفت برو زیر دوش ماساژ بده بگو برو دیگه نیا

برو برای بچه بعدی بیا

من اولش خندیدیم اما فقط بااین کار شیرم خشک شد

شماهم امتحان کن ان شاالله کمتر اذیت شی

آره منم ازاین میترسم دختر خاله ام عفونت کرد سینه هاش

برو بدوش اینقدر که رگای برجسته نباشن درد م نداشته باشی سعی کن شیر بریزی توسبنگ ظرفشویی هردفعه می دوشی همون جا بریز

من سر پسر بزرگم بارداربودم اصلا سینه هام اذیت نکرد ولی الان دارم منفجر میشم الان ک دراز کشیدم شیرم م ...

منم یک‌ هفته درد شدید و متورم شدن اصلا دست نزدم خودش خوب شد 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
نه اینجا هوا خیلی سرده اونو نگه داشتم بعد عید

اها خب دسشویی تو خونه ندارین مگه؟؟و یا حمام ببرش....من خب دختزم قشنگ حرف میزنه همه مسخرم میکنن میگن چرا پوشکش میکنی مثلا خودم میرم دسشویی میاد پشت درد در میزنه میگ مامان اوجایی رفتی دشوویی جیش منم میام پوشک دَیار.......همچین بانمکه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خانوما  چطوری بچه تون رو از شیر گرفتید ؟ میشه یادم بدید ؟! چه کار کردید دقیقا با چه روشی ؟!

من رب زدم چندشش شد الآنم گریه می‌کنه ها ولی خودش نمیخاد میگه اخه

2810