2777
2789
عنوان

بیاین از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بچه ها مطلوم‌میشن و گناه دارن دلم میسوزه هنوز دخترمو نگرفتم از شیر دلم‌نمیاد

من خودم برا دخترم گریم می‌گرفت 🥲 اما خب دو سال و دوماهشه و به هوا شیر اصلا غذا نمی‌خورد اونم من که اصن شیر زیادی ندارم 

خیلیییی پسرمن یه غمی تو نگاشه

الهی بگردم خیلی گناه دارن.....از جیش نگرفتی من میخوام از پوشک بگیرمش یک هفته ای هست دارم‌باهاش تمرین میکنم اخه ماشالله زبونش بازه قشنگ حرف میزنه همه چیز میگه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
ابن قدر که درد نکنه چون شیر بمونه توسینه خطرناک. من هنوز فشار می دم شیر میاد بیرون حداقل دو یاسه ماه ...

آره منم ازاین میترسم دختر خاله ام عفونت کرد سینه هاش

ن عزیزم ندوش 

دوشیدن اشتباهه مثل اینکه بچه داره شیر میخوره دوباره تولید میشه شیر 

خطر نداره میری دکتر زنان میگی بچه مو از شیر گرفتم ی قرص میده میخوری سریع خشک میشه اسم قرصو یادم نیست وگرنه میگفتم 

من خودم برا دخترم گریم می‌گرفت 🥲 اما خب دو سال و دوماهشه و به هوا شیر اصلا غذا نمی‌خورد اونم من که ...

پس منم سر کم غذا خوردنش جدا کردم شیرمادرشیرینه دلشو میزنه

من خودم برا دخترم گریم می‌گرفت 🥲 اما خب دو سال و دوماهشه و به هوا شیر اصلا غذا نمی‌خورد اونم من که ...

منن اصلا شیر ندارم یه سینم ک از همون اول خشک شد فقط یکیه اونم همیشه کم شیر هیج وقت پر نمیشه....ولی همینم خیلی دلم براش میسوزه دلش خوشه مک میزنه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
بپوشم الان؟؟اخه میگن بپوشید قطع نمیشه شیرت

یه کاسه ی مس رو پر آب کن و بزار جا یخی تا کاملا یخ ببنده . . 

بعد برش دار و یک دفعه بزارش رو سینه تو محکم فشارش بده... دو روزه سینه ت خوب میشه ‌

2810