2777
2789
عنوان

شماهم مثل سابق

163 بازدید | 21 پست

زمانی ک بیرون و اجتماع حضورپیدامیکنین بهتون نگاه نمیکنن،درخواست و پیشنهاددوستی،ازدواج با هرچیزی کلن ندارین بنظرتون چراااینطورشده من اصلا نمیپسندم انگاردیگ پسراومرداکاری ب ظاهرواستایل اون شخص ندارن،بی تفاوت هم میگذرن من دلم گذشته ومیخادبیایین لطفادراین باره صحبت کنیم

الان دیگه کسی واسه اینجور رابطه ها وقت نمیزاره

اکثر مردا دنبال دوجور کیسن 

کیس واسه صرفا س ک س 

کیس شاغل و درآمد دار و پس انداز دار واسه ازدواج که بتونن روی درآمد و پول و پس اندازش واسه سرهم کردن یه خونه زندگی حساب کنن

اون مردی ام که پولداره قبل از ازدواج همه جوره عشق و حالشو میکنه و واسه ازدواج ملاک و معیارای خودشو داره و کیسشم به وقتش پیدا میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا 

قبلا من بیرون میرفتم حس میکردم پسرا پیگیر و با اشتیاقن

الان متاهلم . ولی میبینم کلا پسرا بی تفاوتن انگار هویج

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

دیگه هیچی هیچ وقت مثل قبل نمیشه😔

نه خنده های از ته دل

نه دورهمی های فامیلی ناب که آدم دلش نمیخواست تموم بشن از بس توی اون ساعات دورهم بودن خوش میگذشت.

نه خواستگاری رفتن و خواستگار اومدن

نه ذوق از مسافرت های شلوغ و فامیلی

نه نه نه 

همش استرس و فکر و خیال از آینده ی مجهول پیش رو برای بجه ها و عزیزان و خودمون همه رو برده تو فاز افسردگی 😔

الان دیگه کسی واسه اینجور رابطه ها وقت نمیزارهاکثر مردا دنبال دوجور کیسن کیس واسه صرفا س ک س کیس شاغ ...

آفرین دقیقا زدی به هدف

من هر جا با هر مردی هم صحبت شدم فقط هی پرسیده شغلتون چیه و فلان... 

دنبال پول هستن اکثرا

منم ک همه شون رو میپیچونم 😁

2810